Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(7)
Raspunsuri - Pagina 16
Lumy_Clt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lyly_mar
urarile erau pentru LUMY pentru toate fetele! |
le'am gasit
multumesc!!!
la mine atmosfera de primavara, mult de munca chef redus...........ce pisici.azi imi permit orice........ printre altele imi este si somnic..

http://tt.lilypie.com/4Rkjp3.png
guzelnico spune:
Mona, sa te intreb ceva.
O prietena, casatorita cu un turc, a fost in excursie in Israel. Pasaportul romanesc, numele de familie nu te duce neaparat la originea sotului. Cica a avut probleme la vama, in sensul ca au chestionat-o despre sot, cand au vazut numele. Sunt figuri sau chiar sunt asa "informati" israelienii?
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui guzelnico Lasa, Lyly, ca nu e tarziu! Inca n-a suflat in lumanari... sau cel putin inca nu a adus aici tortu' ! Pt Lumy !Meni, hai in Ist! Te duc la o saormaaaaaa! |
eu de obicei fac cinste cu tort de inghetata
yami yami......

tre sa iau neaparat lectii de la Mayan
http://tt.lilypie.com/4Rkjp3.png
guzelnico spune:
Lumy, bun tortul, multumim. Iaca combinatie de inghetata: lamaie, mure si vanilie.
Amy, da, da, nu pierde timpul, cica e indicat 'tratamentu' cu 48 de ore inainte si 24 ore dupa ovulatie.
Baga mare si tare, ca acu e momentu'!
Pune o perna sub poponeata, ca sa "alunece" 
mai usor, ca pe tobogan. Dupa..., nu te grabi sa te ridici si nu da fuga sa te speli!
Succese maxime!
soricica spune:
nico, iti dau si portia mea de tort.
inca nu mi-am revenit si am prbl cu gatul asa ca nu ma risc.
o sa iau de la galii, o fripturica cu salata ca suna tare bine.

Mona40 spune:
Guze,
Ar fi interesant de stiut care este numele de familie...
ca ceea ce ti se pare tie nu deosebit...aici...vorba aia sunt veri...deci recunosc unul "de-ai lor " de departe...
In alta ordine de idei...daca este casatotita cu un turc si probabil avea vize de Turcia pe pasaport...iar se pun intrebari
Off topic, stii prob ca au fost tensiuni in ultimele luni intre Turcia si Isr...ca cica a zis al vostru(presedinte sau prim-ministru, am uitat) ceva contra...nu mai tin minte ce...
Si pt o perioada...stiu ca turistii israelieni (care intre noi fie vorba, adora sa vina in statiunile turcesti...fiindca se simt ca la mama acasa ...pe vreo juma de pret... si cu servicii ireprosabile ...)deci au fost sfatuiti sa schimbe destinatiile de turcia...
rezultatul....turistii israelieni...au rezistat fix o saptamana...dupa care a si crescut numarul...deci...
Probabil ca ea a venit in per de tensiune...sau ceva
Oricum, fara nici o legatura...pe mine...nenescuta acilea...cu nume pur evreiesc ( de familie)...ma purica pe toate partile cand ies din tara(isr) spre romanica.......no coment...
In alta ordine de idei...am fost si noi in Antalia la sf anului trecut la hotel Royal Wings.... ceva de vis....
fetelor....nu am vazut in viata mea atata huzur.....
Baile turcesti sunt cel mai minunat lucru din lume.......wauuuuuu
Hai ca ma apuca febra vacantei...
Hai vacanta.....
Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
Mona40 spune:
Fete,
V-am zis eu ca intr-o ora intru in
Weeeeeeeeekend?![]()

Mona
:)
4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon
Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9%
guzelnico spune:
Ok, Sori, io nu zic niciodata nu la dulciuri, cioco, inghe etc
Mersi, Mona. Am inteles, sunt mai ciudatei si fffff curiosi.![]()
Perioada nu mi-o amintesc exact, sa fie vreu an si ceva, cred.
Daca stiam, veneam cu Base, ca sa n-am probleme cu chestionatu'.
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mona40 Fete, V-am zis eu ca intr-o ora intru in Weeeeeeeeekend? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mona :) 4 IUI nereusite, actualmente trat cu menogon Morfologie sp sot : normala in procent de 2- 9% |
Intrebarea fireasca este: SI UNDE PLECI IN WEEEEEEEKEND?
Un gratar, o plaja, un cort ... ceva trebuie sa fie. Nu va cred ca stati acasa!

!