Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100
Raspunsuri - Pagina 17
lorelix spune:
lali, felicitari

te-am vazut ieri la tutu...eu sunt tipa in maiou rosu care am stat mult la consultatie( nu mergea ecograful!!!)..am plecat fara nicio imagine cu bb-ul meu...
cand am vazut cascheta de motociclist mi-am dat seama ca esti de pe forum..stiam ca are cineva scuter sau moto
iti doresc sarcina usoara, sa stii ca m-a emotionat f. tare povestea ta..chiar mi-au dat lacrimile..sunt mai sensibila de cand sunt gravidutza
..spune-mi te rog, cand ai intrat tu la tutu s-a rezolvat cu ecograful?
ti-a putut da imaginea cu bb-ul pe cd,stick?
..ne vom vedea duminica!
lorelix
16+
sa fie SANATOS!
lalitica2000 spune:
jasmine
, merci mult! De cand s-a produs ovulatia imi pun cate 2 utrogestane seara iar din Z10 de cand a iesit primul test de pipi pozitiv iau si acid folic. Tutu mi-a spus ieri ca de bucurie ca sunt foarte insarcinata sa mai imi pun cate 2 utrogestane dimineata si in rest sa merg in continuare cu ce faceam si pana acum. Nu mi-a mai dat nimic in plus, a spus ca ce a vazut la echo este f bine.
tinuta78, priveste cu optimism si cu incredere in viitor si vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara. e mine niciodata nu m-au durut sanii. Singurul lucru care il observ schimbat la ei este faptul ca in jururul mameloanelor s-a format o aura, pielea e mai deschisa la culoare. O colega de-a mea mi-a spus ca am sanii mai mairiti ca ea nu inteleg cum eu am slabit (am slabit din martie pana in mai 7,5kg) si sanii mi s-au marit. Poate ca au crescut un pic in volum dar eu nu observ nimic. De dimineata m-am ciupit de sfarc si pot sa zic ca m-a durut un pic, dar in rest nimic. Oi fi eu mai altfel.Legat de semne pot sa-ti spun ca inca de a doua de de la ovulatie au inceput niste miscari prin burta ca si cum ar trebuie sa-mi vina menstruatia. acele dureri (mult spus) m-au tinut vreo 3-4 zile si pe urma urmatoarele doua zile m-au lasat pana cand fiind cu scuterul prin oras am dat de o groapa si atunci iar a inceput burta sa ma doar ca la ciclu. Atunci mi s-a aprins mie beculetul ca poate-poate s-o lasa cu 2 liniute. In z10 cand m-am trezit sa-mi fac testul m-am trezit cu o durere de burta de simteam ca acum cand merg la baie sa fac pipi o sa-mi curga si sange. In momentul in care am avzut ca nu a curs decat pipi deja beculetul meu era tot mai rosu si o parte din mine stia ca va iesi testul pozitiv. De atunci aproape in fiecare zi ma doare burta ca si cum acum navalesc rushii peste mine. Chiar am avut o zi sambata trecuta in care nu ma- durut burta deloc si percutat un test de sarcina, asa ca sa ma binedispuna. Am ajuns sa ma bucur cand simt miscari prin burta ca stiu ca asta inseamna ca uterul se mareste si face lo mazarichii. oricum sunt convinsa ca semnele prevestitoare sarcinii difera de la o persoana la alta. probabil ca de sambata cand trec in sapt 5 o sa-mi apara si mie durerile de tziti, va tin la curent.
lorelix
, multumesc si sarcina usoara si tie in continuare. daca m-ai recunoscut trebuia sa vii la mine sa ne cunoastem. Eu eram foarte stresata si agitata la ora aia si sincera sa fiu nu prea am observat lumea din jururl meu. pe cand am intrat eu in cabinet se pare ca totul s-a rezolvat deoarece am pe stick prima poza cu mazarichea noastra.
lalitica2000 spune:
rocsy
, multumesc mult pentru felicitari si asa sper si eu sa fie sanatoasa mazarichea noastra si sa se transforme intr-o scuterista ca ma'sa
. Ne vedem duminica si imi doresc ca in curand sa vina si la tine barza.
magditza noastra,, eu nu ma bag cu rezervarea terasei in primul rand pentru ca eu sambata plec la Focsani si ma intorc duminica si vin direct la inatalneala si s-ar putea sa nu ajung pe la 2 ci un pic mai tarziu si in al doilea rand nici nu prea stiu terase pe acolo. Abia astept sa ne revedem si sa ne luam in brate
.
magdita spune:
MamiLali
, si eu de-abia astept sa ne revedem 
.
Tinuta
, pe mine nu m-au durut sanii deloc, doar ca se marisera un pic
.
Legat de teste de sarcina, ghici ce viseaza subsemnata
: doua teste de sarcina pozitive, dar puternic pozitive
, insa liniuta de sarcina nu era dreapta, ci oblica 
. Cum ar fi, nu mai conteaza, numai sa apara si a doua
. MamiLali, sunt in urma ta, nu scapi de mine ![]()
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla
din nou, iar atunci va fi perfect!
tinuta78 spune:
lali, magdita,
Eu si liana suntem in stresuri mari. Numaram zilele de la inseminare si tot cautam semne. Eu una trec de la o stare la alta, cand sunt f optimista si cred ca sigur este bb, cand cad in "prapastie" si parca ar fi semne de cm. In lunile in care am mai luat utrogestan dupa ovulatie, sanii au ramas f moi pana cu o zi inainte de cm (ceea ce inainte se intampla cu aproape o saptamana inaintea cm). Luna asta, inca din a 3-a zi de la inseminare am simtit o mica tensiune in sani chiar daca am pus utrogestanu (2 seara). Sambata seara, la 4 zile de la inseminare am fost plecati in provincie si n-am mai pus utrogestan, iar dimineata m-am trezit cu sanii grei si putin durerosi. De atunci au inceput sa alterneze perioade cu mici tensiuni, perioade cand nu mai aveam nimic.
Oare utrogestanul are influenta asupra tzatzilor? Voi ce stiti despre asta?

Plec optimista azi de la servici cu asa o veste.
lali, ai reusit sa ne dai vestea ce-a mare in capitolul 100. Sper sa nu-l inchidem doar cu o 

adrianaady spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mine, mai aveti vreun nr de la dr T?? ca nu reusesc sa vb cu el pe nr pe care il am eu , cu 939 in coada.... il are inchis de doua zile
aris26 spune:
mami lali 

FELICITARI

sa ai o sarcina ushoara si un copil sanatos si frumos,daca e fetitza cu atat mai bine![]()
uite cum apar incet incet parteneri de joaca pt piticul meu,dar mai ashtept cativa sa se mareasca gashca.
aris26 spune:
adriana - nu are alt numar pe care il da la paciente. deci ai cam 3 variante. ori te duci vineri in ziua 9,ori sambata la risc poate il gasesti(ca daca e la cabinet sigur te primeste),daca ai cm-ul mai lung te poti duce luni ziua 12.
tinuta - pai are ceva legatura. eu nu pot sa iti confirm pentru ca fix in luna in care am ramas nu am luat utro,dar sanii m-au durut rau cu vreo 7 zile inainte de data la care ashteptam rushii. bafta! cand faci testul norocos?
rala spune:
Pai dragele mele, cum as putea lipsi tocmai eu?!? Mai ales ca e intalneala mare. Deci Magdita noteaza-ma pe lista. Rala si nepotul ei Alexandros Luca ![]()
Cat despre rezervari, eu una nu am mai fost in cismigiu demult. Sunt mai fan herastrau, asa ca nu prea cunosc terase, si din cate imi aduc aminte personalul nu era nici foarte amabil, nici foarte european. Deci, dupa cum vad nimeni nu da ghes sa rezerve, eu va propun sa stabilim un loc pe care sa il cunoastem toate (eventual sa fie la umbra), sa ne intalnim acolo, hai sa zicem intre 14 si 15, si de acolo migram spre o terasa cu chelneri tari de urechi. Ce ziceti?
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold