Noi cei care stim...
Raspunsuri - Pagina 3
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui L5845 Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit prima postare..Super idee....Doamneee...ce vremuri..... ![]() ![]() ..... aveam antena pentru sarbi si ne uitam la "Dinastia", abia asteptam sambata sa ajungem acasa sa prindem desenele animate de la ora 14, faceam schimb de discuri cu Modern Talking, casete cu C.C.Catch, Glenn Medeiros si atatia altii...apoi schimb de postere si umpleam peretii camerei, colectia de servetele sau timbre...la tara la bunici abia apucam sa mergem la joc sau la disco, duminica savuram "Gala Desenului Animat" si "Album Duminical"...stricam toate cutiile de chibrite ale mamei, ca sa adunam cartonase cu "Gherla", "Lupoaica" si cutiile de crema de ghete, ca sa aruncam la "Groapa"...reuniunile si excursiile cu scoala, aveau un farmec aparte...bateam librariile in cautarea noului numar din "Povesti Nemuritoare"...jucat "Kems" la banca de la bloc...Balul Bobocilor, era prilej de distractie maxima...eee...si cate si mai cate...www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA ! Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte! si ![]() " Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi " Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis Spre tzel! www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste ![]() Doi zapaciti! |
laura noi ne uitam la zrtani film de la 8 la 8 si un sfert
la sarbi si la muzica dimineata la Dobro jutro, ma regasesc in tot ce ai scris :))))))))), pita cu untura si cu boia si sare sau in banat se mai manca pita muiata in apa si apoi in zahar, scoteam branza dulce din tifon si mancam jumate de acolo, smantana de pe lapte, iaurtul din vasele de lut la bunici, ce vremuri, mergeam dupa cas la cioban si pana acasa mancam jumate de kil, mergeam la pescuit cu copiii,la baie, colindam toate coclaurile de dimineata pana seara, da exact Trischa stateam 3 luni la bunici fara sa avem treaba cu parintii sau cu viata de oras, eram bucurosi cand ne facea bunica bomboane de zahar ars si mai gaseam eugenie la cooperativa din colt a satului.INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mihaela77O spune:
marius,foarte tare subiectul...cate amintiri din copilarie...frumoase...
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Mariaa spune:
iooooi, Tzuniii! Racheta Alba!!!
am construit din caramizi de PVC 'Racheta Alba' si ne jucam in ea!
si fiind in spatiu ne trebuia si mancare,nu?! si luam pe ascunselea de acasa unul cutii de la conservele de peste, altul putin ulei, altul chibrite si faceam soia prajita si mancam 'in spatiu'! 
jucam Hotii si Vardistii si scunsa in cazematele parasite de langa oras!
jucam elasticul sau ne dadeam 'la bara' imitand-o pe Nadia Comaneci, cica eram mari gimnaste...pfuai ce fain fost!
fost in tabere la greu si cutreierat tara cu sportul facut absolut din placere...acum sa alergi echivaleaza cu boala curata si in plus te si costa o avere!
prima mea caseta cu muzica 'de afara' a fost Jenifer Rush si mi se parea dementiala
'pe sarbi' am descoperit ce-i aia muzica, cu timpul :)
oh si inca mai cate...
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
un copil creste in inima mea
****** am un inger pazitor 
marami spune:
Si scrisorile... eram in fiecare zi cu ochii in cutia postala si daca era goala pandeam postasul![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
L5845 spune:
Da claudia asa-i cum zici si tu....acum daca mi-as pune untura cu boia pe paine, sigur n-ar mai avea gustul ala bine-stiut...
.
Ma uitam cu bunicu' fie-iertat
, la "kosharka" (volei/baschet) pe sarbi...ascultam Paula Abdul, Phill Collins, primul casetofon cu casti
a fost cadou de "aur"...
Deus subscriu, VREAU SI EU SA FIU IAR MICAA
!
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
anyella spune:
Subiect de suflet.Am lacrimat putin,m-am emotionat si ravasit.Am fost un copil crescut cu cheia de git.Am invatat multe de la parintii mei,pe care cu ajutorul divin sper sa ii mai am mult timp in viata.
In timpul acesta ,cind eu lupt sa mentin un confort pe care nu il visam in adolescenta,mama isi sterge mobila Luxor si bibelourile cu mare drag.Si covoarele le improspateaza cu otet : ).
Face piata economic si nicaieri nu mi se pare mai buna mincarea ,mai gustoasa decit la ea.Si imi e dor de adolescenta mea,atunci cind musafirii erau tratati cu dulceata de trandafiri,cu paharul de apa pus alaturi.In sufrageria mamei,cu mileurile ei mostenite de la bunica.
Cind nu aveam voie sa depasesc ora 21.00 ( timp de iarna ) sau 22.00 (timp de vara) cu..."ies si eu un pic pe afara".
De Alphaville va amintiti? Cu siguranta...Forever young
.Imi pare rau ca nu am plecat din tara,acum e prea tirziu.Mi-am facut un rost aici.Majoritatea celor dragi mie au plecat.Ei sint nostalgici,eu nostalgica.Cind ma intreaba cu drag de tara,nu am ce sa le raspund,obiectiv ( :.
----------------------------------------------
Tashi
iepumic spune:
Jucam "Frunza" in spatele blocului, desenata cu creta pe asfalt...
sau "Tzaca pe surprize", cu portofelele alea facute din coperti de caiete...
AH, caietele aveau coperti de plastic sau din hartie...erai super cool daca aveai abtibilduri sa lipesti pe ele...
Scriam cu stilouri chinezesti cu pompita...care de multe ori curgeau si faceam "porcisori" pe caiete.
La scoala fetele purtau cordeluta si pampoane...pt mine era un chin fiindca aveam 3 fire de par care numai de pampoane nu aveau nevoie.
Uniformele erau de multe ori din material sintetic si iarna, fiind foarte frig in clase, purtam pantaloni din aia crosetati pe sub fusta de pionier. Mai era matricola...care trebuia cusuta pe uniforma.
In Bucuresti erau cateva cinematografe "gradina", unde era omor...dar ce fain era.
La tv dadeau "101 dalmatieni" fragmentat in episoade de cate 10 minute.
Ne uitam la bulgari si am vazut, printre altele deja mentionate, "Familia Guldenburg" iar parintii urmareau "Studio X" care incepea de la 10...tata avea dictionar de limba bulgara si deja intelegea tot si putea vorbi fluent. Pe bloc exista "antena de bulgari" iar cheia de la terasa trecea de la un vecin la altul atunci cand nu se prindea foarte bine, sa mai aranjeze putin antena.
In '89 am plecat la Manastirile din Moldova cu masina...aveam la portbagaj nu stiu cate canistre de benzina, luata pe bonuri.
Duminica se circula cu masina astfel: 1 saptamana masinile cu numere pare, o saptamana cele cu numere impare.
Party-urile nu se numeau nici bairamuri nici alfel, ci "ceaiuri". Se consumau sandvisuri, prajituri facute in casa, cico, brifcor..si la cei mai "smecheri" primeai salam de sibiu si Pepsi....Pepsi era un mare eveniment. Oricum mai multe de 1 sticla de 250 ml nu primeai si, in orice caz, avea cu totul alt gust decat ce bem acum (pont: in Bulgaria la mare gasiti acum Pepsi la sticla de 250 ml care are gustul celui din copilaria noastra!).
Si bomboanele cubaneze, ciocolata chinezeasca cu invelis rosu si albina pe ea, bananele verzi puse la copt pe sifonier......
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
CONCEDIU 2007
All's Well That Ends Well.
claudia74 spune:
din oceanul pacific, a iesit un peste mic si pe coada lui scria : iesi afara dum-nea-ta ![]()
ana cademsi severa, oma deo deo deo, cichi deo deo da, one ,two,thre ![]()
noi(din vest) ne uitam la unguri la tv la Baltazar, mosuletul cu experimentele lui ![]()
![]()
, duminica la Oblio din gopo numai tin minte prea multe
.
ciorapii elestici si uniformele idem ce se electrizau intr-una
, soimii patriei
, careul din fata scolii la inceperea fiecarui an scoala, alegerea conduceriim detasamentului
, pionier, UTC, PTAP (pregatirea tineretului pentru apararea patriei)
Cantarea Romaniei, reuniuni ![]()
![]()
Balul Bobocilor.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
marius spune:
Vad ca am reusit sa va (re)aduc aminte de voi.![]()
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
andacos spune:
Eu abia am implinit o virsta
si chiar n-am cazut in depresie
si subiectul asta ma face sa cam oftez asa din totzi rarunchii!![]()
Insa noi chiar ne-m trait copilaria spre deosebire de copii nostri care putzin traiesc din ce-am trait noi!
of,of,of...ma duc la ale mele!![]()
Dana