Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(7)
Raspunsuri - Pagina 18
amy2007 spune:
Buna dimineata si sper sa treaca mai repede ziua de azi. Cafeaua am baut-o si m-am apucat de curatenie prin acte ca iar vine stresul de seful si ma ia de mot. ![]()
Sper ca sunteti bine.
Va pupic !
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
guzelnico spune:
Amy, sa-ti dau niste idei de curatenie pe birou:
1. Deschizi sertarul si tragi toate actele in el. Il inchizi la loc, usor dar ferm, sa nu se mototoleasca foile.
2. Ia o cutie, pune actele in ea si bag-o sub birou. In felul asta, ai si un suport sa-ti odihnesti picioarele obosite.
3. Ia un sac menajer maaaree, indeasa bine actele, eventual le rupi in 2-4 bucati sa nu ocupe mult loc si roaga femeia de serviciu sa ti le duca la tomberon.
Gata, ai biroul liiiiibeeeer! Doar cafeluta
, un pix si ziarul/rebusul
.
Ii va placea sefului tau aceasta ordine ?! ![]()
MayanMistica spune:
Neatza si la mine fete dragi si iubitoare.Azi noapte ne-am culcat la 2 ...ce sa facem si noi ...

iar dimineata , mmmm era asa de bine la el in brate.

Si ca sa ii mearga bine pe ziua de azi , sa aiba ce isi aminti , in timpul partidei de table ![]()
, m-am imbracat cu o camasa de-a lui .Camasa ce a trebuit sa o imbrace el dupa aceea , cand a plecat la munca.Si cravata..sa nu uit.
Asa ca am inceput ziua bine .Pacat ca e un vant ca naiba iar eu trebuie sa duc posta aia nenorocita.

Macar sa nu ploua .

Acu sa-mi fac o 
mareeeee si pe urma sa o iau din loc.
Dumnezeu sa o odihneasca pe prietena ta , draga Libra
Lumy_Clt spune:
Buna neatza fete dragi!
cafeluta deja am baut'o, dar tind sa cred ca mi'ar mai trebui, dar totusi sa nu fac excese
....
o zi cat mai usoara!!!
guzelnico spune:
, Mayan, si nu i s-a sifonat camasa?!
Sa inteleg ca vei scrie si la celalalt subiect???? Camasa ... cravata... ti-au aparut in vis? ![]()
guzelnico spune:
Lumy, nu o cafea cred ca te-ar face bine ci o ciorbita acra/ de burta. Sau o bere
. Stii doar: Cui pe cui se scoate.
Ai petrecut bine ieri, se pare. ![]()
MayanMistica spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui guzelnico , Mayan, si nu i s-a sifonat camasa?! Sa inteleg ca vei scrie si la celalalt subiect???? Camasa ... cravata... ti-au aparut in vis? |
Nu i s-au sifonat fata , ca eu tocmai imi cautam pantoful pe sub pat cand s-a petrecut actiunea S.
Si cred ca asta i-a aparut lui in vis : eu in fusta scurta , neagra , camasa alba , cravata neagra cu portocaliu , pantofi cu toc cui si boita ca la centura
Se pare ca n-are secretara la munca si d-aia are fantezii pe acasa.Da las sa le aibe ca sunt bune la casa omului.
menics spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ieri am facut-o de oaie... D m-a batut la cap ca vrea sa ma vada, am trecut pe la el, tocmai sosise curieratul cu patutul nepotelului - patut ce va rama in dormitorul de la constanta, dupa , l-am ascultat, cine a mai venit, cum si-a aranjat invitatii la masa, cum vor veni frate si cumnata in seara asta sa vada copilul, cadouri, etc, eu bineinteles ca nu intram in decor... si am izbucnit: tu vezi ce faci? spune-mi si mie , eu ce dracu caut aici??? am vre-un loc??? NU, la nunta nu, la botez, nu. dar nici acasa???? tu iti bati joc de mine??? ce sunt amanta ta?? ai sange in....? atunci luni imi spui ce facem, ori logodnica si la nunti, botezuri inmormantari ori pa! ai inteles?
a ramas masca ir dupa mi-a dat dreptate, auzi dreptate de parca eu de asta aveam nevoie... m-a implorat sa astept ca dupa nunta face el ordine... si hotaram ...pana cand nu ai sa-mi dai un raspuns la intrebarea: ce naiba facem, nici un mesaj, telefon sau altele... gata, m-am saturat, am si eu dreptul la viata m-am saturat sa-mi astept randul ....saptamana viitoare vreau raspuns. - asta a fost ultima fraza si am plecat.
am un gust amar, dar asta este, daca nu face ceva inseamna ca nu ma merita si nu mai stau sa astept nimic...
asadar dragelor, s-ar putea sa va parasesc
http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu
MayanMistica spune:
Mama Manuu asa te vreau , hotarata!
Da n-am inteles unde pleci? Sper ca la nunta