Gemanutzele petrec - La multi ani!!! (31)
Raspunsuri - Pagina 12
olim spune:
daaaaaaaaaaaaaaaa

alex e superincantat acasa, ii plac frunzele la nebunie, papa bine, toate is tractoare si vacute e superincantat de animale, de cai, iepurasi, la noi nu are unde sa vada
ralnied1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinabita Ral, nu trebuie sa ai un motiv anume, e bine ca te simti in forma!!! |
Doina, asa e.
Dar tinand cont ca cele din urma luni au fost/sunt la mine tot mai nasoale, chiar ma mir ca azi ma simt in forma, fara vreun motiv special.
Sper sa ma mai tina macar 1-2 zile...
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui olim alex e superincantat acasa, ii plac frunzele la nebunie, papa bine, toate is tractoare si vacute e superincantat de animale, de cai, iepurasi, la noi nu are unde sa vada ![]() |
super. E bine ca n-ai probleme cu el, cu acomodarea, cu oamenii intalniti.
Si cand plecati, unde va duceti?
aidaciolac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ralnied1
Doina, asa e. Dar tinand cont ca cele din urma luni au fost/sunt la mine tot mai nasoale, chiar ma mir ca azi ma simt in forma, fara vreun motiv special. Sper sa ma mai tina macar 1-2 zile... |
stiu eu ... nu mai ai stelele in spagat
la toate si bafta in sesiune ... io fuga la
ca nu mai tineAida ... 24+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
ralnied1 spune:
mama lor de stele... Deci ele sunt de vina 
Poate s-or accidenta si nu vor mai putea face spagatul asta![]()
Noapte buna sa ai, Aida!
olim spune:
pai pe 7 iulie plecam inapoi spre spani apoi vedem noi
chiar am uitat sa zic cand am venit pe 30 nu a putut ateriza avionul pe pista d ela cluj, si am mai dat o tura orasului, mi-am adus aminte de horoscopul postat de tine ralu
sa vezi ca stelele au dreptate
aidaciolac spune:
trebuie sa le legam picioarele si sa punem semn de spagat interzis
... poate merge
Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
olim spune:
aida chiar musai sa fie bafta, ca nu am chef deloc de scoala, iar de invatat nici vreme si ce e mai important nici chef
![]()
aidaciolac spune:
draga mea , pai nici nu trebuie , doar putina bafta si imaginatie
... eh , te descurci tu 
Aida ... 24+
Poze cu noi
ralnied1 spune:
| citat din mesajul lui olim pai pe 7 iulie plecam inapoi spre spani apoi vedem noi |
eu nu recunosc nimic

Bine ca pana la urma a fost ok totul.