![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
am sa incerc reteta. in general nu lucrez cu margarina. este un derivat artificial, deci nu sanatos, pentru ingerasi
eu stiu alta reteta. daca as evalua, din 15$ totalul ingredientelor ar iesi cam 70eclere!
daca vrei sa o cunoasti, da-mi un semn!
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
MayanMistica spune:
http://i305.photobucket.com/albums/nn225/MayanMistica/Cakes/100_3323.jpg
astea sunt ale mele , dar cu o alta reteta.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carina/carina.jpg)
carina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui geanina-nica![]() ![]() Scrieti va rog retele Multumesc anticipat GEANY SI ALVARO (3-10-2006) http://www.flickr.com/photos/gfan/ |
http://andaoana.wordpress.com/2009/04/23/choux-and-vanilla-simple-and-addictive/
Sper sa iti placa.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
3x3 spune:
am scris reteta pentru profiterol in caramel. reteta pentru ecler e acolo. diferenta consta ca in loc de forma rotunda si mica a profiterolului torni o forma lunguiata, pe care o tai in lung si umpli ca crema la aleere.cand o sa am timp am sa scriu ecler cu cafea si ciocolata. trebuie o reteta speciala pentru crema de ciocolata. dar merita! odata ce reteta este stapanita la nivel domestic, niciodata nu vei mai cumpara din magazine!
cauta in cartea de bucate profiterol
voi reveni!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
3x3 spune:
am scris reteta pentru profiterol in caramel. reteta pentru ecler e acolo. diferenta consta ca in loc de forma rotunda si mica a profiterolului torni o forma lunguiata, pe care o tai in lung si umpli ca crema la aleere.cand o sa am timp am sa scriu ecler cu cafea si ciocolata. trebuie o reteta speciala pentru crema de ciocolata. dar merita! odata ce reteta este stapanita la nivel domestic, niciodata nu vei mai cumpara din magazine!
cauta in cartea de bucate profiterol
voi reveni!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ni-na/ni-na.jpg)
ni-na spune:
Cu ce gresesc?Imi cresc eclerele,sunt ok dar cand sa le scot din cuptor se tuflesc.Este prea putina faina (fac reteta de pe net cu o cana apa,o jumatate de cana ulei,o cana si un sfert de faina) sau pun prea groase gogoselele?
nicoleta
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
ANITA75 spune:
ni-na tre sa le lasi sa se coaca mai bine sa devina aurii ,asa am facut si eu la inceput si tot asa imi ieseau si apoi am prins rostul ,bafta!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)