Condica Salajencelor [93]
Raspunsuri - Pagina 16
mihaela_s spune:
Noa ma bucur ca v-am prins asa in grup
. Si ca v-o placut...
adriana, sigur, stiu ca ne intalnim, ma bucur ca esti in zona pana suntem si noi acolo.
Nu stiu exact cand ajungem in Zalau, pentru ca nu stiu cat dureaza cu actele ce le avem de rezolvat in SM, am si acolo 3 prietene cu care musai sa ma intalnesc, apoi nu stiu daca e fostul sef la fabrica, daca nu e, voi merge si sa le vad pe fostele colege. Apoi in Zalau vom sta poate 2 zile, trebuie sa merg si in Cj 2 zile, la nasii mei si am si acolo o pritena buna cu care musai sa ne intalnim ca anul trecut n-am apucat. Mai am si in Zalau o prietena cu care am lucrat impreina, trebuie sa o vizitez si pe ea, asa ca timpul e tare limitat anul asta...am sa va anunt numai cand ajung la mama, ca pana acolo nu avem net...
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
Fetelor , eu ma retrag la somn, k a trecut demult "ora colgate" la mine . Ne re-auzim maine dimi k suntem liberi .
Noapte buna si somn usor tuturor !!!
dianaiulie2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s ...am sa va anunt numai cand ajung la mama, ca pana acolo nu avem net... vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
... da avem tf. mobile... suni, noi ne anuntam una pe alta, ne mobilizam ... si gata intalneala ... da mai pove pana atunci
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anacezara
... da avem tf. mobile... suni, noi ne anuntam una pe alta, ne mobilizam ... si gata intalneala ... da mai pove pana atunci ![]() |
e si asta o idee, dar nu stiu daca mai am de unde suna...pentru asa scurt timp n-o sa luam cartela, nu cred...n-am discutat detalii din astea. O sa vedem...mai e pana atunci. Nici nu stiu ce tf mai am...cred ca al Otiliei si al Biancai...poate si pe al tau. Oicum am cartela de Suedia si pot trimite SMS ca e mai ieftin decat apel. Ca platesc roaming...noa mai vedem...
si
.vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anacezara
... nu te teme ... numa cat trebe |

Bimilit spune:
| citat din mesajul lui giulia71 Ai fetelor, punem de-o 'ntalneala ?uneori gandesc prea mult.... |
DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
.cand si unde?
Bimilit spune:
| citat din mesajul lui mihaela_s fetele daca sunteti in zona, acum intra soarele in mare. vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina calator de profesie |
am ratat
si de data asta
.
silvana_salajan spune:
| citat din mesajul lui olim la cluj ![]() |

?