Sunt deprimata am visat un belelas al meu
Fetelor de 3 ani incerc sa raman insarcinata , am avut un vis azi_moapte din care nu asi mai fi vrut sa ma trezesc. Am visat
meu un baietel frumos pe care il tineam in brate .....a fost minunat . Acum ma simt trista si deprimata imi e f greu 
imi doresc f f f f f mult un bebic in viata noastra. Ma simt naspa rau iar simt ca intru intr_o perioada de deprimare si suparare. (in ultimele luni nu am mai fact nici un tratament si eram f optimista...dar visul acesta ma cam intors pe dos)
Raspunsuri
raluca30 spune:
visele tin de noi...daca vrei sa devina realitate lasa deoparte deprimarea,tristetea si imbratiseaza optimismul,fii pozitiva!o nota de optimism te va duce un pas mai aproape de visul tau...referitor la dorinta de a avea un copil,ai mers la doctori?care e cauza?faci tratament?...nu-ti cunosc povestea,dar sper ca nu astepti sa pice din cer bebele fara a merge la doctor![]()

cristinaemma spune:
Am incercat tot felul de stimulari cu closty ,puregon, pregnil, duphaston , amfacut in octombrie laparo , asa ca am tot incercat .Momentam fac reflexo si o pauza sa_mi detoxific corpul de atata tratament. Diagnostic ovare polichistice , cicluri neregulate lipsa ovulatie ,fara tratament ...dar eu sper sa se rezolve si visul meu sa devina realitate.
mcrissa spune:
cristinaemma nu-ti pierde speranta, eu m-am chinuit ani de zile sa raman, cu stimulari, cu HSG, histeroscopie, am ramas, dar din pacate am pierdut sarcina.la 3 luni dupa ce am pierdut sarcina am ramas insarcinata natural, cand chiar nu ma asteptam, deoarce luna dinainte imi gasise un fibrom de 3.5 cm si un chist de 5.5 cm, care acum au disparut![]()
7+ Minunea din burtica
Puisori
Cristina, mamica de doi ingerasi in ceruri
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
SufletDInger spune:
cristina, nu dispera.
Si eu am trecut prin tratamente asemanatoare. Urma sa fac laparo, si cred ca de frica am ramas insarcinata.
Multa sanatate si bafta. Apropo, incearca un ginecolog din tm.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
vias spune:
eu cand am visat ca am ramas insarcinata, am ramas...
Doamne Ajuta! 
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
cristinaemma spune:
nu sunt insarcinata astazi ziua 1

. Visul nu a fost realitate . Va multumesc pt incurajari 
ANI.G spune:
Eeeiii, nu cred ca esti singura care se viseaza cu un bebelus in brate.De-ai sti de cate ori am visat...era baietel, brunet cu ochii verzi ca tat-su 
Asta e ! Trebuie sa facem tot posibilul, ca mai tarziu sa nu ne para rau. Perioade mai la limita depresiei cred ca toate avem, deh, hormonii fetelor 
a-propos, se zice ca atunci cand visezi un pahar plin care da pe afara, atunci e sigur sarcina
toate fetele