Cu dragoste din IASI!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Eu ce sa mai zic, cam intru in panica la chestii de astea... mi-e si teama sa mai duc copilul la joaca in parc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Nu mi-am imaginat ca la varsta asta pot fi atat de rai...

Ehee, da' inca ce rai sunt! Eu totusi tind sa dau vina pe educatie sau mai bine zis pe lipsa ei, decat pe rautatea "innascuta" a copiilor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy

mihharo, la gradinita, de peste drum de Cantemir inscrierile au fost intre 1-12 iunie... la restul nu stiu, dar au fost mari "aranjamente".

Da, cred, gradinita aia noua ne-ar fi convenit de minune, ca e chiar vizavi de bloc, dar am auzit ca e foarte aglomerat si nici o sansa. Iar pentru noi, fiind nou veniti in cartier, e mai greu. Tare ma tem ca o sa faca mama naveta Cantemir - Alexandru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Am gasit un anunt interesant...pt noi mamicile in cautare de activitati de vacanta:
http://www.ziaruldeiasi.ro/timp-liber/cursuri/cursuri-intensive-de-actorie-pentru-copii~ni5ir4.

Mihaela,in spate la restaurantul Cotnari este o gradinita cu program scurt care a fost renovata anul asta dar din toamna isi reiau activitatea..din cate stiu.

O zi frumoasa!!!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

..inca un anunt interesant:
http://www.ziaruldeiasi.ro/timp-liber/spectacole/hai-la-papusi-papusi-lumesti~ni5ij5

LA MULTI ANI ,MATEI(GabrielaG)!!SA FII FERICIT..SI O CARIERA DE SCOLAR STRALUCITA!!!Petrecere frumoasa!!

Gabi.

Mergi la inceput

Lacramioara, ce mai face Stefy? e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexpa spune:

Citat:
citat din mesajul lui GabrielaG

Intrebare intrebatoare:
Stiti vreun ortoped bun? Am o preitena cu fetita de 4 sau 5 ani care calca mai spre interior cu un piciorus si dr. Gotia i-a spus ca pana la 9 ani isi revine....bine ca si cand era f mica i-a spus ca daca nu-si revine pana la 4 ani sa vina la el...acu la aproape 5 ani...cica sa vina pe la 9ani...mai departe cine stie...poate urmeaza 14 ani...

Multumesc anticipat,
Gabriela si baietii

raspund eu ca tot eram prin zona: este clinica particulara Pedilife unde au de toate, inclusiv ortopedie, iar medicii sunt de la sp de copii
http://www.pedilife.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Matei sa fii sanatos si voios!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Am actualizat lista sarbatoritilor cu luna iulie ca sa nu mai fim luati prin surprindere!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani Matei!! sa cresti mare si sanatos si frumos si sa aduci doar bucurii parintilor si fratiorului tau! O copilarie fericita si luminoasa!
Gabriela sa iti traiasca baietii!

Mergi la inceput