Prietenie la plesneala *51*-Sa continue fiesta!!
Raspunsuri - Pagina 19
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Cateodata da...RECUNOSC!!!! ![]() Dar sa ma iertati ca sunt nedormita |
adica ai si tu "simpatiile tale??"
pai cine te-a alergat aseara prin patu conjugat de nu ai dormit? era mai bine daca te culcai cu tati de mariuca...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
MadameBovary spune:
Bunaaaa dimineataaaaa, te iubeeeesc ... sau cum era cantecul ala de la Hi-Q?
O noua zi, o noua trezire cu optimism, va dau la toate, vi-l strecor in
ca sa fiti zambitoare toate ziua si sa va mearga bine! 
LA MULTI ANI,Pierre-Sebastien!!! Sanatate multa la pici si o viata extraordinara!

Irina, dai si tu ceva tratatie? ![]()
MadameBovary spune:
Acum ca am aflat si eu care-i treaba cu ochii cei albastri, pot sa ma duc sa-mi scot linistita odrasla la plimbare
.
Si, si ... o dedicatiune pentru inceputul weekendului:
nu putea sa lipseasca Robbie de la fiesta, nu?

ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
adica ai si tu "simpatiile tale??" pai cine te-a alergat aseara prin patu conjugat de nu ai dormit? era mai bine daca te culcai cu tati de mariuca... www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me Infertilitatea este o boala Bazar pt Mihaita Teledon pt Mihaita 0 900 900 320 - pt 10 euro 0 900 900 325 - pt 5 euro ambitioasa![]() |
Ce simpati ca nu va suport
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MadameBovary Irina, dai si tu ceva tratatie? |
numai la moca ti-e gandu...vezi ca esti la dieta, sau azi sari peste? si de dieta nu da fata azi...da numai pt astea care nu e dietetice

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
kay spune:
Neatzaaaa si de la MOI
!
SEBIIII, 

!!!
MULTI ANI TRAIASCA, LAAAA MUUUUULTIIII AAAAAANIIII !!!

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
MadameBovary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
numai la moca ti-e gandu...vezi ca esti la dieta, sau azi sari peste? si de dieta nu da fata azi...da numai pt astea care nu e dietetice ![]() |
ce dieta, fato? ca am niste pofte de cateva zile incoace, ceva de speriat! se vede ca sunt rusii pe la granita si se tot dau disparuti, e haos... mananc orice, oricand
kay spune:
am venit, am urat, am plecat !
va
, mai ajung peste 30 de mii de ani lumina acasa... asa mi se pare
!
************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :
858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone
www.inimacopiilor.ro
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
rhoneea spune:
Multumim fetili de urari 

Sebastien acum se plimba prin casa cu masina si bea dintr-un bibe.El e lejer,habar n-are cel asteapta la 16:30
Io imi beau nessu ca aici se servesc numai cafele si io nu poftesc.Tre' sa ma bezmeticesc putin ca de emotii ce am n-am dormit toata noaptea
.
Asa,sa scoatem 

.E cu autoservire asa ca nu intrebati ![]()
Mai fumez o tzigare si apoi o tai la frizerie.Duc copilu la tuns,tre ' sa fie gigel azi,daca pune ochii pe el vreo fata???

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
Delphinas spune:
si ce? daca pleaca la peste e motiv de bucurie? pai eu mor de oftica...eu zic ca bb2 va veni se va prinde pe balta...asculta la mine. la mine s-a prins dupa ce am pus parchetu si eram rupti, efectiv rupti in farame mici. si prima data s-a prins dupa ce ne-am dezmatat furtunos la o nunta la tecuci. ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa