Racusoarele petrec! (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Buna dimineata fetele.

Proaspat revenita din concediu, va servesc cafeluta matinala.

Despre concediu: dezamagire mare de litoralul romanesc, mizerie, scump, lipsa de bun simt, eu una stiu ca nu mai calc curand pe acolo.

Sa aveti o zi minunata, ma scuzati ca sunt asa scurta, problemele de cuplu au revenit, mult mai profunde de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

si din partea mea.

Mire, poate semeni cu mine .
Vicky, cum esti? Mama si Monica ( Rahova) au mai zis ca eu si Misterul semanam la culoare.
Cris, cum ai sarbatorit?

O zi buna gagici

PS: Missy, ai grija de tine si de fete

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

..sunt in zona..nu ma lasa MIhaita sa scriu,,,

Mamica de poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

...intre timp i-am dat sa manance si ,a si adormit prichindelu'

Imi pare rau ca nu am apucat sa intru ieri...dimineata mai mult am petrecut-o alergand dupa MIhaita, iar dupa amiaza au venit parintii lui Daniel si Daniel..Desi stabilisem ca ne vom sarbatori amandoi sambata, la restaurant, mi-a adus ieri un tort superb,diplomat, pe care scria " LA MULTI ANI, MAMI!!!" ( din partea lui Mihaita , cica ), o orhidee minunata si un balasoar la care visam eu de mult...plus ca i-a chemat si pe fratele meu si bunicii mei si inca cativa amici , fara ca eu sa stiu. Asa ca am sarbatorit aseara pana tarziu...Asta fiindca, asa cum mi-a zis el, e prima mea aniversare ca mamica...

Va multumesc mult de urari si va las sa serviit tort ( diplomat ) si cateo cafelutza,,,

Mamica de poznas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Am simtit miros de tort diplomat si am aparut si eu.
Ma simt ceva mai bine, din fericire.
Missy, imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Sper sa se rezolve. In alta ordine de idei, ma asteptam sa fii dezamagita de litoralul nostru, eu sunt dezamagita de ceva ani buni, dar tot acolo mergem, alta solutie nu avem. Si il trimit si pe Dani in august, la Neptun.
Miki, presupun ca vorbesti de Monica-Elisabeth, vecina mea de cartier fermecator?
Canne, frumoase cadouei ai primit! Sa le porti sanatoasa.
Mire, multi.
fetele, ma retrag la .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

- portie dubla sa ajunga pt toate fetele.
sunt mai bine dispusa, am dormit toata noaptea, si normal am alta stare de spirit.
Am cerut cadou de ziua mea un weekend in doi, acum astept sa vad daca-l primesc.

sa aveti o zi minunata, va pupacesc

de Alexia (6,5 ani) si Maia (1,5 an)

Mergi la inceput

Neatza

Missy, danke pt. cafea.
Vicky, daa, vecina ta.

Va doresc o zi buna. pe mine ma doare capul ingrozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

capitol nou

Mergi la inceput