Condica Salajencelor [93]
Raspunsuri - Pagina 8
silvana_salajan spune:
Ha, ha Adriana bine le spui.Praslea e un urlacios, cred ca are un detector de brate. Peste noapte s-a trezit nici nu mai stiu de cate ori ca is cheauna de cap, insa adoarme instant in brate. Ia ghiciti unde e amu? In brate off course. E asa de scump ca nu ma pot supara pe el. Si asa diferit de Andrei. Olala, abia astept sa vad cum a vrea sa ne joace. Da am io ac de cojocul lui
Ploua, asa ca azi avem program de stat in casa. Am facut ieri 3 tortulete, din care 2 am ornat o sa va pun mai tarziu si poza. Toate sunt diplomat cu capsuni, unul (cel neornat, marginit doar cu piscoturi) a mers la mami, unu la o matusa si unul o sa il halim noi de ziua soramii maine. Cam atat din clanul simleuanilor.
Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
Otilia, multi
pentru ai tai feciori, pentru Andrei k e asa de cuminte si a primit laude de la d-le invatatoare , iar pentru Alex k e asa smecher, fiind , totusi, asa de mic ![]()
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Otilia, multi pentru ai tai feciori, pentru Andrei k e asa de cuminte si a primit laude de la d-le invatatoare , iar pentru Alex k e asa smecher, fiind , totusi, asa de mic |

Dulciuri
dianalaura spune:
Buna dimineata!
Tu sunteti asa matinale sambata si nu dati cafei?! Hai ca dau eu una mare si tare, asa ca pentru vremea asta ploioasa de te imbie sa mai stai in pat.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
silvana_salajan spune:
Diana nu cetisi tot bag sama.
Hai sa radem un pic:
| Citat: |
| Intr-un sat unguresc din Ardeal, vine un fotograf nou, cam fara experienta, care incadra aiurea pozele si -de cele mai multe ori la portrete, oamenilor nici nu li se vedeau ochii... Satul fiind micut, i s-a dus repede vestea.... Intr-o zi, vin la el doua femei, mama si fiica, ce voiau sa faca niste portrete pentru trimis la neamurile din Ungaria... Femeia mai in varsta zice: - Bune ziua, domnu foto! Venit noi la dumnevostre se foteti la noi!... Acuma, pe mine foteti in fund si pe fata in píciore!... Da' stiti ce rughem la dumnevostre, domnu foto?!... Foteti la noi ase, de se ne iese ochii, bine?... |
Dulciuri
silvana_salajan spune:
Un tip facand o vizita in Bucuresti, nu gaseste loc la hotel si apeleaza la o casa particulara unde raspunde o baba. -Maica, eu te cazez, dar casa mea este modesta. Uite, in camera asta dorm eu,iar in cealalta vitzica mea. Te rog sa alegi tu. Tipul alege cu batrana in camera. Dimineata, tipul plateste si vrea sa plece. Baba doreste sa i se serveasca un ceai si zice: -Vitzica, adu tu ceainicul, mama! La asta intra in camera o tipa superba. Se recomanda: -Vitzica. La care tipul zice: -Boul de Ionescu!
dianalaura spune:
Hia sa va spui ca aseara s-a rezolvat de la sine. A venit pe la 6 jumate acasa, am dat o fuga pana la mama acasa dupa branza si p[e la unicarm, ca mai aveam nevoie de ceva, apoi eu cu stefan acasa, el la fotbal...si pe la 10 era de acasa...am profitat si ca dormea stefan (
), asa ca toate au fost bune si frumoase.
De adaugat la ce ziceai tu Miha, are mare dreptate Adriana...mai zic si eu ca merg...da cu cine? Pe vremuri ieseam cu o prietena si cu vara-mea, in fiecare vineri seara eram in diesel...dar asta a fost pe vremea cand eram toate nemaritate...acum prietena mea lucreaza si are copil de 4 ani, vara-mea mai are cateva saptamani si naste...chiar ma gandeam: gata, in seara asta ies si eu: unde? cu cine?
. Da lasa ca poate rezolvam sa ne intlnim noi toate la sfarsitul lunii intr-o duminica, si atunci ne chefuim 
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi
silvana_salajan spune:
S-au adunat intr-un loc trei francezi. Au baut sampanie, cognac. Au fumat un trabuc, au mai baut o cafea. Intr-un cuvant, s-au relaxat civilizat si au plecat acasa in liniste. S-au adunat intr-un loc trei rusi. Au baut vodka si alcool dublu rafinat. S-au luat la bataie, dupa care s-au dus fiecare la casele lor. Intr-un cuvant, s-au relaxat civilizat si au plecat acasa in liniste. S-au adunat intr-un loc trei arabi... Au aruncat in aer o masina, un hotel si un supermarket, au deturnat un avion, l-au ciocnit de un zgarie-nori, au detonat 3.000 kg TNT... total 3458 victime. Iata ce face omul cand n-are voie sa bea!
Dulciuri
dianalaura spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui silvana_salajan Diana nu cetisi tot bag sama. Hai sa radem un pic:
![]() Dulciuri |

Da, ai dreptate, am citit mesajul dar de cafea n-am vazut. Scuze Adriana! Zi si tu cu ce arome, ce si cum...ca altfel eu nu vad...mai ales ca nu am nici ochelarii si inca nu mi-am baut cafeaua.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007Varsta lui Ianis
Torturi
dianalaura spune:
Bune bancuri Oti!
Ma duc si eu sa imi beau cafeaua si sa ornez tortul. Azi aveam program de mers la vie, dar Doamne ajuta ca ploua si la Badon. Zilele trtecute cand la Zalau a plouat acolo nu cazuse picatura de ploaie, aproape ca trebuia udat.
Va las si mai povestim mai incolo.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Varsta lui Ianis
Torturi