Cafea cu aroma de femei si bebelusi *98 *
Raspunsuri - Pagina 14
ioanaradu spune:
buna dimineata! 
adina intr-adevar e mai simplu cand nu ai in frigider decat chestii "sanatoase". eu trebuie sa gatesc pt barbatii casei
. de cele mai multe ori nici nu gust din unele mancaruri. dar ... exista tentatia.
sa aveti o zi buna!
A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan
12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
ioanaradu spune:
si eu sunt de la 3.30 cu ochii pe pereti si mor de oftica
. acuma o sa fiu toata ziua cheauna
. matei vorbea in somn, e inca marcat de faptul ca va pleca la mamaia babi. maine seara o sa-si vada visul cu ochii ... pana at suportam cu stoicism comentariile lui. deja avem 2 sacosele pregatite langa usa, de care nu avem voie sa ne atingem. si-a pus biscuiti, jucarii, pantofi ... amestecate, sa fie. dimineata si-a bagat si un fes. 
A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan
12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
aidaciolac spune:
... mama mama ce belea e
parca pleaca in tabara ... imi si imaginez ce relatie e intre mamaia si el ... cred ca cunosc 
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
maristef spune:
'neatza cafengioaicele!!
dau cafea cu lapte si ciocolataaaaa!!
dimineatza vin pe jos la servici si azi tot drumul am cantat (de una singura, bineintzeles) cantecul cu motanul si...pam,pam,param,pam,pam....![]()
![]()
O zi faina va doresc!
pupacealaaa
mama Biutei
MsLara spune:
Principe, Maristef, multumesc de
, ca buna este!
Principe nu deschid butic de croseturi dar aproape jumatate le-am dat cadou!
Adina, cand doresti imi spui si-ti fac ce vrei (bine, sa nu ma pui la rochii sau alte minunatii); doar masura sa mi-o dai.
Si nici eu nu stiam ca ma pricep la asta pana acum 2 luni
...m-a apucat brusc si inca nu m-a lasat!
Ioana e mortal baietelul tau! Mi-l si inchipui cu traistutele la usa!
O zi vesela!
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali 
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maristef 'neatza cafengioaicele!! dau cafea cu lapte si ciocolataaaaa!! dimineatza vin pe jos la servici si azi tot drumul am cantat (de una singura, bineintzeles) cantecul cu motanul si...pam,pam,param,pam,pam.... O zi faina va doresc! pupacealaaa mama Biutei |
ok , am inteles , dar macar faceai si cativa pasi de dans?
Aida ... 24+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
lali asa se incepe o mica afacere , intai jumatate din ce faci dai cadou , apoi iei si un banut ... si iaca incepi sa produci ... io in faculta aveam ideea asta si la sfarsit am vrut sa imi iau o masina de tricotat si sa incep sa fac ... dar nah , era mai importanta distractia ![]()
... asa ca draga mea da-i bice ca nu stii din ce iese si ce iese ...
Aida ... 24+
Poze cu noi
maristef spune:
MsLara, Aida are dreptate: jumatate sa faci cadou ![]()
ca vin si eu in jumatatea asta
Aida sa stii ca faceam pasi destul de saltareti, in ritmul muzicii
(chiar nu vreau sa stiu ce idei avea lumea in creierase cand trecea pe langa mine)
Principe, sa stii ca am tras si eu o cafea de la tine, ca sa ma trezesc mai zdravan!
pupacealaaaa la toata gashka
mama Biutei
aidaciolac spune:
... zau ca nu este nevoie sa stii ce gandeste lumea , doar ca data care vine sa ii faci mai vizibili si mai pronuntati ... poate te vad la stiri ![]()
Aida ... 24+
Poze cu noi
Maadi spune:
Buna fetele.
Vad ca ati avut limbaritza nu gluma. Si chef
Lali - Foarte frumoase lucrusoarele. Am inteles ca jumatate deja o faci cadou fetelor, deci cealalta jumatate imi ramane mie.
Adinutzo - Si eu am ajuns de la 55 la 62 kg, din aceleasi motive, dar eu am 1.59. In 2 luni nu ma mai incapea nimic, doar niste blugi putin elastici. Am tinut o saptamana cura cu compot de mere si supa de pui, care chiar a dat rezultate, iar acum mananc mai rarut ca-i mai bunut.
Dar o vraja, ceva, nu poti face? Poate ajuta.
Ioana - Super tare baietelul tau. Deci pleaca in vacanta la bunici, normal ca-i bucuros ca banuiesc ca-i cauta in cornite si ii fac toate poftele.
Ma chinui de la 10:30 sa postez, si ba apare una, ba apare alta (nici macar unul sau altul sa-mi clatesc ochii) si acum o sa-i dau send,
dar nu inainte de a 
toate fetele cucuietele.