Cu ce platim online?

Cu ce platim online? | Autor: claram

Link direct la acest mesaj

Am gasit niste carti pe amazon si vreau sa va intreb ce fel de card e mai avantajos sau mai bine acceptat.Eu am cont in $,se poate sa atasez un card si sa-l folosesc online?Care banca e mai rentabila?Voi ce folositi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Citat:
citat din mesajul lui claram

Am gasit niste carti pe amazon si vreau sa va intreb ce fel de card e mai avantajos sau mai bine acceptat.Eu am cont in $,se poate sa atasez un card si sa-l folosesc online?Care banca e mai rentabila?Voi ce folositi?

eu folosesc un card maestro in lei, embosat, de la banca transilvania si cu el fac si plati in valuta...e ok...nu stiu daca la altii e mai avantajos sau nu...

Te-as sfatui sa iti faci un cont separat pt plati online unde sa virezi numai cat ai nevoie ca sa platesti si la acest cont sa iti atasezi un card...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

De pe Amazon nu am luat, insa la tranzactiile pe care le-am facut pana acum, mi s-a extras suma respectiva la cursul zilei.
Ce inseamna "banca mai rentabila"?
Eu am Visa in lei, card de debit.
De ce te gandesti sa platesti din contul de $??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu am cardul de salarii la BCR, in lei. La el mi-am atasat un card VISA VIRTUON, special pentru plati pe internet. Este in dolari, dar poti plati in orice moneda, cu un comision de schimb de 2%. Avantajul este ca nu poate fi copiat, nu are banda magnetica.
Il alimentezi exact cu suma necesara pentru cumparatura pe care vrei s-o faci, pui banii in lei, de la bancomat; adica virez din contul meu de card pe acest card "virtual".
Nu stiu daca am fost suficient de coerenta, daca mai vrei detalii mai intreaba-ma.

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Eu am VISA de la ING cu cont in lei, embosat.
Nu trebuie sa ai cont in valuta neaparat, ca se face tranzactia din lei in moneda respectiva la cursul valutar din ziua aia. Eu nu am observat sa imi ia ceva comision, insa se compenseaza prin cursul valutar la care imi schimba pentru tranzactii. Nu e ceva strigator la cer de mare. Mi se pare acceptabil.

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput