Gemanutzele petrec - La multi ani!!! (31)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

9 iunie 2009

Fii prudent in tot ce spui. Se pare ca esti nemultumit de atitudinea celorlalti fata de tine si risti sa devii impulsiv. In partea a doua a zilei, primesti o suma mare de bani de la o ruda apropiata. Partenerul de viata nu este de acord cu planurile tale cu privire la cumpararea unui obiect de valoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neataaaa!!!
Cafea, inka, suc de portocale, cine ce vrea, avem de toate azi!
Scuze ca nu scriu mai mult, dar dupa atatea zile libere am f. multa treaba!
Va pup pe toate si va doresc o zi cat mai frumoasa!

Lora, mami de Iustina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133766

Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Heheee, ce credeti ca mananca acum pofticila (adica io)?? Gogosi!! Am citit cu ce va mai delectati voi si a inceput sa-mi ploua-n gura . Noroc ca pot sa-mi cumpar de la 2 pasi.

Aidut vazut pisoi. Tu esti proprietareasa?? Ce faci cu atatia?? E fain ca stai la casa si au unde zburda in voie.

Olim Noi tinem pumnii, orice-ar fi, si-o sa vezi ca o sa treaca cu bine si aceasta sesiune. Tu doar pune mana pe carte! Si contabilitatea este grea, si altele...dar nu s-a inventat materia care sa fie mai tare ca noi!!
Alex ce face??

Ralu Chiar ca ai fost pe "cai mari" cum se zice. Uneori ma intreb ce m-as face daca n-as gasi dimineata horoscopul zilei?? Hmmmm, s-a intamplat odata si intrasem un pic in panica...

Lora tu ai ramas cu curatenia la 2 case?? Eu nici cu una nu prea ma descurc asa ca...te admir!

Liliana, Andra-Maria & 20+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

9 iunie 2009

Fii prudent in tot ce spui. Se pare ca esti nemultumit de atitudinea celorlalti fata de tine si risti sa devii impulsiv. In partea a doua a zilei, primesti o suma mare de bani de la o ruda apropiata. Partenerul de viata nu este de acord cu planurile tale cu privire la cumpararea unui obiect de valoare.

ca sa vezi azi laptopu a zis ca nu vrea sa se aprinda ... si am zis ca trebuie sa merg sa imi iau altul ... la care husbantu :"pai da ca fara nu poti , nu ai nimic altceva de facut?"
hm si cu horoscoapele astea ...

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

pisoii sunt ai mei ... Emma abia astepta sa ii fete sa ii aduc sa ii tina in mana ... si sunt toti aia mici de dat si mai am o pisica care trebuie sa fete zilele astea ...

Aida ... 25+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Heheee, ce credeti ca mananca acum pofticila (adica io)?? Gogosi!! Am citit cu ce va mai delectati voi si a inceput sa-mi ploua-n gura . Noroc ca pot sa-mi cumpar de la 2 pasi.

Sa-ti fie de bine. Maine cand iti cumperi, sa arunci si la mine 2-3 bucati

Citat:
Ralu Chiar ca ai fost pe "cai mari" cum se zice. Uneori ma intreb ce m-as face daca n-as gasi dimineata horoscopul zilei?? Hmmmm, s-a intamplat odata si intrasem un pic in panica...

Ei, hai, nu ma mai lauda atat
Dar cred ca de-acum nu va mai dau decat horoscoapele care zic de bine.
Nu de alta, dar le-am cam speriat pe fete in 2-3 randuri...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

'Neataaaa!!!
Cafea, inka, suc de portocale, cine ce vrea, avem de toate azi!
Scuze ca nu scriu mai mult, dar dupa atatea zile libere am f. multa treaba!

Dupa ce ca atatea zile libere ai stat numai prin paduri si pe dealuri, acum imediat fugi si ne lasi cu ochii in soare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac
ca sa vezi azi laptopu a zis ca nu vrea sa se aprinda ... si am zis ca trebuie sa merg sa imi iau altul ... la care husbantu :"pai da ca fara nu poti , nu ai nimic altceva de facut?"
hm si cu horoscoapele astea ...

Aida, apropos de exact acelasi horoscop, vreau sa zic ca abia-abia am reusit sa-mi tin azi gura la munca. Au fost niste faze de-am zis ca izbucnesc de mai multe ori. Dar imi tot aminteam de horoscopul asta si sa vezi ce-am tacut toata ziua.

Mergi la inceput

Aida, poti sa-ti deschizi crescatorie de pisicute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Aida, poti sa-ti deschizi crescatorie de pisicute

pai de unde atata nisip unde sa isi faca nevoile?

Aida ... 25+
Poze cu noi

Mergi la inceput