Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

meeeeeeeeeeeeeeeeey, ma faceti geloasa, deja!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

De ce sa te facem geloasa, draga noastra? Nu trece trenu' pe la Baia Mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:

si eu si eu...in iulie???? ma bate un gand... dar mie sa-mi dati si un GPS ca nu cunosc bicurestiul delooooc sau sa-mi gasesc eu unul???pana atunci cine stie ce surprize mai am...

http://tt.lilypie.com/kP5vp3.png
Manu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui menics

Citat:

Citat:

si eu si eu...in iulie???? ma bate un gand... dar mie sa-mi dati si un GPS ca nu cunosc bicurestiul delooooc sau sa-mi gasesc eu unul???pana atunci cine stie ce surprize mai am...

Manu

BICURESTI

Manu

Mergi la inceput

Menics, de ce iti faci tu atatea probleme. Pana la mine iti explic eu: vii pe autostrada, intri in Buc pe cheiul Dambovitei, o tii drept pana la Unirea, faci stanga pe piatra cubica, pe la fantani, o sa vezi in fata Casa Poporului, mergi pana la ea, faci stanga s-o ocolesti ca n-ai cum s-o sari, dreapta la semafor, drept inainte pana la Hotel Marriot, stanga iar, dreapta la prima intersectie, drept inainte pana la Palatul Cotroceni, stanga iar, gata, ai intrat pe Bd. I. Maniu, o tii drept pana la Politehnica, intre intrarea in parcul Poli si benzinaria Agip e o strada, intri pe ea, faci a doua la stanga si gata, te vaaaad, uite iti fac cu mana de pe balcon. UUUUUUUUUUU, Meeeeniii!

Simplu, nu-i asa?

Ooooooffff, mi s-a facut dor de casuta mea din Bucuresti!

Mergi la inceput

Citat:

Menics, de ce iti faci tu atatea probleme. Pana la mine iti explic eu: vii pe autostrada, intri in Buc pe cheiul Dambovitei, o tii drept pana la Unirea, faci stanga pe piatra cubica, pe la fantani, o sa vezi in fata Casa Poporului, mergi pana la ea, faci stanga s-o ocolesti ca n-ai cum s-o sari, dreapta la semafor, drept inainte pana la Hotel Marriot, stanga iar, dreapta la prima intersectie, drept inainte pana la Palatul Cotroceni, stanga iar, gata, ai intrat pe Bd. I. Maniu, o tii drept pana la Politehnica, intre intrarea in parcul Poli si benzinaria Agip e o strada, intri pe ea, faci a doua la stanga si gata, te vaaaad, uite iti fac cu mana de pe balcon. UUUUUUUUUUU, Meeeeniii!
Simplu, nu-i asa?

stii ceva??? am de o groaza de ani permis, conduc, dar nu am indraznit sa merg in buc niciodata... de blonda ce sunt oare?????

mai bine cu microbuzul

Manu

Mergi la inceput

Citat:

Simplu, nu-i asa?

stii ceva??? am de o groaza de ani permis, conduc, dar nu am indraznit sa merg in buc niciodata... de blonda ce sunt oare?????

mai bine cu microbuzul ei ma descurc eu daca vreau sa ajung...vin cu avionul!!!

Manu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Gali...ti-am zis eu ca sunt batrana. Data nasterii 13.10.1975 (cred ca e cu ghinion pana la urma 13-le asta). Ploiesteanca. Mult mai scrieti, dar imi inseninati ziua. Ca la mine e ca la nebuni: seful meu, un frustrat dealtfel, ma piseaza de azi-dimineata la cap ca vine nush ce control si sa-mi fac documentele la zi. Si eu nu tre sa ma stresez ca asa mi-a zis doctorita :). Si de aceea...il poftesc constant afara din birou.
Pupici.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.

Mergi la inceput

Amy, daca nu intelege seful tau ca trebuie sa stea de cealalta parte a usii , puneti pe clanta un cartonas "Do not disturb(me)!" si incuie-te in birou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Fetelor, BHCG-ul meu creste, creste ....ca painea la cuptor....azi e 120,63 in Z14 de la embrio-transfer.
Deja mi-a somn, m-as cam duce acasa, dar mai am vreo 2-3 ore de stat pe aici.

Mergi la inceput

Floricicooo, ai zis ora 1, e aproape 3, ne tii asa in tensiune. SU-PER rezultatul tau. Pe urmatorul il faci peste alte 48 ore, nu-i asa? Protejeaza-te si nu te obosi!

Mergi la inceput