iubire cu fluturi
Raspunsuri - Pagina 4
Deus spune:
Dependenta bolnava ca un drog - cred ca nici nu-l iubeste doar se simte dominata de un astfel de tip...probabil ca ea nici nu a cunoscut dragostea adevarata ci doar isi imagineaza si confunda dependenta cu dragostea.
Din pacate o sa-si duca crucea in felul asta toata viata si o sa fie o vesnic nefericita...pacat ca nu se trezeste!
poze
blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noideea Guestus ai fost super obraznic la faz asta. Rusinica |
hai mai noideea ce te superi asa rapid?
crezi ca asta vrea un viitor iubit? nervi?
Guestus spune:
citat din mesajul lui monabella Na, spunet-mi voi cum se vindeca asa ceva. Si unde se duc fluturii. Sau daca vor mai aparea vreodata.Dar sub forma de fluturi, nu de omizi. A trecut cineva prina sa ceva si a mai trait fluturi din nou>? |
deci nene...fluturii aia vin intr-un anumit context...sint 1000 de factori care te duc la ei.
e....cel mai important sint banii. ii ai... ai si fluturi...nu ii ai.. nu ai fluturi.
nu te prinde dragostea aia mare daca tu stai pe strand la giulesti si mesteci seminte si tragi din Kent...dar... daca mergi intr-o croaziera cu un vapor de 2500 pasageri pe ruta Barcelona-Napoli-Montecarlo-Barcelona timp de 14 zile...e...yo cred ca iti cresc sansele cu 55%.
investitie mica...viitor stralucit.
AgnesLuca spune:
[quote]citat din mesajul lui Deus
Dependenta bolnava ca un drog - cred ca nici nu-l iubeste doar se simte dominata de un astfel de tip...probabil ca ea nici nu a cunoscut dragostea adevarata ci doar isi imagineaza si confunda dependenta cu dragostea.
Din pacate o sa-si duca crucea in felul asta toata viata si o sa fie o vesnic nefericita...pacat ca nu se trezeste!
deus
chiar ma gindeam in dimineata asta la expresia "marea iubire" cit de gresit e folosita de cele mai multe ori
38+
n/a spune:
Pai, daca te iei de mine asa degeaba!!!!!
E diferenta mare intre nervoasa si "ofensata". Nu sunt o fire isterica, din contra!!!! Oricum, a fost o lovitura sub centura.
Guestus spune:
citat din mesajul lui noideea Pai, daca te iei de mine asa degeaba!!!!! E diferenta mare intre nervoasa si "ofensata". Nu sunt o fire isterica, din contra!!!! Oricum, a fost o lovitura sub centura. |
"a fost o lovitura sub centura"...esti barbat sa te afecteze sau cum? ai tu ceva sub centura
n/a spune:
Guestus... cu ce ti-am gresit?
Ai auzit de expresii la figurat? Sunt sigura ca da, ca doar le stii pe toate, dar iti place sa ma tachinezi!!!!!!!
Guestus spune:
citat din mesajul lui noideea Guestus... cu ce ti-am gresit? Ai auzit de expresii la figurat? Sunt sigura ca da, ca doar le stii pe toate, dar iti place sa ma tachinezi!!!!!!! |
fac niste teste si vad ca esti un om f nervos. ...azi e vineri...si nu e bine deloc.
ce program ai in weekend?
giulia71 spune:
Mah si io am o sora care vrea sa se marite, da sa iubeasca asa cu fluturi, molii si zburatoare d'astea. Yo i-am zis ca pot sa apara si ideal e sa apara, dar ea nu si nu, vrea roiu.
Asa ca...mai asteapta
uneori gandesc prea mult....