Tulburari de somn - stare hipnopompica-se rezolva?
Raspunsuri - Pagina 2

ISimone spune:
Buna Gargoyle !
Doamne ce m-a chinuit inregistrarea pe forum numai ca sa ti pot da un raspuns. Citesc forumul dar nu am cu ce ma lauda (nici o stea, stelutza ) si nu am fost membru activ pana acum. Dupa vreo 10 incercari in care mi s-a tot repetat ceva de genul "numele de utilizator exista deja" , am reusit.
M-a distrat foarte tare remarca sotzului tau ca ai avea ceva la cap. Mai stii poate avem ceva la cap, dar daca ai tu, atunci sigur am si eu, ohooo inca mai mult.Am citit la repezeala ca la tine au inceputt halucinatiile astea pe la 16 ani si acum ai 29. La mine e foarte asemanatoare situatia. Adica am 28 si au inceput pe la 20. Cum ai scris tu sunt luni intregi fara "evenimente " si apoi poc cate una, doua.La trezire creierasul imi face si mie farse. Nu are legatura cu ce am visat inainte.Stai linistita si spune-i sotzului sa-si calculeze un pic remarcile
La tine e nimica toata, eu fac mai urat, dar sotzul meu tot zice ca nu e nimic. Adica eu vedeam si ziua imagini, imediat dupa trezire. Vedeam pesoane prin camera, hmm ce am mai vazut aa ceva pete negre de ulei care curgeau pe peretii zugraviti in alb pe vremea aia si tot felul. Ce era mai rau era ca eu chiar vedeam foarte clar camera si ceva in plus. La inceput credeam ca e real si spre deosebire de tine care te-ai documentat deja eu nu stiam de halucinatiile hipnagogice si hipnopompice, ma gandeam ca tot omul ca sunt lucruri necurate .La mine nu trecea insa nimeni prin pereti La mine tind sa cred ca sunt asociate cu perioade de stres, mai ales ca sunt mai brutale ca sa zic asa imaginile.....adica vrei sa -ti mai pove ?? La un moment dat vedeam serpi, sobolani si cea mai thriller imagine a fost un om plin de ceva rosu ca de sange. Na ok , ma opresc aici ca sa nu-ti dau "idei" ceea ce oricum nu cred ca se poate, pentru ca nu poti dicta creierului ce sa vezisi ce nu.
Ideea e ca la tine sunt destul de inocente imaginile si nu sunt bine conturate, adica atunci cand vezi o imagine e stearsa si iti dai seama in cele din urma ca nu e reala. La mine s-a intamplat ca mi-am trezit sotzul si m-am luat la cearta cu el, ca ce stiu ce vazusem eu ca a facut. Noroc ca nu e unul morocanos cand il trezeste cineva si mai nou s-a obisnuit, imi zice ca nu e nimic ma ia in bratze si imi spune sa ma culc mai departe.
Nooo ti-am scris, acum ai ce citi !
Ce mai vreau sa adaug este ca am discutat cu un psiholog despre treaba asta, el de fapt a fost cel care mi-a explicat ca sunt halucinatii ...si cam atat..ca am lasat-o balta, pentru ca reiesea ca nu e ceva alarmant, mai ales ca nu apar prea des.
In rest ....toate cele bune iti doresc si nopti linistite !

Gargoyle spune:
ISimone, bine ai venit!
Am vazut mesajul de ieri, dar tot intru numai pe fuga si nu am apucat sa raspund.
Iti multumesc ca ti-ai facut cont special pentru asta... poate ne strangem asa... un grup al "visatorilor"
Stiu si ma bucur ca la mine e nimica toata... din ce am citit ca au vazut altii (brrrr). Pot face fata la orice, dar nu la figuri umane. Daca nu s-ar suprapune toata povestea asta peste o oaresce teama de intuneric a mea, cred ca m-ar durea fix in cot. Oricum, nu dorm singura asa ca e bine.
Pe sot il ignor. Am mai zis eu, e baiat bun de fel, dar la capitolul diplomatie e jale. Ce gandeste, aia zice; nu da dovada de pic de empatie, sa realizeze ca anumite vorbe, chiar adevarate, nu se spun. Acu' ce sa fac... nu l-am gasit pe ala perfect; multe calitati dar si ceva defecte... mama, nene! sa nu ma plictisesc cumva.
Eu m-am documentat cat am putut, am inteles cam tot ce e de inteles si m-ai ajutat si tu spunandu-mi ca nu e caz de consultatii, medicamente sau mai stiu eu ce.
Asa ca ma duc sa visez frumos. Cu ochii deschisi. Vreau sa verific daca vad ceva, de vreo 2 zile-s tare stresata si ma intreb daca asta va avea vreo consecinta.
Noapte buna!
Mami de pisicuta (28.06.2006)