Cafea cu aroma de femei si bebelusi *99*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Salutari! pai voi ati deschis aici restaurant nu gluma, ce cafenea... Mai tinem cura de slabire? sau incepe... de luni?
Am citit doua paginii si deja m-a luat cu foame.

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

de luni normal ... care luni nu se stie , dar vezi ca ciresele sunt bune la cura mai ales daca mananci o tona

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ei nah , ne e dor noua de multe ... dar de comunismul lui ceausescu nu ne e dor?

principeso pai deh , tu cu bananele tale care le faci tocana si ciulama si pastrama , dar noi nu facem din cirese

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

Ayla, ce dulce pupicel!

Citat:

Buna dimineata, dragelor!Pupicei adormiti si de la noi!

*"Cand vei privi cerul, noaptea, pentru ca eu voi locui pe una din ele, pentru ca eu voi rade acolo, atunci pentru tine va fi ca si cum toate stelele ar rade. Tu vei avea stele care vor sti sa rada!" pentru ca "A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea!"*
_

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Eu nici nu vazusem printesa, noroc cu tine Marule!

Ayla, vreau si eu PM cu link.

Mergi la inceput

Mai, voi ati vazut ce printesica are Ayla?

Mai vreau si eu una cand ma uit (mai bine nu ma mai uit, nu?)

Mergi la inceput

Ce cirese sunt 4 roni la tine, Wendy? La mine sunt 15 roni kilu'. Sigur nu mananci dude, ceva, altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Mai, voi ati vazut ce printesica are Ayla?

Mai vreau si eu una cand ma uit (mai bine nu ma mai uit, nu?)

Ti-am dat PM.
Si am pus pozele de acum, cum se ridica singura in manute, pusa pe burtica. Sunt asa happy, ca a ajutat-o mult sedintele de kineto.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

normal ca vreau

Citat:

Citat:

Ayla, ce dulce pupicel!

Multumim!
daca vrei s-o vezi iti dau PM cu pagina ei cu poze.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

4 dolari libra mai, pai un pepene de ala rosu mare de nu il poti cara in brate e 4 dolari cu totul! iar bananele sunt 65 de centi libra, iar strugurii fara samburi sunt 99 centi libra (mama ce buni sunt)

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Marule,tocmai mi-am umplut burta cu cirese.Le mananc cu tot cu samburi.Ce-o urma,Dumnezeu cu mila.N-au savoarea celor de vara dar merge.La noi costa in jur de 4ron.
In schimb turbez cand mananc rosiile astea turcesti.N-au niciun gust,parca 'mananc' apa.Mi-e dor de rosiile de altadata.

W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:

normal ca vreau

Ti-am dat pe PM. Dintr-un anumit motiv, am pus parola, de aceea nu am dat pagina direct pe forum. dar nu e secreta.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

heeelp

ce se poate face cadou la o fetita de aproape 5 ani???

nu ma stuchiti ca nu stiu dar astept idei!

Mama Biutei

Mergi la inceput