Aspirante optimiste >20 ani(407)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

Ati vazut ca deja s-a deschis odiseea de martie-aprilie 2010?

http://tt.lilypie.com/05smp3.png

pe asta chiar nu o mai pierdem da?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

sper....din suflet

http://tt.lilypie.com/05smp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyM spune:

Mi-a placut mult faza cu postasul,si noi tot tiganosi suntem asa ca nu se stie ce-o iesi...faza dura e ca pe-aici postasii sunt negrii rau de tot,majoritatea sunt indieni din aia tuciurii,rar mai vezi cate un filipinez.De fapt in Dubai zici ca esti in India si Filipine,treisferturi din po****tie sunt indieni si filipinezi si de-abia un sfert sunt arabi.Dehh.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Am aparut si eu
Ce mai faceti? Ce mai povestiti?
Am vazut ca s-a deschis odiseea de martie-aprilie si gata toate mergem acolo IMPREUNA ca nu se mai poate.... Happymum mi-ai retrezit speranta in suflet
Eu fetelor habar nu am cum stau lucrurile la mine. Luna asta am avut temperaturile foarte mici (fata de obicei) si inainte si dupa presupusa ovulatie.... Eu care aveam cam 36.6 inainte de ovulatie acuma nu a sarit 36.4. Dupa ovulatie aveam deobicei peste 36.8, ajungea si la 37.2 cateodata acum nu depaseste 36.7..... Si totusi dupa temperatura sigur am ovulat.... Acum nu am simptome de loc.... poate sanii putini mai plini dar atat.... Ce ciudat!!!! Mai ales ca eu imi cunosc corpul atat de bine - luna asta ceva s-a schimbat. Sunt curioasa ce.

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

grafice TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Hai sa va povestesc ceva La noi este foarte cald - am facut un dus mai inainte cu robinetul dat maximum la apa rece si apa a fost fierbinte..... Va dati seama, si eu vroiam un dus rece sa ma racoresc

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

grafice TB

Mergi la inceput

ia nu mai face tu dus rece ca se infunda trompele

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">an1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=1" target="_blank">an2

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Am uitat sa-i mentionez si pe pachistanezi care sunt in nr.destul de mare....

Mergi la inceput

La ce caldura e in Israel si Dubai iti doresti sa faci dus cu apa rece,numai ca in loc de rece curge calda
Doula,o sa aflii tu sigur ce s-a intamplat luna asta cu organismul tau.Poate o cauza e si caldura,zic si eu....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dannyM

Am uitat sa-i mentionez si pe pachistanezi care sunt in nr.destul de mare....

dar seici ,emiri nu aveti?

Are mama o ratusca...

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Fetelor am vizitat si eu odiseea de martie-aprilie 2010... e superba ...abia astept sa ne mutam toate acolo Felicitari lui Happymum pentru initiativa

oare cand vine meu?
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3162318136&albumId=127212197&ownerId=173950600#3162318136_173950600_127212197_0" target="_blank"> Nepotelul meu

Mergi la inceput