votati duminica?
Raspunsuri - Pagina 10
RazaDeSoare spune:
Am votat doar pentru ca am fost intr-o comisie.Votul mi l-am exprimat la 8.55 doar ca mai ramasesera buletine.Oricum,la sectia mea de votare dintr-un numar de 1000 de buletine de vot,doar 200 au votat.Si din cei 200,multe au fost anulate.Pur si simplu au venit si au pus stampila peste tot ca sa anuleze.Am avut si buletine albe,fara stampile-mod de a protesta.
Am vazut rezultatele,am vazut ca si Eba merge la Bruxelle.Mai nou,dupa ce a candidat independent,s-a reintors in partid.Oare are voie??Sau are propria lege??
Pana acum am mai votat decat o singura data.Nu-i vad rostul sincer.
_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
loryi1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui RazaDeSoare Am votat doar pentru ca am fost intr-o comisie.Votul mi l-am exprimat la 8.55 doar ca mai ramasesera buletine.Oricum,la sectia mea de votare dintr-un numar de 1000 de buletine de vot,doar 200 au votat.Si din cei 200,multe au fost anulate.Pur si simplu au venit si au pus stampila peste tot ca sa anuleze.Am avut si buletine albe,fara stampile-mod de a protesta. Am vazut rezultatele,am vazut ca si Eba merge la Bruxelle.Mai nou,dupa ce a candidat independent,s-a reintors in partid.Oare are voie??Sau are propria lege?? Pana acum am mai votat decat o singura data.Nu-i vad rostul sincer. _ http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html |
Probabil sectia asta a batut recordul la voturi anulate si la "proteste" pentru ca la nivelul tarii procentul de voturi anulate,deci si cele albwe,este sub 4%.
viviana spune:
1. In primul rand, statistic, este dovedit ca indiferent de prezenta la vot rezultatele ar fi fost aceleasi.
2. UDMR-ul a avut un scor mare pentru ca a avut un mesaj clar. Ei au transmis poporului exact de ce trebuie sa fie votati si ce vor face in PE.
3. Dupa ce l-au arestat pe Becali, toate televiziunile, ziarele, nu au facut altceva decat sa-l victimizeze si sa comenteze impotriva justitiei si a politiei. Deci faptul ca a ajuns in PE se datoreaza in mare masura lor.
4. Iileana degeaba spui tu si explici ce inseamna PE. Aceasta explicatie, poporul roman, trebuia sa o primeasca de la candidati. Insa, mesajul lor a fost clar: votati-ma pe mine pentru ca ceilalti nu merita, votati-ma pe mine pentru ca Basesecu este un dictator. O campanie electorala bazata pe ura si pe dezbinare.
5. Parlamentul cat si fiecare partid in parte nu au fost in stare sa impuna niste baremuri pentru candidadti. Un ales in PE TREBUIE sa cunoasca minim o limba de circulatie internationala - engleza. Da, are traducator in Parlament, dar rolul lui presupune mult mai multe: sa vorbeasca cu ziaristii, sa faca declaratii, sa se faca cunoscut stand de vorba, in pauze pe culoarele Parlamentului, cu altii asemenea lui, sa participe la sindrofii si tot felul de alte actiuni care il pot face remarcat PE EL CA REPREZENTANT AL ROMANIEI.
6. A merge la vot nu mai reprezinta in Romania o datorie. Caci eu, si altii asemenea mie nu mai avem nicio datorie fata de nimeni. Statul roman are datorii fata de noi, datorii pe care nu si le-a indeplinit.
7. Pentru prezidetiale ce imi spun mie Geoana sau Antonescu? Imi transmit mesaje in care imi explica cum vor reprezenta Romania?; Care va fi politica lor externa? Ce vor face economic, politic odata ajunsi in functie? Nu. Imi spun ca trebuie sa-i votez pentru ca ei il urasc pe Basescu.
8. CONCLUZIA: statul roman, prin reprezentantii lui alesi, nu si-a indeplinit obligatiile pe care si le-a asumat fata de cetatenii sai. Si, atunci, nici cetatenii nu isi vor mai indeplini obligatiile fata de stat.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
iileana spune:
citat din mesajul lui viviana 4. Iileana degeaba spui tu si explici ce inseamna PE. Aceasta explicatie, poporul roman, trebuia sa o primeasca de la candidati. Insa, mesajul lor a fost clar: votati-ma pe mine pentru ca ceilalti nu merita, votati-ma pe mine pentru ca Basesecu este un dictator. O campanie electorala bazata pe ura si pe dezbinare. |
Ai perfecta dreptate.
Am spus si eu, la celalalt subiect, ca, prin felul in care si-au construit campaniile electorale, ne-au luat de prosti. Toti!
Au mai fost si discutii la obiect, insa au fost putine si, de regula, au fost nepop.ularizate de mass-media, care, la rindu-i, ne ia de prosti.
Ideea e ca va faceti iluzii crezind ca lor nu le convine aceasta prezenta scazuta la vot.
Nu vezi ca jubileaza toti? "am cistigat!" "am cistigaaaaaat!!!!". Frate, toti au cistigat, toti au deschis sampanii!!!!!
(Ma rog, aproape toti. PNL isi recunoaste esecul, inclusiv pe cel al absenteismului).
Cred ca deja isi fac socoteala ce misto ar fi ca la prezidentiale sa fie 20% prezenta la vot, le trebuiesc mai putine autocare, mai putini mici si bere. O masa mica de manevra, usor de manip.ulat.
Cu cit parem noi mai autisti si mai dezinteresati, cu atit le e lor mai usor.
Eu n-am de gind sa le fac jocul.
RazaDeSoare spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui loryi1974
Probabil sectia asta a batut recordul la voturi anulate si la "proteste" pentru ca la nivelul tarii procentul de voturi anulate,deci si cele albwe,este sub 4%. |
loryi1974 nu stiu daca sectia la care am fost eu a batut un record insa iti spun ca intr-o ora am terminat tot de numarat.Oricum procentul de participare la vot a fost mic,foarte mic,doar 200 de persoane in conditiile in care pe liste figurau peste 1000 de persoane.Multi au fost cei varstnici,si doar dimineata.In rest,toata ziua am stat efectiv degeaba.Asta a fost in sectorul 1,nu stiu cum a fost in celelalte parti.
_
http://stirileprotv.ro/exclusiv/avem_viata_in_sange/avem-viata-in-sange-click-aici-daca-vrei-sa-devii-donator-de-celule-stem.html
lisaelisa spune:
Sper ca la alegerile prezidentiale sa fim mai responsabili si sa ne ducem la vot.
Altfel, ne-am putea trezi cu Becali presedinte, spre exemplu...
O sa ne plangem singuri-singurei de mila, dar va fi prea tarziu.
Trezirea, romani !
Amorteala nu inseamna progres, ci regres.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui natynic Deci am votat, nu pt ca "asa trebuie"...nu pt ca mi-i drag de vreunul de pe lista aia, chit ca unii-s mai putin pociti ca altii... Am mers pt ca, pt libertatea mea de a alege (inclusiv de a alege sa NU votez) au murit oamenii aia tineri in '89. Si mi-e in continuare rusine de ei, de-aia ma duc sa votez. Si stiti ceva? Ei habar nu au avut cine-i Iliescu, Basescu, Nastase, Nicolai, Stolojan sau Becali. Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! |
Ei, hai, asta-i acum...
Sa stii ca tinerii din dec.89 au murit pentru libertate... inclusiv libertatea de a NU merge la vot, daca nu vrei.
Eu am prins o mascarada de votare pe vremea lui Ceausescu: Doamne fereste sa nu te duci, sa alegi īntre Popescu si Ionescu propusi ambii de PCR!!! Te lua securistu' de cartier la ochi imediat!! Asa ca toata lumea se ducea la vot pe vremea īmpuscatului.
Ei iaca, acum nu mai ne e frica sa mergem sau sa nu mergem la vot!! E bine??
Si asta se datoreaza acelor tineri de acum 20 de ani...
Nu pot sa īnteleg rationamente de tipul "n-am pe cine vota, da' ma duc ca < asa trebuie>". N-ar fi bine sa gāndim cu capu' nostru daca sa mergem sau nu la vot, īn loc sa mergem ca "asa trebuie"?
PS: am votat, ca am vazut ca R.Weber era abia pe locul 3 pe lista "mea" ... da' recunosc ca era sa ma razgāndesc cānd am vazut-o pe matroana Norica Nicolai pe prima pozitie pe lista
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui Deus Ce bine ca nu ati fost la vot!Bravo! Vadim si Becali ne vor face cinste in Europa...am doar o rugaminte sa nu va plangeti peste ani de zile... poze blog personal www.de-azi.ro pentru cine crede ca nu mai poate... http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg |
Dar ce te face sa crezi ca voi ajunge sa ma plāng, si īnca dupe ani de zile?
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui Deus Natasa- este trist sa nu mai ai nici o farama de speranta...unde ajungem? Elena, Eba, parvenita, fata lui tata, buzata, etc...poate se va stradui sa dovedeasca ca nu este asa cum o catalogam toti ...in schimb Vadim si Becali se vor comporta natural! sunt oripilata! in ce limba vor vorbi? stiu macar 3 cuvinte in engleza? Atata victimizare si lene in Romania...oare doare sau este naturala senzatia? Sunt rea, recunosc, stiu ca nu sunt toti la fel dar ma doare sa vad cum lasam orice sa treaca pe langa noi dupa care ne plangem....din tot sufletul... poze blog personal www.de-azi.ro pentru cine crede ca nu mai poate... http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg |
Vad ca o tii una si buna cu "plānsul". Io nu ma plāng si īmprejurul meu sunt oameni care nu se plāng. Nici eu nici apropiatii mei nu asteptam nimic de la stat: nici analize gratuite (mi le-am facut contra cost, si am ales exact ce īmi trebuie, nu ce are chef doftoru' de familie), nici faimoasa pensie de peste ani de zile, īn care nu cred (pun deoparte acum, asa cum pot, pentru zilele de neputinta) nici nimica, ce mai...
Tot ceea ce cer statului e sa ma lase dreaq īn pace .
De ce sa ma plāng, asadar?
Chiar nu mi se pare tragic ca se duc tribunul si ciobanul la Bruxelles...
BTW, am impresia ca nivelele de cultura ale celor doi nu sunt nici pe departe comparabile. E drept, nu stiu ce engleza stie Vadim...
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui Roxana ... datorita prostimii care sta acasa cu mana in sold - politica a ajuns un film de tampiti. |
Cee vorbesti, mey ??
"Prostimea" abia asteapta un kil de ulei, un pachet de cārnati sau 30 de lei ca sa devina brusc plina de simt civic .
Unii au prins "pomana" si s-au vāndut ca ultima parasuta de pe centura.
Altii au avut ghinion, n-a dat nimeni de ei ca sa le cumpere votul, si de-aia au protestat si nu s-a dus la vot .
Vorbim de ce misei, lipsiti de demnitate si incompetenti sunt politicienii? Dar "prostimea" ce cusur are??
Sa nu mi-o bagati pe aia cu "foamea" si "saracia", ca iau foc!
.
N-o sa ma convingeti cu texte de telenovela ca aia care si-au vāndut votul erau īn pericol sa moara de foame daca n-o faceau. Arrrgh... Mi-e foarte sila .