a doua sarcina-cand??

a doua sarcina-cand?? | Autor: OanaMar

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata fetelor.
Am nscut pe 1 iulie 2008 prin cezariana o minune de baietel dupa 2 ani de incercri de a ramane insarcinata. Sarcina am obtinut-o dupa prima IA. Probleme...aveam aciditate..si spermatozoizii mureau, asa ca IA era singura posibilitate.De cand am nascut, nu am folosit nici o metoda contraceptiva, deoarece imi doresc deja pe bebe 2 si dr mi-a dat unda verde. Pana acum nu am ramas insarcinata,nu am mai stat cu tese de ovulatie sau sa fie totul programat..insa mi-e teama sa nu am iarasi sterilitate. Voi dupa cat timp ati obtinut o a doua sarcina?? De 4 luni am inceput cu Duphaston si Acid folic..poate ma vor ajuta, cu toate ca mi-e teama sa nu am vreo dereglare. Inainte de CM care este la 27-28 zile, inainte cu 3 zile apar niste usoare scurgeri maronii..slab cantitative dar care ma ingrijoreaza. M-am hotarat ca luna viitoare sa ma duc la un control, insa sincer imi doresc sa nu mai trec prin toate monitorizarile, tratamente..etc, mai ales ca sotul nu mai vrea sa auda de o a doua IA.
Cele care ati trecut prin astea, poate impartasim experientele.

Pup

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

in primul rand, e posibil ca si pt. obtinerea celei de-a doua sarcini sa ai aceleasi probleme ca la prima.
iar in al doilea rand, pentru scurgerile alea maronii, ar fi bine sa faci niste dozari hormonale.
acum alaptezi? daca da, e posibil sa nu poti ramane pana nu intrerupi.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaMar spune:

Ramonika, multumesc de raspuns. Nu alaptez..am alaptat doar 3 saptamani dupa care am renuntat...au fost multe probleme..
Mereu m-am bazat pe vorba aceea..ca dupa nastere te vindeci de toate problemele si ramai usor insarcinata. iata ca la mine..nu s-e intamplat asa ceva...Sper sa fie totul bine ca nu mai vreau sa trec prin stresuri...Mai atept o luna si ma duc la dr ..Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Oana
ne intalnim si aici, poveste asemanatorae, am un baiat in iunie 2007 nascut si de atunci incerc fara rezultate pentru bebe2... si pe Matei l-am obtinut greu, asa se spune ca adoua oara ramai mai usor, dar pentru mine nu este valabila, trebuie sa lupt ca la prima sarcina....
Dereglare de ciclu la fel ca si tine...
Pe tine duphastonul te-a ajutat si la prima sarcina? Ce este duphaston, progesteron ca si Utrogestanul sau alt ceva?

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

housepocket, imi pare rau sa aud asta, dar pe de alta parte ma bucur ca pot vb cu cineva.. Nu pot sa spun exact ca m-a ajutat duphastonul in rima sarcina sau nu, pt ca sarcina am obtinut-o asa cum spuneam prin IA..In afara de duphaston, ma ungeam si cu o crema Oestrogel, inainte de IA am luat clostibegyt, am facut pregnyl..asa ca ..nu stiu ce sa-tio spun.
la fel nu stiu sa-ti spun dif intre utrogestan si duphaston; cand am ramas insarcinata, mi-a oprit duphastonul si m-a trecut pe utrogestan pe care l-am luat pana in luna a 6-a de sarcina..
Tu ce probl ai avut?si cum este ciclul tau dereglat?

pup si ma bucur sa vorbim

Mergi la inceput

Pe mine m-a ajutat Maica Domnului sa raman natural desi si noua ne recomandau doc IA...Probleme...hmmm, oligoastenospermia sotului, dar nici asta nu era severa, ci moderata, dar nu reuseam desi teoretic sanse erau, iar doctorii s-au aruncat repede la FIV, Ia....Acum probabil tot de problema asta ne lovim, plus oi mai avea si eu ceva.... Docamndtata doc meu gine a zis sa iau 3 luni utrogestan si ca o sa viu insarcinata la el.... Doamne ajuta sa aiba dreptate....
dereglarile mele le-am mai scris si pe la alt capitol... dupa nastere, alaptare, stres, etc...mi-a venit ciclu si la 21 zile si la 30....acum sunt I zi la CM dupa utrogestan si mi-a venit fix la 28! O fi de bine? Eu am incredere in doc meu si in Doamne Doamne ca o sa raman curand

Sunt eu bine dispusa in dimin asta, ca daca ma vedeai ce plangeam zilele trecute ca o sa ramana Matei singur la pariniti...bla ... bla..

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

la ce dr esti?

Mergi la inceput

Hai ca ne monitorizeaza ca vorbim doar noi doua...

La Dr Peteu, tu?

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

la filipescu alexandru-elias

pai vb..ce sa facem..pana mai intervine si altcineva sa ne mai ajute..

Mergi la inceput