Hotel SIRET MAMAIA

Hotel SIRET MAMAIA | Autor: Minnie

Link direct la acest mesaj

Buna ziua

M-ar interesa daca a fost cineva la hotel SIRET in MAMAIA,sa-mi spuna impresiile.E un hotel de 2 st,cu aripa b complet renovata,unde am luat eu bilete.Am vrut in nordul statiunii,nu scump ,dar curat si asa mi-a zis de la ag. ca-i ok.
Va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Noi am fost la acest hotel, acum vreo 2-3 ani...nu mai stiu cu exactitate cand...oricum in anul in care s-a renovat.
Ca impresie: este f aproape de plaja, este liniste, este curat, la vremea respectiva se schimbau lenjeriile+prosoapele zilnic, patul era matrimonial, dar cred ca avea o latime de 180 cm, deci destul de mare, TV in camera, nu avea AC atunci. Ca sa fie bine in camera cereti sa fie camera cu fata spre celalalt corp al hotelului
La restaurant era un bucatar simpatic care de fiecare data cand vedea copii la o masa trimitea ceva cadou: suc de fructe, un desert, o atentie... Fii-mea era de-a dreptul indragostita de el. Mancarea f gustoasa dar portii ca la restaurant la mare . Daca sunteti gurmanzi... mai faceti completari. Micile cumparaturi le faceam de la marketurile din nordul statiunii.
Era si-un fel de parc de joaca pentru copii, in spatele hotelului, adica inspre mare, unde patronau 2-3 leagane si-o invartitoare.
Accesul in hotel se face din bulevardul Mamaia.

Altceva nu stiu ce sa-ti mai spun...

Liliana, Andra-Maria & 20+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Minnie spune:

Iti multumesc mult,sper sa fie macar asa daca nu mai bine.Nici acum nu au aer cond.,dar asta a fost o conditie de-a mea.Sa cer deci camera cu vedere spre intrarea in hotel,eu vrea mai liniste ca am o fetita (3 ani).
Va doresc numai bine,Minnie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Concediu placut!
Camera...nu cu fata la hotel!! Cu fata la corpul cel "ne-renovat"!. Cum stai in fata hotelului, sa fie in primul corp pe partea stanga . Nu-s cum sa explic mai bine...ca eu mi-s de-aia care da explicatii cu creionul in mana, in cuvinte ma incurc .

Mergi la inceput