Racusoarele petrec! (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele! Azi dau eu cafeaua!
Vicki, ce-ti fac flacaii? Am pus poze, sper sa le si vedeti! Ca zau daca ma mai pricep sa le fac vizibile!
Pe unde va petreceti concediile fetelor?
http://community.webshots.com/user/july_g

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Yupiii, beau cafea de la Iulia. Buna cafeaua facuta de altcineva!
Flacaii mei sunt bine. Noi, la fel. Concediu din pacate, acasa. Visam sa plec cateva zile intr-un tur de Ardeal, dar ne-am "crizat" , asa ca stam acasa. Oricum, avem o nunta la Sibiu in septembrie, la care tb sa mergem, asa ca acela va fi mini-concediul nostru.
Azi si maine sunt la servici, am expediat copil la bona, la curte, la aer curat si racoare, consortului i-am trasat sarcini precise - curatenie si sters praful, socrela sa se ocupe de , de mancare gasim noi o branza si o rosie prin frigider. Pai daca eu muncesc in wk, ei sa stea degeaba.
, wk placut in continuare.

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

neata. ce cafea buna ti-ai amintit parola la dc iulia?
eu inca oscilez. nush ce sa fac azi. va pup si va urez un week end minunat. revin..

Mergi la inceput

Wowwwww, Iulia, am vazut pozele! Mandra fata ai, m-a dat gata, are niste gene si un par ondulat. Sa va traiasca!
Mire, mandra matusa de elfita, nu mai oscila atata, stai si te odihneste, oricum e prea cald sa faci ceva.

Mergi la inceput

ma gandeam sa ies sa imi caut un costum de baie ca vreau sa o intind in week end la slanic. am io.. dar cu zona mea zoster.. nu am voie sa expun burtica la soare asa k tb sa imi cumpar un costum intreg. asa ca am decis. la 13 plec la masa la mama. si apoi.. o car prin oras sa ma uit de costum
sv usor in continuare viki. si normal ca-s o matusa mandra. checa
iulia, peste 5 zile e joi vine nasu' pe la noi e randul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello, hello! Famelionu doarme, eu bantui!
Mire, noroc ca n-o uitase calculatorul! Parola, desigur! Nu uit bre, joi e randu' meu! De 2 ori! Adica joi de 2 ori! Slanic Prahova sau Moldova? Nu mai stiu cum e la Prahova, dar la Moldova iti tiuie urechile! De liniste!
Vicki, saru-mana! "Checa" is tare mandra de zgamboi!
E bine si la Sibiu! Si eu tot din cauza de nunti ratez concediul anul asta! 2 verisoare( surori) de-ale consortului se marita. Una in iulie, una in august!

Mergi la inceput

strange banu' k ma marit. nici nu stii cand te anunt. checa
si nu de alta.. dar nunta fara nasi.. n-a mai vazut nimeni vezi cu creditul ala cum faci
slanic prahova. dar stai... schimbare de plan. se pare k tb sa ajung la un botez..
nite nite all..

Mergi la inceput

Buna dimineata, am ajuns la scarbici, am pregatit un filtru maaaaaare de , ca nu reusesc cu nici un chip sa ma trezesc.
Mire, te mariti si eu nu stiu?
Va , va doresc o duminica placuta!

Mergi la inceput

dupa cafea am venit.
viki, cine stie.. voi pregatiti-va
o zi minunata sa aveti. eu gatesc ceva pe fuga si apoi profit de racoare si ies la plimbare.. asta daca nu incepe ploaia.

Mergi la inceput