Gemanutzele petrec - La multi ani!!! (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

daaaaaaaaaaaaaaaa
alex e superincantat acasa, ii plac frunzele la nebunie, papa bine, toate is tractoare si vacute e superincantat de animale, de cai, iepurasi, la noi nu are unde sa vada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

Ral, nu trebuie sa ai un motiv anume, e bine ca te simti in forma!!!

Doina, asa e.
Dar tinand cont ca cele din urma luni au fost/sunt la mine tot mai nasoale, chiar ma mir ca azi ma simt in forma, fara vreun motiv special.
Sper sa ma mai tina macar 1-2 zile...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim
alex e superincantat acasa, ii plac frunzele la nebunie, papa bine, toate is tractoare si vacute e superincantat de animale, de cai, iepurasi, la noi nu are unde sa vada

super. E bine ca n-ai probleme cu el, cu acomodarea, cu oamenii intalniti.
Si cand plecati, unde va duceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

Citat:
citat din mesajul lui doinabita

Ral, nu trebuie sa ai un motiv anume, e bine ca te simti in forma!!!

Doina, asa e.
Dar tinand cont ca cele din urma luni au fost/sunt la mine tot mai nasoale, chiar ma mir ca azi ma simt in forma, fara vreun motiv special.
Sper sa ma mai tina macar 1-2 zile...

stiu eu ... nu mai ai stelele in spagat asta e treaba

la toate si bafta in sesiune ... io fuga la ca nu mai tine

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

mama lor de stele... Deci ele sunt de vina
Poate s-or accidenta si nu vor mai putea face spagatul asta

Noapte buna sa ai, Aida!

Mergi la inceput

pai pe 7 iulie plecam inapoi spre spani apoi vedem noichiar am uitat sa zic cand am venit pe 30 nu a putut ateriza avionul pe pista d ela cluj, si am mai dat o tura orasului, mi-am adus aminte de horoscopul postat de tine ralu sa vezi ca stelele au dreptate

Mergi la inceput

trebuie sa le legam picioarele si sa punem semn de spagat interzis ... poate merge

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

aida chiar musai sa fie bafta, ca nu am chef deloc de scoala, iar de invatat nici vreme si ce e mai important nici chef

Mergi la inceput

draga mea , pai nici nu trebuie , doar putina bafta si imaginatie ... eh , te descurci tu

Aida ... 24+
Poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olim

pai pe 7 iulie plecam inapoi spre spani apoi vedem noichiar am uitat sa zic cand am venit pe 30 nu a putut ateriza avionul pe pista d ela cluj, si am mai dat o tura orasului, mi-am adus aminte de horoscopul postat de tine ralu sa vezi ca stelele au dreptate

eu nu recunosc nimic
Bine ca pana la urma a fost ok totul.

Mergi la inceput