Prietenie la plesneala 48 Ce calitati avem?
Raspunsuri - Pagina 15
Dodo-pui spune:
Avem si noi bazar
,il impartim frateste cu S![]()
Bazar Sonia si Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
aliclara spune:
Pleznite dragi, permiteti sa raportez:
Desi am baut cafelele cu voi si am si pipat citindu-va, mi-am petrecut ziua citind subiecte despre Croatia. Azi am descoperit-o si sunt absolut indragostita de tot ce am citit. Din pacate anul asta nu ajungem, am preferat sa facem leasing la masina, cupilu incepe scoala, avem de nashit bebel, obligatie de nunta, dar la anul sigur nu o scapam.
Ma pregatesc sa fug acasa la copila mea zanatica si nepotul atomic, sa ma chinuie un pic.
Am uitat sa va povestesc cum ma dadui eu cu nepotu pe tobogan miercuri, in minunata rochita ce aveam pe mine si cum aveam poalele in cap. Noroc ca e un parculet mai gol intre blocuri. Se tavalea zuza mea de ras. Iaca asa am ajuns eu de rasul copiilor.
Va doresc vichend minunat si relaxant - eu sigur asa il vreau.
La multi ani pt toti copchii care se petrec acest week-end.
mahala stilata!
Fiecare sut....e un pas inainte!!!
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
rhoneea spune:
Weeeeeeeken stilat va doriesc 
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
mihaela77O spune:
Pretul creierului
In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptare, iar, in final, intra un medic obosit si abatut..
"Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier.
Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra." Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste.
In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?"
"Depinde," raspunse medicul ", " 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie."
Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau.
In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe:
"Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse:
"Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi."
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela77O Pretul creierului In spital se afla un pacient grav bolnav. Rudele se adunasera in sala de asteptare, iar, in final, intra un medic obosit si abatut.. "Imi pare rau ca trebuie sa va dau o veste proasta," spuse privind fetele ingrijorate "singura speranta pt. ruda d-voastra este transplantul de creier. Este inca experimental, riscant si din punct de vedere economic intru totul pe seama d-voastra." Rudele ramasesera asezate, ascultand vestile proaste. In sfarsit, unul intreba: "Ca sa stim, cat costa un transplant de creier?" "Depinde," raspunse medicul ", " 5.000 euro e creierul de barbat, 200 euro cel de femeie." Se lasa o lunga perioada de linsite, timp in care barbatii din sala incercau sa nu rada si evitau privirile femeilor, chiar daca unii zambeau. In final, curiozitatea il impinse pe unul sa intrebe: "Dle. doctor, de ce aceasta diferenta de pret?" Medicul zambi la aceasta intrebare atat de inocenta si raspunse: "Cele femeiesti costa mai putin pt. ca sunt creiere folosite, celelalte sunt ca noi." |
zzuuperr
se vede clar cine isi pune mintea la contributie si cine nu...normal, au mintea odihnita.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui rhoneea Weeeeeeeken stilat va doriesc ![]() |
doar atat? atat de sec?esti supi pe noi?
cum se mai simte sebi? sper ca este mai bine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
ralualexandrei spune:
Dragelor pupeze va pupez si eu am strans bagaju plecam la tara,va urmaresc d-acolo dar de scris nu promiit.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
misha71 spune:
Dupa o vaza de
de la Oana si o cisterna de la Puppa atita m-am energizat pina m-am alergizat.![]()
Am facut o alergie de a facut si doctorul ochii mari ca n-a mai vazut asa ceva pina acum. Eram de dimineata o mare umflatura. Peste tot. Ca si cum m-ar fi piscat tintarul (io fac bluinde d'alea urite) dar erau pe tot corpul. Bine ca mi-au ocolit fata, ca nu mai ieseam din casa ![]()
Acu' zici ca's drogata. Am venele gaurite de la hidrocortizon, maninc fara sare
si sper sa-mi treaca. Habar n-am de la ce am facut alergia asta. N-am facut niciodata in viata mea vreo alergie la ceva.
Mi s-a luminat neuronu': am facut-o de la serviciu. Pai dupa o luna de stat acasa, cum dreak sa nu faci alergie cind vezi din nou fetzele shefilor?
![]()
| citat din mesajul lui Delphinas misha ai perfecta dreptate...organu e organ si nu doamna...m-am uitat si eu la al meu dimineata si intr-adevar e organ. 1. cu o doamna nu m-as fi simtit pe deplin implinita da te roade si pe tine jaluzia ca dev ma iubeste si pe mine? lasa mama ca prin teorema mea: 2. dev ma iubeste pe mine, eu te iubesc pe tine=>dev te iubeste si pe tine |
1. raspunsul este:
| citat din mesajul lui kay Si daca-l prinzi La colt ce? O ce speri sa-ti faca? Ce io nu pot sa-ti fac?? |
Concluzia: nu se stie niciodata de ce e in stare kay
2. m-am mai linistit
Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Delphinas spune:
eu una nu ma risc sa ma pun rau cu oana...ea stie ca eu o stimez si o iubesc tare rau de tot...

deci esti alergica la serviciu...imi imprumuti si mie alergia asta?
ar tb sa plec cu max la el la scoala si asa as vrea sa mai conduc...dar ochii imi pica in gura de oboseala si plus de asta dupa ce a refulat si mi-a declarat cu o sinceritate debordanta ca il enervez cand conduc eu
i-am zis ca eu la volan nu ma mai urc, sa nu se astepte ca mergem undeva la vreo chermeza si el sa bea si sa conduc eu. eu sunt o lady si am sofer la pat.
dar sincer va spun....mi-e dor sa conduc, mi-e nespus de dor.
dev te rog din tot sufletul meu ia-ti varsatorul si da-mi racu mie...sincer nu mai pot...simt ca o sa ajung la nebuni inainte de termen
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui ralualexandrei Dragelor pupeze va pupez si eu am strans bagaju plecam la tara,va urmaresc d-acolo dar de scris nu promiit. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Teledon pt Mihaitza 0 900 900 320-pt 10 euro 0 900 900 325-pt 5 euro |
andra,sa aveti vreme frumoasa!

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA

ai perfecta dreptate...organu e organ si nu doamna...m-am uitat si eu la al meu dimineata si intr-adevar e organ. 1. cu o doamna nu m-as fi simtit pe deplin implinita