Parasita cu o luna inainte de nunta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Pai daca e atat de cu probleme, da-l la dr**u. E clar ca nu are toate tiglele pe casa. Sa inteleg ca a rugat-o pe iepuroaica sa joace teatru pe mess spunandu-i ca altfel nu scapa de nevasta? Telenovele!

Guetsus, casatoria si in anul 2009 e tot pe viata. Ca altfel ar fi in leasing pe 5-10 ani. Momentan nu e. N-ai chef sa stai toata viata cu cineva, nu esti sigur, nu te duci la starea civila. Simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clover
... Ca altfel ar fi in leasing pe 5-10 ani.

Nu, nu merge, asta-i altceva. Adica tu platesti si folosesti, insa obiectul leasingului nu-i al tau. Cum ii zice?

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexpa spune:

eu cred ca el e gay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aura_m

Eu cunosc un caz in Ro cand el nu a mai aparut in ziua cununiei civile. Este vorba despre sora unei colege de la fostul loc de munca, asta se intampla prin 2004 si acum cand ma gandesc, dupa atata timp si tot nu-mi vine sa cred si zic ca nu este adevarat. Pe sora colegei mele nu am vazut-o decat in poza, pe el o singura data ca l-a adus colega mea la niste analize, a fost dragoste mare, s-au cunoscut pe la sfarsitul anului 2003 si la 2-3 luni au propus sa se casatoreasca, mai intai cununia civila, nunta vroiau sa o faca din banii lor, se pregateau sa-si cumpere apartament, vroiau sa stea singuri, el foarte grijuliu, sora colegei mele a doua zi de Craciun a suferit o operatie de apendicita, de Revelion au stat acasa, el foarte atent. Vine si primavara si ziua cand sa faca cununia civila, vineri, cu o zi inainte colega mea vine cu o alta colega de pe sectie si o f buna prietena de a ei sa ia niste flori de pe sectia noastra, eu lucram cu publicul si se primeau flori, cine avea nevoie venea la noi, eram ca Floraria Codlea. In fine, vine ziua de luni, intreb si eu cum o fi fost la cununie, o colega de varsta mamei mele imi zice ca nu a mai avut loc, ca domnul nu s-a mai prezentat. Nu am crezut-o, i-aM spus ca fabuleaza ca eu asa ceva nu am citit decat in carti sau am vazut in filme, dar am mai auzit o colega si inca una, mama colegei mele lucra si ea pe aceeasi sectie cu fiica ei si intelesesem ca nu se mai oprea din plans. Era totul pregatit, nimic nu prevedea ceva rau, restaurant platit, trebuiau sa vina invitatii, cumparat costume, domnul a fost rugat de catre familia colegei mele sa ramana la ei peste noapte, el a pretextat ca pleaca ca mai are treburi de rezolvat, sa-si plateasca partea lui de restaurant, a doua zi nu a aparut la ora stabilita, trebuia sa vina sa-si ia mireasa de acasa, l-a sunat sora colegei mele, in final ii raspunde ca nu se mai insoara ca nu-l lasa mama. Am inteles ca sora colegei mele a facut atunci un soc. Colege de ale mele au spus ca mai bine ca s-a intamplat asa si colega mea a concluzionat la fel, ca apoi daca isi cumprau casa, faceau copii era mai dificil. Dupa incient a mai vorbit cu altcineva dar nimic nu s-a concretizat, nu mai stiu mare lucru ca nici colega mea nu mai vorbea, cand o intrebai de sora ei zicea ca este bine, ultima data intelesesem ca are o problema ginecologica, oricum si colega mea se pare ca este urmarita de ghinion, vorbea de ceva ani cu un baiat, strangeau bani de nunta, in final s-au mutat impreuna, singuri in casa unei bunici din partea lui si la cateva luni s-au despartit.
Nici nu vreau sa ma gandesc, este un vis urat din care nu te mai trezesti, ce sa spun, mai bine ca s-a intamplat acum ca apoi cu copii era mai dificil, bine macar ca suporta el cheltuielile, este o parte buna.

AURA

eu am auzit ( info de mana a doua ) care a plecat in noaptea nuntii " sa duca nasii acasa" si a fugit la mare cu banii de la nunta.
a sunat dupa o saptamana sa zica ca e bine si ce a facut. si au divortat :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyannna

Off voi nu stiti ca curiozitatea a omorat pisica?...tipa a aparut in videoclipul trupei Akcent-jokero...va rog sa nu-i scrieti numele pe forum...oricum nu ea e importanta in discutia noastra,ci cazul in sine...ea e doar una dintre multe altele...

Mda, am vazut videoclipul = Marinela Nitu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Da' n-aveti si alte poze cu epuroaica, nu prea vaz bine in videoclip?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui giani

Da' n-aveti si alte poze cu epuroaica, nu prea vaz bine in videoclip?

subscriu

Ramona si Vlad-Gabriel (13 dec 07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Urata situatie , n-as vrea sa ma pun in locul prietenei ...in schimb m-au amuzat foarte mult comentariile

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellene_n spune:

in loc sa se bucure ca si-a dat arama pe fata inainte sa se casatoreasca!!! o sa sufere putin, dar asta-i viata! trebuie sa-si invete lectia! sa se roage de el...mi se pare penibil! chiar daca el ar dori-o inapoi......tot un sut in f..d ar merita! cu un toc cui subtireeeee rauuu de tot!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MayanMistica spune:

Aici nu poate fi nimeni condamnat.Cum au mai spus persoane , dragoste cu forta nu se poate si o viata ai.
Daca ajungi sa crezi ca nu mai vrei sa stai cu cineva , asta e...pleci si cauti sa fii fericit daca poti.Sa zica mersi prietena ca macar ala a fost domn si a anuntat-o , ca financiar nu a lasat-o de izbeliste ..si ca nu a ales sa o insele pe toate cararile , dar pozand in sotul perfect acasa.
Ne e usor sa zicem : mvaiii nemernicul , da cum poate sa plece asa pur si simplu?Ei uite ca poate , ca doara nu e legat cu lantul.
Iubitul meu a stat intr-o relatie + casatorie cca 19 ani cu o tipa destul de convenabil din pct de vedere financiar.Ea fiind dr prof in drept , el manager.Geaba cu toata scoala ei , si nespe mii de diplome pe pereti ( ca se pare ca in alea isi punea madam speranta ca o sa ii tie casnicia o viata ) ca omul daca n-a mai fost fericit a luat-o pe aratura.
Tot asa de gura lumii , a parintilor ( si el n-are 20 de ani ) a stat acolo ...in casnicia aia comoda dar fara anumite impliniri emotionale.
Pana intr-o buna zi cand a reusit sa rupa pisica in doua si a zis : am o viata , la dracu ..si macar de mor maine vreau sa mor fericit.
Nevestele nu se parasesc doar pentru iepurasi playboy ...

Mergi la inceput