Cafea cu aroma de femei si bebelusi *98 *

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Aida vreau si eu un castron de ciorba! Pune-l pe net ca il mananc imediat

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

eu am mancat o supa de curcan, am gasit o bakery aproape aproape, si arata asa de bine supa in slowcooker, incat am intrebat daca e facuta de ei ori e la conserve (Campbell- asa fac astia aici). Tipu mi-a zis mandru ca e facuta de ei, de la 0 (from scratch). Mi-am luat un castron to go si am savurat-o uitandu-ma la accidentati!

mai aida, sunt la cura de slabire, n-ai vazut ce necaz am avut sambata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

si io ... si io ... ca parca sunt la cantina nene!
deci pe rand am avut asa: ficatei la tigaie cu oua si mamaliga, gratar cu salata de rosii si ardei si branza, peste cu legume la tigaie, supa de pui cu taitei, orez cu legume si perisoare cu sos. astea de sambata dimineata pana azi. 2 zile cel putin nu vreau sa mai vad aragazul.
la noi ploua ... ploua ... si mie mi-e lene sa ma dusuiesc ... mai bine ies in ploaie.
la accidentul de l-am avut eu, au venit pe rand, 5 echipaje de politie. ultimii au concluzionat ca dc nu scoatem masinile de pe carosabil primim amenda. dar masinile trebuiau luate pe platforme. nu a constatat nimeni, nimic.
o sa repet ce a zis aida: daca as avea de crosetat atata bucatica, m-as apuca si eu, dar asa ... nu renteaza!

ma duc la dus ... in seara asta ce bem?

A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

apa cu lamaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

apa cu lamaie

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

Eu am baut un capucino! Ca-s la cafenea...

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

va ofer urmatoarea gama de sirop: catina, zmeura, coacaze, mure. cu apa rece sau apa minerala!

A fost o data o printesa ... Emma!
Ioana mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Vreau si eu lucrusoare crosetate

Lali, nu vrei sa ma infiezi? Sau sa te infiez eu? Sau sa devenim surori de cruce? Foarte misto au iesit chestiile alea. Habar n-am avut ca te pricepi la asa ceva.

Mergi la inceput

Eu nu beau nici o cafea, daca-mi dati doar apa e ok. Sunt la cura de slabire, remember? Hai ca merge merge cura mea, dau cate 1 kg pe saptamana.

Ma gandeam eu ca am sfeclit-o sambata cu KFCul dar se pare ca n-am comis-o chiar atat de rau, dimineata aveam 59 fix. Deci mentin trendul descrescator cu apx 1 kg pe saptamana.

Mergi la inceput

adina, ia da tu amanunte despre cura ta miraculoasa!

Mergi la inceput

Maru, pai nu mananc mare lucru.

Am pofta de mancare foarte mare de cand m-am lasat de fumat, deci mananc mult mai mult cantitativ decat mancam inainte, cand fumam. Asta e, mi-e foame mereu. Singurul lucru pe care pot sa-l controlez este "ce" mananc.

Totusi eu nu sunt o fire pofticioasa, desi cura asta de slabire te traumatizeaza psihic si ajungi sa faci chestii pe care in conditii normale nu le-ai fi facut (de ex KFCul, pai eu nu mananc niciodata de acolo si nici nu ma dau in vant dupa ei, dar pur si simplu restrictiile prelungite m-au facut sa dau navala intr-un meniu de-al lor)

Mananc asa: legume, fructe (nu orice fructe - de ex banane nu, dar pepene rosu, galben, cirese, capsuni - oricat), ciuperci (crude)

o data la 2-3 zile imi fierb 2 oua

iaurt cu cereale (dar cereale slabe, fulgi de ovaz, nu dinalea cu tot felul de stafide si alune in ele)

Dupa carne eu nu ma dau in vant, poate o data pe saptamana mai mananc cate o bucatica.

Beau doar apa sau ceai, nici un fel de suc.

Si refuz total tratatii din astea cu care vine Aida - pizza si alte minuni.Mai, dar cate o inghetata la 2 zile tot pap.

Cam asta e ce mananc eu. Nimic gatit (sau extrem de rar, poate o data pe saptamana, si nici atunci, poate doar o supica).

Exclus paine, paste fainoase, cartof, orez...etc. Din astea n-am mai mancat de o luna, de cand am inceput cura. (cu o singura exceptie cand am mancat la un restaurant chinezesc tot asa, ca porcul, in nestire, de mi-a luat apoi o saptamana sa dau jos abuzul din seara respectiva)

Teoretic e greu de tinut. Practic, daca nu tin in frigider decat minuni din astea, ce pot sa fac? Mananc ce am.

Fii-mea mananca toata ziua la gradi. Seara cand vine ii scot din congelator (ca am pe portii) strict ce vrea ea: vrea friptura cu piure? aia scot. Vrea chiftelute? Vrea sarmale? Vrea pizza? etc - doar o portie scot, care o mananca ea. Si gata.

Mergi la inceput