analiza apa
Buna ziua ,
As dori sa fac o analiza la apa care curge la robinet acasa , dar si la apa de la un dozator .
Ma puteti indruma , unde as putea sa fac aceasta analiza ?
va multumesc si va doresc o zi buna in continuare
Raspunsuri
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BLUE ANGEL Buna ziua , As dori sa fac o analiza la apa care curge la robinet acasa , dar si la apa de la un dozator . Ma puteti indruma , unde as putea sa fac aceasta analiza ? va multumesc si va doresc o zi buna in continuare Simona cu Luca (21.08.2004) si Codrin (12.06.2008) http://picasaweb.google.ro/dinu4dinu |
La Apa Nova se fac astfel de analize, contra cost.
Mergi la ei si intereseaza-te.
BLUE ANGEL spune:
multumesc din suflet ...
chiar am sunat la ei ..ma costa 130 Ron ...brrr !!!si trebuie sa ajung undeva pe Giurgiului ...
am sa o fac si pe asta ...
as vrea sa achizitionez un dozator de apa ..deoarece m-am saturat de atata carat apa de la hipermarketuri , pet-uri aruncate , etc ...
am gasit o oferta buna ..dar ca tot ce exista pe piata ...parerile sunt impartite ..si vreau sa ma asigur ca fac o investitie buna !!!
miki68 spune:
Sau la ASP (Autoritatea de Sanatate Publica).
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Alex@Sara spune:
si noi stam in Voluntari si avem o apa de kko.In campania electorala pt Primarie ne-au tras tevile pt apa pana in poarta,si de atunci adio.Si eu as vrea sa fac o analiza a apei din fantana,ca e ff calcaroasa,eu numai la spalat o folosesc si schimbam rezistenta la masina de spalat la 6 luni,si in 3 ani jumate am schimbat si masina de spalat,cred ca am sa ma speriu de e concentratie de calcar o sa gasesca in apa.Sa ne zici si noua unde ai rezolvat.
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008
31sapt+
alinadel spune:
Alex@Sara ca sa iti protejezi masina de spalat de depunerile de calcar foloseste otetul in loc de balsam de rufe( rufele vor fi moi si pufoase), poti sa pui in el parfum sau uleiuri esentiale pentru un miros proaspat... oricum otetul nu se simte.
Scuze ca sunt offtopic
www..blogspot.com
lisaelisa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinadel Alex@Sara ca sa iti protejezi masina de spalat de depunerile de calcar foloseste otetul in loc de balsam de rufe( rufele vor fi moi si pufoase), poti sa pui in el parfum sau uleiuri esentiale pentru un miros proaspat... oricum otetul nu se simte. Scuze ca sunt offtopic |
Serios ?! Adica are acelasi efect ca si Calgon ?
aura_m spune:
Off topic cu scuzele de rigoare. Da, lisaelisa si eu am auzit ca otetul face minuni, eu imi dadeam cu putin otet dizolvat in apa pe palton, cu peria, o data am dat cam mult otet de miroseam a muraturi,dar trece repede mirosul. Chestia cu otetul o stiu de la o colega de a mea de serviciu, logodnicul ei i-a spus, eu nu am incercat cei drept, din lene, mi-a spus sa pun in masina de spalat o cantitate de otet, in cutia unde se pune detergentul si sa-i dau drumul ca si cand as spala, ce mai, Calgonul este frectie la picior de lemn, colega mea a incercat cu fierul de calcat si a zis ca(virgula) curgea din el numai calcar. Cand am cumparat masina de spalat, cel care ne-a instalat-o ne-a pus si filtru, ptr mai multa protectie.
AURA
malla spune:
deci, unde se pune otetul? Unde se pune dero sau unde se pune balsamul, va rog explicati-ma ca eu sunt cam paralela:)
Andrei si Adriana
luny spune:
si eu stiu de otet, un instalatormi-a zis acum ceva ani...dar a spus sa pun un litru de otet in cuva, si sa ii dau drumul asa, un program intergal
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!