Racusoarele petrec! (49)
Raspunsuri - Pagina 14
Georox spune:
buna!
am deja 24 de saptamini!pe 20-22 oct teoretic ar trebui sa nasc. Insa nu se stie daca pot sa nasc natural pentru ca la eco de 21 de sapt. mi-a descoperit un fibrom de 4,6 cm care s-ar putea sa nu lase copilul sa se intoarca. eu sper sa nu fie neaparat nevoie de cezariana, dar nu eu decid. Oricum dupa nastere trebuie urmarita evolutia lui si vazut daca trebuie eliminat.
sofia va avea o surioara, desi noi mai mult tati spera la un baietel. si tinanad cont ca la aceasta sarcina nu am avut nici un simptom doar o zi sau doua m-am simtit putin rau, am crezut ca intr-adevar e baietel. e bine si cu doua fetite, insa nu ne-am hotarat la nume.
Noua ne-ar placea Anastasia sau Ecaterina, primul inseamna inviere si al doilea coroana.anastasia ma atrage mai mult. 
desi dr mi-a zis ca nu mai e nici un fel de prob. cu varicela, tot stau cu putin stres. m-am umplut de bube pline cu lichid si ma mananca rau.nu stiam ca se extind atat de mult.
de la victor babes cand am fost cu Sofia internata pentru scarlatina, m-am pricopsit.daca nu aduceau fetita aceea cu varicela in salonul nostru poate ca scapam acum. Dar o zi jumate am stat cu ea, pana sa se prinda medicii ca e varicela. Inconstienti

acum stau acasa pana pe 15 iul,ma mai duc 7 zile la servicuu si intru oficial in concediu de odihna, apoi in prenatal.
Dupa asta o sa ne mutm la Suceava cu surle si trambite, deja am dus o mare parte din bagaje, dar cand ma gandesc la despachetat ma apuca groaza. Acasa la Bz nu era spatiu pentru mobila noastra, asa ca am preferat sa plecam. Oricum din proprie experienta stiu ca e mai bine sa fim singuri. Si sper din toto sufletul sa ne descurcam. sofiei i-am gasit deja gradinita, cu doi copii mici acasa si singura ar fi fost foarte greu. Oricum ei ii place in colecotivitate acum. Sper sa se adapteze si acolo.
va pup pe toate!

MirelaV spune:

nu mancam si noi nici o praji azi ![]()
geo, ce-a trecut timpul.. poate ne arati si noua pozici noi cu voi ![]()
missy, concediu placut. unde mergeti?
cris, vazut poze 
eu speram sa plec la slanic week end asta.. dar daca a tot plouat.. cred ca e apa rece.. ofof...
sa aveti un week end minunat. eu abia astept sa plec acasa. mai am 1h 30min ![]()
preda_vicky spune:
Buna dimineata, azi va ofer
si prajitura cu visine
!
Eu tot la scarbici
. Dar maine stau acasa
!
Si acum, cu surle si trambite o felicit pe Amalia!
Amalia

, un buchet urias de
, sa curga
! Sa fii sanatoasa si voioasa, copii sa creasca mari si cuminti, si tot ce va doriti sa se implineasca. Te
cu drag!
Acum mai
si eu putin pana ma dezmeticesc, sa ma pot apuca de treaba...
, un wk minunat va doresc!
MirelaV spune:
neata. ce cafea bunaaaa. eu am niste omleta.. k m-am trezit cu gandul la ea ![]()
la multi ani sanatosi amalia. sa ai o zi de vis (frumos) si treci pe la noi ca io de ieri stau cu gandul la o praji ![]()

Amalia spune:
Pupici multi Vicky, Mirela, Miky, Missy
.
Multumesc frumos, sunteti niste scumpe!
Sa vi se intoarca inzecit urarile de bine si sa va dea Dumnezeu multa sanatate si voua si familiilor voastre!
Va invit cu mare drag la un pahar rece de sampanie si o prajitura!
poze cu minunile mele
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
MirelaV spune:
neataaaaa... am venit sa dau cafeaua si sa imi bag nasul prin prajiturile amaliei
sampania mea o cedez cui pofteste ![]()
gata, pana pe 10 nu mai deranjam vecinii cu urale de la multi ani
nimeni activ prin zona.. dintre sarbatoriti ![]()
ieri am avut o zi proasta .. RAU.
azi.. ca in fiecare duminica aproape.. o sa ma duc la mama la masa. apoi.. pregatit pt maine. iar e luni.. 
sa aveti o zi frumoasa
preda_vicky spune:
Buna dimineata.
Am revenit cu forte proaspete dupa o duminica petrecuta in familie si nu la servici
. Am facut un filtru mareeee de
, ca sapt. asta nu cred ca scap mai devreme de ora 18
si am nevoie de energizant. Iar de sapt. viitoare intru in concediu
.
fetele, sa aveti o zi buna si o saptamana minunata!
Georox spune:
neata!
cafea cu lapt, doreste cineva? e la oferta plus cornuri cu ciocolata!Sper ca nu tineti cura...
arat de la graoznic in jos, dar incerc sa ma cnsoloz cu gandul ca nu or sa tina o vesnicie.in rest imcerc sa profit de timpul liber..
acum citesc aventurile lui sherlock holmes
preda_vicky spune:
Geo, nu conteaza cum arati, important e sa te simti bine, sa te odihnesti mult, cat mai mult, si bb sa fie sanatos. In cateva luni iti vei reveni. Si eu am terminat de citit sapt. trecuta "Aventurile si memoriile lui Sherlock Holmes", mi-a placut tare mult, mai putin finalul
.