Aparat auditiv - de unde, preturi?

Aparat auditiv - de unde, preturi? | Autor: nicoki

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

As vrea sa cumpar pentru bunica mea un aparat auditiv, am cautat pe net, am gasit date tehnice, dar sunt cam evazivi in privinta preturilor. Va rog frumos, daca ati cumparat asa ceva, imi puteti da cateva detalii: din ce magazine, preturi, dar si opinii personale despre eficienta.

Multumesc frumos. Pupici.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

nicoki -PM

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

nicoki -PM

Catalina

coltul meu de rai

pai trebuie sa mergi cu bunica sa-i faca un control audiologic, o audiograma si apoi i se recomanda aparatul potrivit.
Aparatele auditive trebuie mapate pe persoana nu poti cumpara de la magazin.

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Cu totul intamplator imi pot da cu parerea, copila cea mare si nevasta au fost la niste controale.
Cred ca ar trebui sa mearga la un consult medical si o audiograma. Sunt firme la care audio se face gratuit si se fac recomandari vis a vis de ce ar trebui sa cumpere. Sunt aparate auditive (feluri, marci) cat nici nu visam, esential este ce i se potriveste, ca sa nu-l cumpere degeaba.

RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliuta spune:

Asa cum ti-au mai spus si altii, e nevoie de control de specialiate si audiograma. Ce iti pot spune in plus, este ca preturile variaza de la aprox.900 ron la ... cateva mii ron in functie de performante, modele, firme producatoare. Bineinteles cine il recomanda iti va spune ca cel mai ieftin e util dar nu are viata prea lunga.
Daca te duci la orice firma care le comercializeaza sigur o sa-ti dea o lista de preturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

pe langa cele ce ti le-au zi si ceilalti eu pot sa-ti mai spun ca poti obtine prin casa de sanatate si tu sa mai dai o diferenta de bani .
mama mea si-a facut unul acum aprox 5 ani si a platit o diferenta de 2 mil .

http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746

Mergi la inceput