INSEMINARE [38]
Raspunsuri - Pagina 21
dankutza spune:
Christine felicitari pentru dubleta. 
Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara. Daca o s-o ai ca a mea (ceea ce iti si doresc) o sa dormi pe tine, asta ar fi cam singura "neplacere". Desi sunt in trim II, dorm chiar si 12 ore pe zi. Noroc ca sunt in vacanta. Ti-ai facut calculul? Cand o sa nasti? In februarie? 
16+ moi si
Cezarica
corina_anam spune:
Buna fetele,
am si eu niste intrebari, daca ma poate ajuta careva.
urmeza sa fac FIV in Budapesta la sf de August. Stie careva cat ar trebui sa stau pe acolo? Medicul a zis 10-12 zile, dar sincer eu as mai scurta perioada.
Iar in ceea ce priveste recoltarea de ovule, se poate face fara anestezie, cat e de dureroasa?
sensibila spune:
Christine13 - felicitariiii pt bebeiiiiiiiii !
Sa Dea Dumnezeu sa fie ambii sanatosi si tu sa ai o sarcina cat mai usoara !
In asteptarea unui
........
Dr Anca Moisa
1 IAD nereusita 30.01.2009
1 IAD reusita 02.03.2009 - avort menstrual la 5 saptamani 
1 IAD 16.06.2009
http://lt1f.lilypie.com/nzNsp3.png
babyblue spune:
christine!! Felicitari pt bebici!!!! si 2! ce super!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
Christine13 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dankutza Christine felicitari pentru dubleta. ![]() Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara. Daca o s-o ai ca a mea (ceea ce iti si doresc) o sa dormi pe tine, asta ar fi cam singura "neplacere". Desi sunt in trim II, dorm chiar si 12 ore pe zi. Noroc ca sunt in vacanta. Ti-ai facut calculul? Cand o sa nasti? In februarie? ![]() 16+ moi si CezaricaMultumesc din suflet fetele! Da Dankutza voi naste la sfarsitul lui Februarie. Sa-mi tineti pumnii sa trec cu bine peste primul trimestru. Christine |
dankutza spune:
Stiu, Christine. Asta a fost si stresul meu pana am trecut de saptamana 14, mai ales ca am avut si un antecedent. Eu ma duceam cam la 2 saptamani la eco, de frica. Sarcina este foarte fragila in primul trim si daca mama natura nu considera produsul de conceptie de calitate, o da afara. Dar o sa vezi ca o sa treaca repede.
Nici nu stiu cum m-am trezit in saptamana 16. Duminica implinesc 17 saptamani incheiate. De luni intru intr-a 18-a si nu am nici urma de burta, in afara de slaninuta din dotare.
Mai intra pe forum si impartaseste-ne experienta de gravi cu 2 locatari. 
Sensibila si Andreea-Dana va astept cu vesti. A intarziat ciclul destul. Hai la testare. Nu mai pot de curiozitate. Trebuie sa incheiem capitolul cu bine.
Apropo, stie cineva cum se face un nou capitol? E timpul, pentru unul nou. 
16+ moi si
Cezarica
MACARIE spune:
Dankutza - dupa inseminare ai stat intinsa 30 min pe pat in cabinet sau ai plecat direct? , stiu ca trebuie sa stai intinsa putin dar nu stiu cum procedeaza doc. Cezara.Eu ma duc luni la prima monitorizare si daca este totul ok s-ar putea sa fac si inseminarea
MACARIE spune:
dankutza-daca nu iti este prea greu poti sa imi spui procedura, si cat ai platit la final?