Condica Salajencelor [93]
Raspunsuri - Pagina 13
silvana_salajan spune:
Fetelor va multumesc frumos de urari, va servesc cu o felie de tort:http://www.culinar.ro/forum/index.php?s=&showtopic=13279&view=findpost&p=717882
si 

Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI, PETRUTA !!!
Cafelutza e servita !
La Zalau e noros, nu stiu daca e cald sua frig k nu mi-am scos inca nasul afara.
Otilia, am sakivat de buna-diminetaza la poza cu tortul , noroc ca azi am zi de carbohidrati si mi se permite dulce 
Va doresc o duminica frumoasa si calduroasa !
silvana_salajan spune:
Adriana multam de cafei. Azi noapte la 12 fix i-am cantat la multi ani si am taiat tortu. Saraca o plans, nu s-o asteptat la asa surpriza. Aici e inabusitor de cald. Cred ca va ploua desi inca e senin si soare. Da asa se simte.Dulciuri
dianaiulie2009 spune:
Oti, faina surpriza pentru sora ta. Au fost si ai tai sau doar tu cu familia ?
Si eu cred k as fi plans daca eram in locul ei.
Am hotarat cu colegu sa mancam azi o pizza in oras. Asa ca acum ne gandim la ce pizzerie sa mergem. Astept si parerile voastre 
mihaela_s spune:
surioara de Oti!!!!
ce tortuletz bun...ai noroc ca am facut si eu unul ieri ca altfel mancam ecranul
.
si o zi faina!
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
dianaiulie2009 spune:
A iesit soarele si la Zalau. Colegu a iesit cu fetele pe platou, eu merg sa fac un dush dupa ce am bagat juma de ora pe bicicleta, adica 60 kcal si 5 km, , apoi mergem in oras la pizza. Spre seara ducem fetele la socri k sa ne putem bucura in liniste de o noapte "furtunoasa" ![]()
Restul cum petreceti ziua de azi ?
Bimilit spune:
'na ziua!!!!!!!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui anacezara Spre seara ducem fetele la socri k sa ne putem bucura in liniste de o noapte "furtunoasa" |
s-o crezi tu
oti,faina surpriza.esti o sora de nota 1000.io am bocit cand am vazut mesaju pe culi.