PRIETENE FARA TITLU (38)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
DANIELAAAA wowwww ce faain!!! Ati fost la munte??? Acum imi faci pofta de munte
Tare ma bucur pentru voi,cred ca chiar va lipsea din peisaj iesirea asta ! Sper ca ati facut poze si ca o sa gasesti timp sa le pui ! Imi pare rau de mamaie.Ii doresc sanatate si tie spor la treaba ca acu' e acu' ce-i pe capul tau
Si da,ai ghicit - Diana e cu ai mei la Felix si-o sa merg si eu
iar Denisa e in Ro,astept doar doar intra sa ne mai zica ceva,dar o fi pe drumuri ... poate pe la socri?
Am fugit acum sa imi frig carnea aia si s-o pap cu sos a la Anamaria
Am o foame in mineeee ... Revin dupa ce mi-e burta plina
.
MONI
31s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
irinatunza spune:
salutare!
Ingrid, saltea superortopedica avem si noi . E super! Si eu zic la fel , sa-ti iei una din asta.
Noi pe-acasa, azi am fost la dr. Sabi tuseste de mama focului si are traheo-bronsita.
Augmentin si ceva pt tuse.
irinatunza spune:
La multi ani ! Ingrid pt mami.
Mama mea e nascuta pe 19 iunie, adica azi. Gemanuta ca si mama ta.
irinatunza spune:
Ursulina, hmmm, flagrant la gradinita. Suna foarte bine; m-am interesat deja, am un cumnat care lucreaza fix in domeniul acesta, insa e f greu sa organizezi asa ceva. Asa ca a picat faza cu flagrantul. Din pacate, cred ca va trebui sa dau cei 5 milioane spaga. Mai vad eu, poate gasesc totusi vreo pila si ma costa mai putin sau poate gasesc vreo gradi cu program normal unde s amearga doar pina la 13.
Ursoaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinatunza Ursulina, hmmm, flagrant la gradinita. Suna foarte bine; ... |
Vezi Moni ca nu ii este frica lui Irina?
Moni daca vrei retete zimi mie ca iti dau niste bloguri de lesini ce ai sa vezi pe acolo.
Ce Anda ai renuntat la proiect bb2?
monica70 spune:
IRINA la multi ani mamei tale! Sanatate Sabinutei,cum a reusit?
Da' mai am buzunare laaargi
acum tocmai am bagat iar 4 bucatele de prajitura d-aia plus spuma de zmeura + visine. Ca numai ce m-a trezit socru-meu cu telefonul ... asa de bine dormeam 
URSULINA mersi baga sa am de rezerva, dar nu prea am n-am io rabdare sa citesc retete.Cel mult daca am niscaiva legume/carnuri in exces sau vreau sa mai schimb meniurile uzuale.Daca mi-e foame si mai si vad ceva ce arata bine
ma apuca rapid pofta si fug si-mi fac un-doi ceva improvizat din ce am prin zona.
De gatit tot timpul am gatit eu,dar nu zilnic,adica mai tranteam in we cate-o ciorba si vreo friptura - sa mancam trei zile din ea,cam asa ceva
.Acum daca am timp si am si din ce - in general legume proaspete de sezon ,cam fac zilnic ceva.
ANAMARIA am papat sosul ala cu carne pane,tare bun a fost.Dar data viitoare o sa bag un cartof-doi in plus si asa precis nu va mai iesi prea lichid.Si cum noi toata vara avem dovlecei din gradina in exces,e pacat de ei sa nu ii folosim,deci o sa mai fac piure d-asta.Sunt si sanatosi - de exemplu dovleceii si vinetele nici nu ingrasa absolut deloc,aviz amatoarelor
DANIELO daca mai bagi nasu' baga si-un film cu Ioana dansand Macarena si Meneaito
si cantand pisica lu` Stratanca ... cum o mai fi si-asta?
Aaa si pe Rares vorbind
felicitari,deci a dat-o deja pe inteligibil! Mai un pic si o ajunge pe Ioana la recitat 
ASTERY vad ca comentasi poza aia ... cocheta eram pe naiba,mi-am pus palaria aia ca sa iasa cat de cat macar o poza ok,ca in rest aratam ca muma ploii cu o freza groaznica ... batea tare vantul si numai model de coarne
nu mi-a facut vantul din zulufi ,in rest toate modelele 
Mai chiar asa , apropo de freza,cu Diana daca mai tineti minte in ultimele luni mi se intinsese parul si mi-a ramas asa jumatate de an.Deja parca incepe iar tendinta asta ,nu mai sta nicicum in varful capului si in fata ,se pleosteste in breton ... dar nu-i nici cret nici lins,ci total aiurea
Sta ok doar daca imi pun spuma dupa spalat,sau il prind in agrafe sa stea peste cap.Nu stiu ce sa fac cu el,ar trebui sa il tund iar scurt in trepte ,cel putin in varful capului,doar atunci ar mai sta bine.
In schimb, de cateva luni nu-mi mai creste par pe picioare
,nu prea am avut nimic ce epila cu aparatul ultimele doua ture ... asta n-am mai patit-o cu Diana.Cele care ati avut (si) baieti ati patit asa? Asa cu hormonii astia ... cam tropaie ![]()
A ramas cu fratelo ca merg inspre Oradea cu el duminica dimineata.Am vorbit si cu mami,care e disperata ca Diana nu mananca,cum se trezeste inclusiv la amiaza revendica laptele si dupa aia zice ca nu ii e foame.Acuma daca e asa de cald,eu una o inteleg si pe Diana.Si eu de obicei pe canicula numai beam apa sau lapte batut/sana rece ...
A si mi-a zis mami ca e foarte scumpa mancarea pe-acolo ... normal doar e statiune unde merg si-oameni mai cu bani,nu statiune mai mult de pensionari precum Moneasa,Buzias,Herculane ... pe unde au tot fost ei in ultimii ani.Ia sa vada ea cum e pe la mare in plin sezon,mai ales prin nordul Mamaiei - nu mai uit ca vindeau aia bananele la pret triplu ca in Arad
ca doar aveau tarabele langa hotele de 4-5 stele si gaseau cumparatori ...
Ei au trei mese asigurate,dar tot mai cumpara cate ceva,evident.Acum a comandat ce alimente sa ii mai aduca fratelo de la magazin ... inclusiv apa
MONI
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."
miraklucker spune:
......iaca mai apar si eu. Am c-am laut o pauza ....de la toate
.
In rest suntem bine sanatosi asta e cel mai important. Restul merg asa si asa. Casa inca nu ne-am hotarat ce si cum,deci copii vor incep scolala aici, barbatu inca isi cauta servici (dar asa cum vrea el o zi/sapt nu va gasi in veci
), si pe deasupra nici la servici la mine nu e grozav. Am dom`le o colega batura rau in cap. suntem 4 femei si nu se poate face "un team". 3 dintre noi suntem cu studii superioare dar nici care bastinase. Colega cu pricina e de-a" casei" dar fara atatea studii ........
sub orice critica. poate asta e problema ei. Nu stiu, cum o intorc, cum o sucesc nu pot pricepe si gata, sunt tare dezamagita.
Ieri am reusit pentru prima data sa mergem sa ne balacim in balta noastra. apa a avut numai 19 gr dar copiilor nici ca le-a pasat. Azi e friggggg si ploua, si a anuntat tot ploie tot weekendul
. Cel putin am fost weekendul trecut la cabana. E asa de frumos, atata liniste si pace acolo de numai iti vine sa pleci.
De pe 10 iulie am o saptamana de concediu. Mergem pe munte si probabil la Legoland. David e inebunit. I-am oferit sa mergem in Europapark, acolo eu zis ca ar fi mai frumos, ziua lui pica sambata deci el ar intra gratis......sau Raversburgerland la fel. Dar nu ai pe cine convinge. Cadoul si l-a primit deja. Nu stiu cum a reusit sa-l convinga pe tata-su sa-i cumpere un avion mareeeeee binenteles de la Lego
. L-a asamblat singur rapid.
.....acu ii asteptam pe bunici. sper sa mai respiram noi putin
.
..........si trecu si Anamaria cu Clara pe la noi, din pacate ca intotdeauna in mare viteza. Cel putin ne-am vazut . e bine si asa. ai mei m-au facut de rusine dimineata cand au vazut-o pe clara, se ascundeau care mai de care pe dupa mine
.
Ce sa va mai spun, piticoata e tot un dracusor mic
, seara nu se mai culca decat cu teatru, chiar daca nu e teatru nu adoarme si pace. Nu se baga in pat fara un piaptan. Asa adoarme asa se trezeste.....piptanandu-se
.
....incerc sa pun si niste poze.
V-am pupat, va doresc un weekend minunat.
Mira mami de DAVID(15.08.2002), DARIA(20.11.2004), si SELINE(07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Drei dinge sind uns aud dem Paradies geblieben: die Sterne der Nacht, die Blumen des Tages und die Augen der Kinder
monica70 spune:
MIRA nasol cu colega aia,probabil se simte inferioara neavand studii si asta o racaie,mai ales ca nici nu sunteti bastinase.Poate scapati de ea ,bine macar ca-s ok celelalte.Cu casa ce sa faci,mai astepti ... macar o tineti din excursii in excursii,ceea ce e suuper
!!! Deci si piticoata ta e cu pieptanatul, Diana mea macar n-a ajuns sa doarma cu piaptanul/agrafele
Subiect nou aici
MONI