Cu dragoste din IASI!
Raspunsuri - Pagina 20
GabrielaG spune:
Adi pe pagina anterioara postase acvi despre teatrul bon ton
, uite aici link-ul, de fapt fac copy paste...ca nu se deschide direct la stire:
Cursuri intensive de actorie pentru copii
Dupa experientele reusite in Germania in 2007si 2008 , Teatrul Bon Ton isi propune sa realizeze si in Iasi un curs de vara intensiv de actorie pentru cei mici.
In luna iulie, timp de aproximativ trei saptamini, copii cu virste cuprinse intre 6 si 12 ani vor putea parcurge acest curs in care se vor familiariza cu cerinte artistice adecvate virstei lor si vor parcurge un drum al fanteziei care va da nastere unui spectacol .
Spatiul de desfasurare: Gradina Botanica "Anastasie Fatu" Iasi.
Cursurile vor demara la inceputul lunii iulie si vor avea o frecventa de 3-4 sedinte pe saptamina (de 1h si jumatate ).
La finalul modulului micii creatori vor putea invita lumea la un spectacol - surpriza .
Pretul cursului este de 225 RON.
Inscrieri: cursuri@teatrulbonton.ro ; 0721179435
Apoi spectacole la bojdeuca lui Creanga, cu teatrul aschiuta...cred ca duminica.
http://www.ziaruldeiasi.ro/timp-liber/spectacole/hai-la-papusi-papusi-lumesti~ni5ij5
Cam astea-s stirile...dar sunt preluate de la acvi.
Pupici si o seara racoroasa,
Gabriela si baietii
iulia-stefy spune:
Cand am scris ultimul mesaj nu mai avea febra, dar cand s-a trezit avea iar. Am fost vineri dimineata la pediatra si se pare ca are vezicule in gatut... Asa ca n-am scapat fara antibiotic. Febra a mai facut si vineri, dar de ieri mai putin, dimineata chiar avea 35.7.... Dar tratament are pentru 7 zile... Iar mie mi se pare cam mult. Pediatra m-a vazut ca am schitat un gest si mi-a zis sa merg 7 zile sa nu recidiveze, sa nu ma joc. Acum Stefy e bine... zic eu.. Se joaca, e vesela... A venit si tati... si normal ca s-au schimbat multe.
Daca o vedeti cum ea singura seringa cu antibiotic sau NUrofen si isi impinge medicamentul in gurita... Sau cum sta sa o dau cu albastru de metil...
Dimineata a dus-o tati la cresa si nu a scos nici un sunet. Tot drumul i-a facut capul mare ca ea e o fetita adevarata... ca e cea mai frumoasa... Si inapoi a venit bine dispusa. Febra nu mai face... Sper sa scapam...
Cu intarziere,
La multi ani, Matei si Maria-Raluca
Carmen, ai dreptate, eu treceam cu Stefy pe strada in drum spre... nu stiu unde mergeam. A trecut o doamna la vreo 50-60 ani, "cu bun simt si bine crescuta" si a stranutat direct in nasul Stefaniei... Asta a fost marti si joi seara gata febra... Deci oricat as incerca, lipsa de educatie ne imbolnaveste... Aseara am fost in supermarket si de nevoie am luat-o cu noi. Era un tip care stranuta intr-una. Imi spune si mie cineva ce cauta acolo daca era plin de virusi? Educatia, mama ei... Nu le pasa de ceilalti ca ii imbolnavesc si pe ei. Sunt atat de revoltata....
mihharo, noi mergem in curte la Cantemir sa scrie cu creta, sa alerge... In parc nu mai merg, exact din acest considerent. Acolo mergem cu copii pe care ii stim si care daca sunt bolnavi nu vin sa-i imbolnaveasca si pe ceilalti... daca tot stai in zona, vino si tu...
Adi, pe la 18 e mai acceptabil si cam pe la ora asta iesim....Dar stam la umbra.
Lacramioara si
Stefania Iulia
alexpa spune:
buna. eu am intrat sa va zic sa aveti grija cand scoateti copiii la iarba verde, sa le luati pantaloni lungi bagati in soseta, haine deschise la culoare. noi am fost duminica in padure in bucium si acasa am gasit O CAPUSA infipta cu capul in piciorul baietelului meu. acum luam tratament cu amoxicilina preventiv. era asa de mica, noroc ca a observat-o sotul meu, se vedea doar un punct mic negru. am scos-o intreaga cu penseta, am avut noroc ca a iesit toata, cica au mai avut cazuri la infectioase cand n-a iesit si capul si au mers oamenii la chirurgie
GabrielaG spune:
Neata si o cafea aromata....
Va doresc sa aveti o zi superba astazi din toate punctele de vedere.
Fetelor, daca aveti nevoie pt intarirea imunitatii la copii si adulti, firma cu care colaborez eu tocmai a adus sucuri Bio: Noni BIO la 1 litru (115 lei), Aloe Vera BIO (gel concentratie 99,9%)75 lei, Maca Bio (180 tablete) la 75 lei si Mangosteen 1 l la 170 lei. Daca doriti detalii va trimit pe privat despre ele, la ce afectiuni sunt bune, cum le puteti achizitiona mai ieftin, ce inseamna calitatea Bio...etc. Daca doriti sa faceti un banut in plus din recomandarea acestor produse...va astept cu intrebari.
Alexpa, mai demult am citit aici pe forum o postare despre capuse si cat pot fi de periculoase, daca imi aduc bine aminte era ceva cu boala Lyme...sotul meu si apoi copilul, la interval de vreo 5 ani au fost piscati de cate o capusa..le-a ramas capul acolo, sub piele, erau destul de mari(capusele)...stiu ca eram studenti cand am scos chestia aia din pielea sotului meu si am ramas ingrozita..nu stiam ce e...am dus la o colega studenta la biologie care i-a aratat unui profesor si ne-a spus ce e. N-am facut nimic atunci, medicii n-au recomadat nimic...sper sa nu fie probleme pe viitor...sa fie de atunci vreo 10 ani...fusesem in padure dupa ghebe.
Sa aveti o zi superba,
Gabriela si baietii (plecati in vacanta la bunici)
mihharo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iulia-stefy mihharo, noi mergem in curte la Cantemir sa scrie cu creta, sa alerge... In parc nu mai merg, exact din acest considerent. Acolo mergem cu copii pe care ii stim si care daca sunt bolnavi nu vin sa-i imbolnaveasca si pe ceilalti... daca tot stai in zona, vino si tu... |
Multumesc de invitatie, Lacramioara. Inca nu locuim acolo, acum facem curatenie generala in apartament si mesterii astia se misca cam asa
(ca n-am gasit melc) dar pe la sfarsitul verii speram sa reusim sa ne mutam.