Condica Salajencelor [93]
Raspunsuri - Pagina 11
Bimilit spune:
moama oti, ce bancuri belea
.unde baschetii mjei le gasesti?
diana, fain ati rezolvat partida de fotbal
.
noa va pupez
merg sa ma fac ca lucru ceva
.
mihaela_s spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Bimilit
ma infiezi?ca as da bine in peisaj Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
Hahaha, d'apoi cum nu? Ca blonda esti, de inteles asa ca ei intelegi, parol ca esti buna de suedeaza
si spor la trebi!vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olim mai miha parca cand l-ai descris pe Ovi ai zis de Marius al meu, io in 12 ani nu l-am vazut pe o terasa, nici cand eram studenti la cluj macar, nici la o bere, nu bea deloc alcool, nici sampanie la nunta noastra nu a baut ![]() |
olim, io credeam ca numa' al meu ii asa...nici el n-a avut prieteni niciodata cu care sa iasa undeva. Nu iesea nici cand era tanar, n-a fost la o discoteca in viata lui, desi stie sa danseze, a facut cursuri de dans cand era student. Dar nu i-a placut niciodata cu gashka, nu e omul care sa stea la povesti. De baut bea, dar asa cu masura...nu l-am vazut beat niciodata, el zice ca s-a imbatat numai o data cand era in liceu, de un stropit de Paste si i-a ajuns...
De fapt cine nu il cunoaste decat asa de departe, il vede un om rece si distant, pentru ca nu vorbeste decat cand vrea el, cand crede ca are ceva de zis. Noa io il cunosc acum si stiu ce am in "ograda"
adriana, super ca ai reusit sa rezolvi problema asa, inseamna ca si-a dat seama ca tu si fetele insemnati mult mai mult decat prietenii. Uneori barbatii se maturizeaza mai greu si sunt multi care nu realizeaza ca atunci cand se insoara si mai au si copii trebuie sa aleaga: ori prietenii ori familia. Toata admiratia pentru al tau coleg ca a stiut ce vrea.

am fugit si eu sa ma ocup de casa, da' mai viu!vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
olim spune:
xbia vreu numerele amandoua daca le ai, ca io am unu de fix da nu raspunde nime veci
plus ca e departe de noi cabinetu sa ma duc pana acolo.
multam
Bimilit spune:
olim,ti-am lasat pe mess nr de telefon.vezi ca eu retin ca doar dupa ora 16 e la cabinet.daca nu raspunde iti dau nr sotiei lui si poate asa rezolvi cu o programarea.
silvana_salajan spune:
Aci si io in pauza publicitara
( a se intelege culcat copil, urlat copil, bratalit copil
) Minten ma intorc la munca. Azi am cam tras chiulul, mare branza nu facui, minten ma apuc de ciorba si de friptana. A luat mami un miel si ne-a dat jumate noua, asa ca minten prestez bunaciuni ![]()
la toate si multa sanatate. Si spor la trebi
Dulciuri

aici si io