FIV la Cluj 22

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

petruta tu cum esti? ceva semne? eu am sanii umflati, si am o durere usoara, constanta aproape, in zona....uterului cred, cu un caracter usor pulsatil as spune. durere ce o am de ieri. prima data am crezut ca este cea premergatoare ciclului. dar acum, conform teoriei care tocmai v-am tinut-o, eu sper sa fie altceva...cu maini si picioruse...2 perechi, 3 perechi....cate or fi...
am emotii...of, da doamne!
oare unde pun 3 patuturi? hmmm....cred ca intrusu' meu isi ia lumea in cap cand o auzi de 3 (asa sigur voi avea loc de 3 patuturi). tot incerc sa-l pregatesc psihologic si pentru varianta asta

Mergi la inceput

si iata www.dailymail.co.uk/news/article-1190772/What-squeak-Daring-mouse-whos-boss-scares-leopard-steals-lunch.html" target="_blank">aici ceva care sa va binedispuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

uratica vreau eu socata ca a mea ink nu e gata, dar te rog nu te mai urca in capaci...nu mai zic de tort ca cel cu crema de zahar ars e preferatul meu
cat despre somcuta mare , din acelasi motiv trebuie sa ajungem si noi prin maramu' sapt. viitoare , sotul a facut armata la somcuta si vrea sa-mi arate si mie locurile acelea( pe vremea aia nu ne cunosteam)
madutz mai ai un pic si afli marea bucurie , 2 ca 3 is chiar prea multi, sa sti ca si mie totdeauna mi-a fost frica de gemeni , dar am ajuns sa-mi doresc orice/ oricati dar nu 3 doar sa- mi zica mama
iar chestia cu autosugestia tre' neaparat sa o aplic si io ca sunt cam negativista din fire
georgetanite inteleg perfect ca esti demoralizata , tocmai de aceea nu am curaj pt. fiv ,intr-o eventuala nereusita nu stiu cum voi trece peste, cu toate ca io nu am mari probleme, nici sotul decat o usoara terotospermie adica are cativa extraterestri adica fara/cu cap/coada si alte minuni ,deci nu sunt chiar caz de fiv, doar varsta care app. e aceeasi, mai mult 1 luna...dar varsta nu ar fi o problema ..vad tot mai des ,ca am avut o mamica de 44 de ani cu al 2-lea copil, primul facut la 38 , nu mai spun cate au fost recent de 40 de ani cu copii frumosi si sanatosi si obtinuti natural
moni si printesele, tare faine mai sunteti toate 3, tu supla ele grasunele , exact cum trebe
maramersi pt sugestii de vizitat in maramu', mi s-a facut pofta si de placinta ca nu era de ajuns dor de tortul uraticai, app. uratica nu vrei ceva musafiri nepoftiti?

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

bitsy iubita , te-am uitat tocmai pe tine, ce mai zici tu...vreau sa vb. pe mes cand ai timp, asta pana vin in moldova...

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..ma bucur gagicute ca sunteti vesele,optimiste si cu chef de.....bebei!
madule sa dea Domnul sa fi reusit de data asta!promit ca imi scriu si eu acu pe hartie-madutz e insarcinata are gemeni!e frumoasa,e desteapta si areusit!!are gemeni are gemeni are gemeni!!si voi avea si EU!asta asa..ca de..interesul poarta fesul!
hihi..si tortul meu a crescut blatul prea tare-cred ca de la emotii ca veniti in vizita..si a trebuit sa-l ajustez!da l-am rezolvat!insa amu intrusu vrea crema de la tiramisu..pai cum sa fac crema de la tiramisu daca blatul e alb??nu-mi place!crema alba,blatul alb-nu-mi convine..asa ca..fac crema de la tiramisu..dar pun un pic de cacao..sa fie blat alb crema neagra..altfel nu iese designul ok!
madule-si exact aceeasi opinie o am si eu ref la cluj!sunt niste oamneni execelenti..pacat de laborator..desi sunt reusite acolo chiar si in conditiile astea!iar de medicamente tocmai asta ziceam si eu..ca-s mai bune alea dintari straineze!
uff..iaurtica..acu catva timp gandeam exact ca si tine!mi-era frica de esec in cazul unui fiv..insa daca te vei gandi intr-una la asta exact cum zicea madu..vei gandi exact ce vrei!iar eu acum sunt sigura ca voi face un fiv in toamna si imi va reusi!
numai ca acum..depinde un de o sa-l fac!ca tare mi-as dori sa-l fac la cluj!
asa..si ptr ca m-am saturat de friptura mereu..maine fac asa..o mancaricuta cu ciupercute.piept de pui si ficatei..o sa iasa yami yami!si cu mamaliguta binenteles!si fac rulouri din piept de pui!merge?si socata daca nu a explodat inca-ca nu am mai verificat..puteti veni sa o beti pe toata-ca si-asa e sampanie din socata-nu mai e suc de soc!da promit ca bubui una cand ne da madu si petru vestea cea mare marti!
iaura-ai grija insa cu horinca..ca si la moldova se face tuica tare..da totusi horinca intrece tuica noastra!
bytzi-tu esti moldoveanca mama?di pi si meleaguri?
fetele ma duc la aragaz..sa nu mai dau foc la ceva..dar revin!

Mergi la inceput

uratica sa-ti fie rusinica! pai frumos iti sade?! ne chinui aici pe mine si pe petruta, doua gravidute, cu tot felul de fantezii culinare pai frumos iti sade?! amu numai la tiramisu imi saade gandul hmmmmm....sper ca nu ai pus niscai E-uri prin crema ca nu mi piace!
...macar pana la test sa am si eu nazuri de femeie insarcinata

Mergi la inceput

nu madule..am facut crema cu smantanica si ooooo..da nu d-alea umflate cu pompa ci aduse de mami de la tara!
da sa stii ca nu-i bun..a iesit asa rau..si mancarica nu e buna...e bleah-ti-a trecut pofta sau mai continui?hihi..
si promit ca nu mai fac..nu mai vorbesc de mancarica decat daca sunteti prin zona!e bine asa?
uff..amu trebe sa plec sa fac unghiutele pretenei mele..si nu am chef..da daca trebe-e musai!
la gagici..
"madu cu petru sunt gravide au gemeni,madu cu petru sunt gravide au gemeni,madu cu petru sunt gravide au gemeni!"
hihi..hai fetele cu gemelasii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

lasa uratica, continui eu: madu cu petru sunt gravide au gemeni, madu cu petru sunt gravide au gemeni
Vreau si eu tort cu crema de la tiramisu

Mergi la inceput

pai mara spune si tu "madu cu petru sunt gravi au gemeni"..iar la sfarsit spune si.."vreau tort cu crema tiramisu" si poate te loveste!
ei?ce zici?nu e bine asa?
pai eu cred ca-mi deschis cofetarie la cate cliente am!!
fetele va pup dulce si plec-ma cheama datoria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

madu si petru sunt gravi au gemeni
doamne ajuta!!

Mergi la inceput