cosmarul unui homofob :))

cosmarul unui homofob :)) | Autor: Happy_in_TO

Link direct la acest mesaj

Nu se deschidea pentru ca a fost sters pentru copyright. AM gasit o versiune mai neclara, sper sa nu o stearga.

Este vorba de MTV Awards de pe 31 May 2009 cind Eminem a fost subiectul unei glume din partea lui Sacha Baron Cohen, tipul care joaca in Borat (si pe care nu pot sa il sufar!).
Sacha a venit sub forma de inger, zburind, la un moment dat da de inteles ca ceva nu este in regula cu cablul de care era suspendat si cere sa fie dat jos imediat. Este dat jos chiar cu fundul gol pe fata lui Eminem, cu picioarele pe umerii lui, intr-o pozitie aiurea in care Eminem nu se putea apara.
De ce mi se pare amuzant? Eminem este un homofob recunoscut, in multe din cintecele lui are rime nu prea frumoase despre ei... si pentru ca Eminem si-a batut joc de foarte multe celebritati pe la cam toate Awards'urile la care a fost.
Deci acum gluma este pe el, a plecat furios din sala.
Mie nu imi place de Sacha deloc, dar la faza asta (calculata, bineinteles) a fost de milioane.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Nu se deschide!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

A fost regizata. eminem e fan declarat sasha cohen
prima oferta i-au facut-o dsoarei Paris Hilton dar ea a refuzat. eminem a acceptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle7

A fost regizata. eminem e fan declarat sasha cohen
prima oferta i-au facut-o dsoarei Paris Hilton dar ea a refuzat. eminem a acceptat

Michelle

Pai daca a fost regizat,de ce a parasit sala?Mie nu mi s-a parut regizat!"aterizarea" adica!
Vai tare as fi vrut s- vad pe Paris cu posteriorul aluia pe fatza!

Dana

editez ca am recitit si nu se prea intzelege ce am vrut sa spun!Eu nu cred ca Eminem stia de aterizarea aia spectaculoasa,de asta a si parasit asa ofensat sala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Pai tocmai ce am citit ce a declarat Eminem, ca si asta facea parte din scenariu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui giani

Pai tocmai ce am citit ce a declarat Eminem, ca si asta facea parte din scenariu

Plecarea adica?

Ma rog, din clip nu se vede ca s-a intorsasa ca,eu zic ce vad!

Oricum o aiureala zau asa cu "aterizarea"asta,ceva in stilul lui caracteristic!A lui"Borat"adica!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui andacos

Citat:
citat din mesajul lui giani

Plecarea adica?

Ma rog, din clip nu se vede ca s-a intorsasa ca,eu zic ce vad!

Oricum o aiureala zau asa cu "aterizarea"asta,ceva in stilul lui caracteristic!A lui"Borat"adica!

Dana

A fost totul regizat , a declarat si Eminem, de altfel majoritatea scenelor la astfel de decernari sunt regizate.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giani spune:

Si apoi imi amintesc, cu ani in urma a cintat cu Elton John, tot asa, la nu-s ce decernari, grammy ori mtv, ceva de genul asta.

Mergi la inceput