FIV la Cluj 22

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

buna dimineata!
uratica insanatosire grabnica !
maddutz iti doresc din toata inima ca acesta sa fi fost ultimul FIV , cu siguranta asa va fi ! poate ne "gravidim deodata " !si eu am facut primul IA sambata deci vom naste cam in aceasi perioada
incerc sa fiu cat de optimista pot dar .....
eu am facut inseminarea in z9 ceea ce nu mi se pare chiar ok avand in vedere ca eu am cm la 33- 35 de zile ..... probabil dr stie mai bine ce a vazut acolo in burtica( in ziua 8 aveam folicul de 19 mm dar nu stiu cat de pregatit e uterul in z9)
oricum asa cum spune moniland toata aprecierea pentru echipa dar cand am vazut "laboratorul" nu mi-a venit sa cred in ce conditii se lucreaza , nici in gandurile cele mai sumbre nu mi-am imaginat ca asa arata un laborator de fertilizare , e de apreciat totusi ca in asemenea conditii se obtin rezultate
sincer daca va fi sa ajung la FIV (ceea ce nu se va intampla)sunt aproape sigura ca voi incerca in strainatate
moniland sa ai nastere usoara si stai cumintica , linistita sa poti sa duci sarcina cat mai aproape de termen
la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kry spune:

Uratica, pai se poate sa faci din astea? ai grija de tine, trebuie sa fii o mamica in forma.
Brunadria, succes la examene.
Moniland, cred ca e un sentiment special sa-ti vezi fetitele la eco. Doamne, oare voi trai si eu astfel de momente?
Naida, daca nu ti-a zis de clinica privata si de costuri, cu siguranta o sa fie la stat ( a propos, mie si la clinica privata mi-a trebuit adeverinta de la serviciu pt concediul medical)Dar nu-ti face griji, conditiile din spital sunt bune, dureaza intr-adevar mai mult dar economisesti niste banuti de care vei avea nevoie la fiv.
Maddutz, inca putin si vii cu testul pozitiv.
va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Multumesc fetelor
Sigur veti ajunge toate cu puiuti la purtator si apoi in brate.

Eu cred ca daca se formeaza embrionasi buni sunt si sanse sa se prinda. Sa nu uitati ca la mine s-a prins odata la Cj, dar am fost ghinionista.
Ce am mai obs ca dif intre Cj si Austria era la ET cand cei din Au prima dat au cautat locul optim sa lase embionasii, l-au X-at pe monitor si apoi a adus cateterul cu puiutii si i-au plasat exact la X. La Cj aduce direct cateterul cu puiutii si apoi cauta unde ar fi mai bine sa-i lase.
Oricum sunt multe diferente, dar daca reusesti nu mai conteaza.

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare fetelor! va invit la socata! cine mai doreste? cine mai pofteste?
moniland ai perfecta dreptate: oamenii sunt de nota 10, dotarile lasa de dorit. asta e...traim in romania
uratica numai tie ti se putea intampla... ....tie iti dau o cana cu laptic
petruta....tare mi-ar place sa ne gravidim impreuna. si sa si nastem impreuna sam am tovarasa de 'suferinta'; dar vezi, ca io nasc prin cezariana bine ca e moda sa se nasca prin cezariana la cele cu fiv ca altfel...tot ii convingeam io cum ca nasc prin cezariana
moniland si tu tot cezariana, nu? dar nu ai spus unde. banuiesc ca in targul mures, nu?! sau te duci in austria?
azi dimineata.....36.9
nu dati cu rosii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

maddutz, tot cezarian pe motiv ca fetita de sus e in pozitie transversa si sigur nu va lua pozitia de nastere ca saracutele nu mai au loc. Si da, la TgMs ca cica avem echipa buna de neonatologi.
Lasa temperatura ca numai rau iti faci.

32+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

moniland mult a fost putin a ramas, mai e putin si o sa iti tii printesele in brate.Nu cred ca ti-e tocmai usor acum pe final de sarcina cred ca burtica e destul de mare si e din ce in ce mai greu dar am vazut ca nu te plingi. Recunosc, mai intru din cind in cind si pe la odisee sa vad cine a mai nascut si ce mai fac fetele de acolo , sper sa se lege "gravideala" si de mine si sa discut si eu cindva despre carucioare si scutece .Si eu am aceleasi nelamuriri in legatura cu clinica de aici, personal inimos si care face tot ce ii sta in putinta, stiu ca sunt fete care au reusit aici si as fi vrut sa ma numar si eu printre ele. Dar cred ca o sa incerc si eu ..altceva, atundeva, poate am mai mult noroc cine stie.
maddutz mai ai socata? Lasa termometrul ala ca vin si ti-l sparg, ai cuvintul meu
uratica nadajduiesc ca azi n-ai urcat prin vreun copac. Ca acu apar florile de tei si poate vrei sa iti faci vreun ceai N'ai aparut pina la ora asta si incep sa intru la idei sa nu fi patit iar ceva. In legatura cu locul unde sa faci fiv....grea decizie sa stii. Trebuie sa cintaresti bine, sa iei in calcul toate posibilitatile, nicaieri nimeni nu iti garanteaza reusita. Cu mine si la primul fiv si la al treilea a fost o fata care a ramas din prima incercare, la primul fiv a pierdut sarcina si am reintilnit-o cind eu eram deja la al treilea. Ea a reusit din nou eu nu. Oricum eu aici nu o sa mai fac, nu pentru ca as avea vreo nemultumire raportat la personalul de aici, sunt draguti, preocupati, e comod si pentru mine ca merg la monitorizari de la serviciu. Am simtit ca s-au straduit si si-au dorit si ei sa reusesc (ca sa scape de mine ) dar pur si simplu cred ca aici in ceea ce ma priveste mai mult nu se poate. Poate ca altii sunt din punct de vedere al tehnicii si al dotarilor mai sus decit cei de aici asa ca o sa incerc in alta parte. Probabil la unguri, la toamna
brunadria ai sunat sa te programezi la fiv? Hai treci si tu la raport
petruta sa speram ca vii cu testul pozitiv in doua saptamini si te gravidezi odata cu maddutz.Am vazut ca la fetele de la fiv s-a umplut de gravidute, cine stie poate se transmite si aici la noi
kry miine incepi operatiunea "injectarea". Sa ai mult spor si sa produci ovocite de cea mai buna calitate
lilicica e mai bine sa te relaxezi la vara ca... cine stie,poate veniti mai multi din concediu. Iti doresc din suflet sa ti se intimple asta
jovana am notat numarul tau, sper sa te pot suna intr-o zi si sa vin sa il pisc un pic pe catalin de obrajori
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

buna ziua, fetele mele.....

Bun venit inapoi uratico,cu tot cu oasele tale rupte si cu orgoliul ranit...ca, de! daca esti copilus neastamparat...

Eu vin cu vesti rele, de fapt, cu vesti GROAZNICE!mi-am luat analizele de la laborator.Nu am mai vazut asa ceva...is un fenomen total.

deci....

FSH= 140.30(femeile la menopauza au maxima de 103)
LH= 60(aceleasi femei la menopauza au maxima de 52)
Prolactina= 116.9 (132-498)
Estradiol= <12(aici e o ameteala completa la valorile de referinta...dar oricum minima-minima e 25, si aia tot la menopauza)

Nici nu mai stiu ce sa zic, ce sa fac...mi-e si frica sa-l mai sun pe dr micu sa ii zic ce valori mi-au iesit, ca poate o sa considere ca nu mai am sanse.Dar eu zic ca am!Poate ca-s nebuna, poate ca ma mint singura, dar eu asa zic.Avand in vedere ca din decembrie si pana acumam mai avut foliculi pe ovare de 3ori...eu zic ca nu-i de ici, de colo....

cred ca il sun acum pe dr...tineti-mi pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

uratica aparusi fetita...vai dar toate ti se intampla numai tie , saracuta prin cate ai trecut ... .
cu toate astea tu esti deosebita pt ca ai cate un gand bun pt. fiecare din noi ,cu toate problemele tale
eu fac o pauza( din nou) pt. ca plec intr-o excursie in moldova si maramures sapt. viitoare iar in iulie in concediu..apoi vad ce o sa fac..poate un fiv ...
cat despre nasteri, eu lucrez intr-o maternitate si la gemeni se cam face cezariana, doar doua am prins de cand lucrez eu sa fie nasteri spontane...dar in rest eu una as opta pt. nastere normala desi am vazut atatea "minuni" si la una si la alta...chiar am avut de vreun an -doi o mamica cu fiv iar cu inseminari facute la cj. mai multe
maddutz te rog eu stai linistita cu termometrul ala si relax pana sapt. viitoare sa se prinda bebelusele
naida draguto prin cate treci si tu ... asa valori nici eu nu am auzit la varsta ta...dar spune ce ai vb. cu dr.
petruta poate ai facut stimulare din z 2 ca si mine si de aceea a crescut asa repede foliculul...tu ai facut eco ianinte sau dupa sa vezi daca ovulezi?
la toate fetele

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

off si eu sunt nevorbita...anamy unde esti iubita, mi-i dor de tine mai ai musafiri sau ai plecat deja in concediu in germania?

"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naida87 spune:

asa, deci am vb cu dr...luni nu lucreaza, din pacate..asa ca probabil am sa internez marti dimineata.Ma bate un gand sa ma duc de luni, totusi...s-o gasi cineva care sa ma interneze, nu?ca nici taica-miu care merge cu mine, nu poate sa stea o vesnicie...

Oricum, mi-a zis ca se vede clar ca am o insuficienta ovariana...si ca parerea lui este ca la biopsie nu o sa iasa nimic.Dar eu VREAU sa fac asta.Este ultimul lucru pe care trebuie sa il fac, sa stiu sigur ce am..sau mai degraba, ce n-am...

Aaaa...si da, despre spital era vorba, slava domnului...m-a intrebat daca vreau la privat, dar ce-s, nebuna?!imi sta bine cu 1000euro in buzunar....

of, fetelor, m-am saturat pana peste cap si imi e frica sa nu cad intr-o depresie.Eu sunt tare de caracter si sper sa nu se intample asta, dar primesc lovitura dupa lovitura si simt ca nu mai am forta sa continui.

Mergi la inceput