Buna ziua. Am un baietel de 3,6 ani cu handicap grav.In octombrie 2008, dupa ce am reiinoit certificatul de handicap si tinand cont de faptul ca implinea 3 ani, am facut dosar de continuare a concediului de la 3 la 7 ani. De la primarie mi s-a spus ca dosarul, care fusese trimis la directia de munca Pitesti, nu a fost aprobat pe motiv ca inainte de nastere fusesem angajata ca profesor suplinitor la liceu.
As vrea sa stiu daca a fost corecta decizia luata. Acum cateva zile m-am gandit sa merg la directia de munca la Pitesti sa cer dosarul care continea acte importante pentru mine si , la biroul care se ocupa de prelungirea concediului de la 3 la 7 ani, mi s-a spus ca nu au primit dosarul meu si ca ar fi trebuit sa mi se aprobe din moment ce fusesem in concediu pana la implinirea varstei de trei ani a copilului. Doamna de la primarie mi-a spus foarte enervata ca dosarul este la Pitesti si asa eu ma plimb intre Campulung si Pitesti si nu stiu ce s-a intamplat cu dosarul meu.Sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac pentru ca eu nu mai stiu.