Parasita cu o luna inainte de nunta
Raspunsuri - Pagina 4
aura_m spune:
Eu cunosc un caz in Ro cand el nu a mai aparut in ziua cununiei civile. Este vorba despre sora unei colege de la fostul loc de munca, asta se intampla prin 2004 si acum cand ma gandesc, dupa atata timp si tot nu-mi vine sa cred si zic ca nu este adevarat. Pe sora colegei mele nu am vazut-o decat in poza, pe el o singura data ca l-a adus colega mea la niste analize, a fost dragoste mare, s-au cunoscut pe la sfarsitul anului 2003 si la 2-3 luni au propus sa se casatoreasca, mai intai cununia civila, nunta vroiau sa o faca din banii lor, se pregateau sa-si cumpere apartament, vroiau sa stea singuri, el foarte grijuliu, sora colegei mele a doua zi de Craciun a suferit o operatie de apendicita, de Revelion au stat acasa, el foarte atent. Vine si primavara si ziua cand sa faca cununia civila, vineri, cu o zi inainte colega mea vine cu o alta colega de pe sectie si o f buna prietena de a ei sa ia niste flori de pe sectia noastra, eu lucram cu publicul si se primeau flori, cine avea nevoie venea la noi, eram ca Floraria Codlea. In fine, vine ziua de luni, intreb si eu cum o fi fost la cununie, o colega de varsta mamei mele imi zice ca nu a mai avut loc, ca domnul nu s-a mai prezentat. Nu am crezut-o, i-aM spus ca fabuleaza ca eu asa ceva nu am citit decat in carti sau am vazut in filme, dar am mai auzit o colega si inca una, mama colegei mele lucra si ea pe aceeasi sectie cu fiica ei si intelesesem ca nu se mai oprea din plans. Era totul pregatit, nimic nu prevedea ceva rau, restaurant platit, trebuiau sa vina invitatii, cumparat costume, domnul a fost rugat de catre familia colegei mele sa ramana la ei peste noapte, el a pretextat ca pleaca ca mai are treburi de rezolvat, sa-si plateasca partea lui de restaurant, a doua zi nu a aparut la ora stabilita, trebuia sa vina sa-si ia mireasa de acasa, l-a sunat sora colegei mele, in final ii raspunde ca nu se mai insoara ca nu-l lasa mama. Am inteles ca sora colegei mele a facut atunci un soc. Colege de ale mele au spus ca mai bine ca s-a intamplat asa si colega mea a concluzionat la fel, ca apoi daca isi cumprau casa, faceau copii era mai dificil. Dupa incient a mai vorbit cu altcineva dar nimic nu s-a concretizat, nu mai stiu mare lucru ca nici colega mea nu mai vorbea, cand o intrebai de sora ei zicea ca este bine, ultima data intelesesem ca are o problema ginecologica, oricum si colega mea se pare ca este urmarita de ghinion, vorbea de ceva ani cu un baiat, strangeau bani de nunta, in final s-au mutat impreuna, singuri in casa unei bunici din partea lui si la cateva luni s-au despartit.
Nici nu vreau sa ma gandesc, este un vis urat din care nu te mai trezesti, ce sa spun, mai bine ca s-a intamplat acum ca apoi cu copii era mai dificil, bine macar ca suporta el cheltuielile, este o parte buna.
AURA
Guestus spune:
Cred ca a facut ceva viitoarea nevasta de nu a mai venit domnul la nunta..l-o fi enervat cu ceva..nu cred ca din senin a renuntat el.
ane2 spune:
Acum un an prietena mea ma anunta ca se marita....o rusoica blonda fumoasa, desteapta...pe june il stiam din poze, un spaniol frumos cu multi bani......din pacate nu aveam cum sa plec in ukraina la nunta si in ziua nuntii zic, hai so sun ,so felicit bla ......pun mana pe tel sa tastez si hop vad ca ma suna ea, zic gand la gand...incep sa turui casnicie fericita bla bla....dupa ce termin tot repertoriu ma intreba, ai teminat? imi deschizi usa te rog....am zis ca face misto de mine....cobor jos deschid usa si o vad pe prietena mea cu bagajele la usa singura.....il parasise cu 2 ore inainte de ceremonie......
Mi-a zis ca nu e pregatita de casatorie ca vrea sa se ma mai distreze, dupa 3 luni sa intors in ukrania si sa casatorit tot cu el
Anita si Rachella -17.o1.2004
Guestus spune:
Asta e subiect bun la sectiunea "nunti si casatorii"...la cei ce urmeaza sa-si uneasca destinele cica.
sa vada ei ca nu e nimic sigur pa pamintul asta ...da absolut nimic.
monicel spune:
Exact, asta chiar ca-i un subiect bun in special pentru fetele care inca nu si-au gasit jumatatea, sa deschida bine ochii si urechile cand hotarasc cu cine se marita.Nu-mi vine sa cred ce lasi, egoisti, fricosi, instabili emotional sunt unii barbati.Cum poti sa te arunci cu capul inainte in a te decide sa te casatoresti, cand tu nu simti cu toata inima asta?!?
Monicel, mamica de doua printzese:Beatrice-Iulia(8.05.2003) & Sandra Luiza(11.07.2006) http://monydelcu.hi5.com
hellene_n spune:
draga dyannna,
prietena, care trece acum prin acest cosmar, va fi fooooartteee fericita mai tarziu, dupa cativa ani pentru faptul ca a scapat de acest specimen. sa zica mersi ca a scapat de o astfel de pacoste, ca asta om - nu poate fi numit. sa nu se mai victimizeze absolut deloc si nicidecum sa se mai gandeasca vreodata sa se mai casatoreasca vreodata cu un astfel de om. stii ce ar merita un astfel de "om"? sa se intoarca la el, sa-i dea impresia ca vor fi impreuna si.....sa-l lase cand e mai fericit pentru un altul. SI........VA FI FOARTE FERICITA DACA VA AVEA SI BAFTA SA INTALNEASCA UN OM DEOSEBIT!!!
ii doresc prietenei tale multa intelepciune sa puna capat oricarei relatii cu acest individ, daca nu poate sa faca cele de mai sus, (desi o merita din plin) si sa astepte sa-si gaseasca OMUL EI.
si crede-ma, mai tarziu, cand va afla cat de nefericita este sotia acelui individ de care se roaga acum.....va fi si mai fericita ca nu s-a facut nunta acum.
dyannna spune:
Off voi nu stiti ca curiozitatea a omorat pisica?...tipa a aparut in videoclipul trupei Akcent-jokero...va rog sa nu-i scrieti numele pe forum...oricum nu ea e importanta in discutia noastra,ci cazul in sine...ea e doar una dintre multe altele...
aura_m spune:
Am vazut videoclipul ca uitasem cine mai apare prin el...sa zic ca imi este cunoscuta de undeva...parca...oricum(si asta este strict parerea mea) nu mi se pare o persoana care sa te dea pe spate, in afara faptului ca este inalta si slaba nu mi se pare foarte grozava...dar nu asta conteaza...sper ca prietena ta sa ia decizia cea mai buna...si cred ca este cazul sa nu se impace cu el si sa nu se mai agate de el ca sincer...nu merita.
AURA
Mindy spune:
Vai, tocmai am vazut-o! imi dau eu cu parerea inainte sa si-o de-a barbatii:
Cruella! :-)