Aspirante optimiste >20 ani(407)
Raspunsuri - Pagina 13
Iubirisca spune:
Buna dimineata fetelor,
Sper ca nu m-ati uitat, am facut o pauza ceva mai lunga insa v-am urmarit in fiecare zi.
Ieri am fost la doctor si am primit vesti bune, sunt bine la un prim consult si acum urmeaza cateva analize; doamna doctor ne-a dat liber la
asa ca vom presta cu drag si spor ![]()
ramayanaa spune:
neatza feteke, aproape la pranz...
dau si eu azi
pt cine s-a trezit tarziu...
Doula, am o intrebare : rusii veniti, temperatura nu coboara...ce inseamna asta? sau poate stie si altcineva...m-as bucura sa primesc un raspuns, ca e tare ciudat...
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...
http://www.youtube.com/watch?v=336nqH9es90&feature=related
doula spune:
Buna dimineata 
Iubirisca bineinteles ca nu te-am uitat. Prestat cu multa dragoste si spor ![]()
Si mult succes sa se prinda repede 
Ramayanaa - se intampla ca temperatura sa fie eronata in timpul menstruatiei datorita fluctuatilor hormonale. Va intra "la normal" dupa ce menstruatia ti se va termina
Dar ia in considerare ca intervalul de temperatura se poate schimba de la o luna la luna - caldurile verii pot influenta.....
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
grafice TB
ramayanaa spune:
Andreea , merci mult de raspuns, esti o scumpa ca de obicei.
ellenii spune:
Felicitari Nik0le! Ma bucur mult de tot pentru tine!
Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara si tu si
bebe mic sa fiti sanatosi!
Iubirisca, bine ai revenit si spor la treaba!
Andreea, ne mai joaca feste organismul nostru. Acum ceva vreme ziceam si eu ca sunt convinsa ca stiu cand ovulez, ora, minutul si secunda - dovada ca am ramas insarcinata la prima incercare. Dar acum sunt data peste cap! Hormonii mei au luat-o razna! Ii aduc eu pe brazda la loc!
Intre timp vreau sa slabesc. Asa ca de ieri am renuntat si la dulciuri! Am fost aseara la o nunta si nici nu m-am atins de nimic! M-am trezit gandindu-ma la treaba asta si nu-mi venea sa cred! Dar cu o floare nu se face primavara, asa ca tre sa culeg mai multe! Si ma gandesc ca daca imi schimb centrul de interes de la bebe la eliminat cele 5 kile, probabil voi elimina si din stresul care ma invaluia pe furis!
V-am pupat si va doresc o duminica minunata!

www.fertilityfriend.com/ticker/23c059/ttc.png" target="_blank">maybe Baby
ellenii spune:
Ramyanaa, multumim de cafea! SI eu am patit asa luna trecuta, cand desi imi venise, temperatura era tot sus si nici nu prea a coborat si nici nu prea am ovulat! Acum a scazut. Sa vedem rezultatul!
Camy, sa-ti traiasca bebelasul! E un dragalas! Am vazut pozele si mi-a placut mult de tot mobila din camera lui! Poate ma mut la tine!
Virtual, of course!
ellenii spune:

Nimeni pe aici?
ramayanaa spune:
vad ca in weekend e mai slabuta activitatea pe aici.
danny, in a cata zi a CM ai facut laparoscopia? se poate face laparo si HSG deodata? ca m-ai convins, maine sun sa vad cand primesc o programare sa stau de vorba cu medicul despre asta si sa o fac totusi luna asta sau luna viitoare. ma gandesc din ce in ce mai serios la endometrioza, mai ales ca durerile de spate (jos de tot) si de burta s-au accentuat in ultimele 2 luni
Nik0le spune:
danny, ma bucur ca te simti ceva mai bine, te asteptam cu vesti bune de la dr! 
nelia, multumesc, m-as bucura mult sa veniti toate cu mine la odiseea pufuletilor!
doula, multumesc! Sa-ti fie de bine tunsoarea, esti o curajoasa! Nu-i cam devreme pt durerile de ciclu? Poate au ochisori!
Donna, mersi mult inca o data, esti o dulce! 
camy, multumesc, asemenea iti doresc, sa te bucuri de bebelusul din burtica, sa joci la nunta lui si a copiilor lui!
ana2909, multumesc, sper din tot sufletul sa va trag la odisee!
cosminuta, multumesc!
Iubirisca, multumesc! Ma bucur ai iesit bine la control, sa ne aduci vesti bune dupa analize! Spor la prestat, sa iasa cu oki!
ramayanna, multumesc! Imi pare rau ca te doare burtica, nu te gandi la ce-i mai rau. Sa ne spui ce-a zis dr, sper sa fie de bine.
ellenii, multumesc! Si eu cred ca daca-ti distragi nitel atentia o sa vina bebe mai repede. Cum ai reusit sa mergi la nunta si sa nu mananci nimic?!
5 kile nu-s un capat de tara si sunt convinsa ca pe la antreuri ai avut in farfurie macar niste rosii, castraveti si masline... Acum a trecut, dar sa stii ca iti admir hotararea, esti tare! Sper sa-ti atingi ambele obiective in timp record! 
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nik0le danny, ma bucur ca te simti ceva mai bine, te asteptam cu vesti bune de la dr! ![]() nelia, multumesc, m-as bucura mult sa veniti toate cu mine la odiseea pufuletilor! doula, multumesc! Sa-ti fie de bine tunsoarea, esti o curajoasa! Nu-i cam devreme pt durerile de ciclu? Poate au ochisori! Donna, mersi mult inca o data, esti o dulce! ![]() camy, multumesc, asemenea iti doresc, sa te bucuri de bebelusul din burtica, sa joci la nunta lui si a copiilor lui! ana2909, multumesc, sper din tot sufletul sa va trag la odisee! cosminuta, multumesc! Iubirisca, multumesc! Ma bucur ai iesit bine la control, sa ne aduci vesti bune dupa analize! Spor la prestat, sa iasa cu oki! ramayanna, multumesc! Imi pare rau ca te doare burtica, nu te gandi la ce-i mai rau. Sa ne spui ce-a zis dr, sper sa fie de bine. ellenii, multumesc! Si eu cred ca daca-ti distragi nitel atentia o sa vina bebe mai repede. Cum ai reusit sa mergi la nunta si sa nu mananci nimic?! 5 kile nu-s un capat de tara si sunt convinsa ca pe la antreuri ai avut in farfurie macar niste rosii, castraveti si masline... Acum a trecut, dar sa stii ca iti admir hotararea, esti tare! Sper sa-ti atingi ambele obiective in timp record! ![]() |
sa dea DD ca amandoua sa jucam la nunta copilasilor nostrii...
De fapt...toate sa ajungem la acea zi minunata!

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei

n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE