Cafea cu aroma de femei si bebelusi *98 *
Raspunsuri - Pagina 8
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui principe Dodica,tie ar trebui sa-ti dam un premiu de fidelitate,n-ai parasit cafineaua cum au facut-o lasele astealalte |
Nu pot sa va parasesc caci mi-as parasi oaza mea de bine-dispunre altfel as culge "flori pe campii" dar iarna
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
alic spune:
neata! vad ca v-ati facut de cap aseara pe-aici, nu gluma...
daca sunteti mahmurele, numai bine va tratez eu cu un suc si cu o inghetata si daca-i cazul si c-o bere fiindca azi e sarbatoare cu surle si trambite in familie, Natalia a implinit o lunita...suntem fetita mare...
http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/IMG_0133.jpg
pe vremea asta mi se lipise urechea de telefon ca sa dau vestea ce mare 
asa ca...poftiti! 

ALICe

eu
Maadi spune:
Offf, si am pierdut minunatie de petrecere!
Aida, 

, tot binele din lume ti-l doresc.
Alic -
printesei frumoase.
pentru primul loc.
Ayla - Multm de cafea.
Adina - Felicitari pentru fumat.
Pup toate fetele cucuietele.
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui alic neata! vad ca v-ati facut de cap aseara pe-aici, nu gluma... daca sunteti mahmurele, numai bine va tratez eu cu un suc si cu o inghetata si daca-i cazul si c-o bere fiindca azi e sarbatoare cu surle si trambite in familie, Natalia a implinit o lunita...suntem fetita mare... http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/IMG_0133.jpg pe vremea asta mi se lipise urechea de telefon ca sa dau vestea ce mare ![]() asa ca...poftiti! ![]() ![]() ALICe ![]() ![]() ![]() eu |
alicule ce mare si frumoasa e
... iau si io o bere fara alcool Aida ... 24+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
Ayla21 spune:
| citat din mesajul lui alic neata! vad ca v-ati facut de cap aseara pe-aici, nu gluma... daca sunteti mahmurele, numai bine va tratez eu cu un suc si cu o inghetata si daca-i cazul si c-o bere fiindca azi e sarbatoare cu surle si trambite in familie, Natalia a implinit o lunita...suntem fetita mare... http://i50.photobucket.com/albums/f325/Alice-Iasi/IMG_0133.jpg pe vremea asta mi se lipise urechea de telefon ca sa dau vestea ce mare ![]() asa ca...poftiti! ![]() ![]() ALICe ![]() ![]() ![]() eu |
La multi ani, Natalia!
Patru luni fara Alma...
_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.
iahim spune:
Alic,sa-ti traiasca ,sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa!Nu,nu...aparatul de pozat nu o ingrasa,chiar arata bine...si mamica la fel!![]()

Mai,mai...dar chiar v-ati facut de cap ieri In cafenea!
aidaciolac spune:
... pai! putem sa ne facem de cap si acum
cine ne opreste ?![]()
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
da , da cu ciocolata suna bine 
Wendy draga si scumpa , ce faci? 

Aida ... 24+
Poze cu noi

...asa ca