urgent!!concediu crestere copil cu handicap 3-7ani

urgent!!concediu crestere copil cu handicap 3-7ani | Autor: roditrufa

Link direct la acest mesaj

Buna ziua. Am un baietel de 3,6 ani cu handicap grav.In octombrie 2008, dupa ce am reiinoit certificatul de handicap si tinand cont de faptul ca implinea 3 ani, am facut dosar de continuare a concediului de la 3 la 7 ani. De la primarie mi s-a spus ca dosarul, care fusese trimis la directia de munca Pitesti, nu a fost aprobat pe motiv ca inainte de nastere fusesem angajata ca profesor suplinitor la liceu.
As vrea sa stiu daca a fost corecta decizia luata. Acum cateva zile m-am gandit sa merg la directia de munca la Pitesti sa cer dosarul care continea acte importante pentru mine si , la biroul care se ocupa de prelungirea concediului de la 3 la 7 ani, mi s-a spus ca nu au primit dosarul meu si ca ar fi trebuit sa mi se aprobe din moment ce fusesem in concediu pana la implinirea varstei de trei ani a copilului. Doamna de la primarie mi-a spus foarte enervata ca dosarul este la Pitesti si asa eu ma plimb intre Campulung si Pitesti si nu stiu ce s-a intamplat cu dosarul meu.Sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac pentru ca eu nu mai stiu.