De ce cascam?
Raspunsuri - Pagina 4
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dalina2x2 (ce chestie interesanta, si cascatul asta! - si nu vorbesc aici de sotu meu! ) |
Facem un club?
Drum bun, licurici iubit!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
Teledon Mihaita - ROMTELECOM
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 eur
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
conchita spune:
Eric, 6 ani, strikes again: Poti sa topesti bomboanele la microunde?
aaa, huh, hmmm...
beshter spune:
Pai si nu poti???
Pe mine m-a intrebat un baietel (nu al meu, ca nu vorbeste inca) de ce construiesc oamenii blocurile afara. Ei, ce-aveti de spus?
You cannot both dance and not pay the piper.
conchita spune:
citat din mesajul lui Mihaelka Pai si nu poti??? |
nu stiu! si mi-a fost frica sa incerc. :-))
am elucubrat miseleste si cu seninatate ca bomboana e ca si cartoful, da' pe cartof poti sa-l intepi sa nu explodeze la microunde, pe bomboana, nu. uite, e tare, cu ce-o intepi?
Pe mine m-a intrebat un baietel (nu al meu, ca nu vorbeste inca) de ce construiesc oamenii blocurile afara. Ei, ce-aveti de spus? |
hahaha, delicioasa asta. nush ce-as raspunde. vezi, noi zicem ca avem vieti complicate si ultra-complexe, adevarul e ca dimpotriva! comparat cu dilemele copiiilor, suntem ...mici copii. :-))
construim blocurile afara ca sa lasam loc pentru jucarii inauntru.
mina spune:
...construim blocurile afara pentru ca inauntru n-avem loc !
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
marius spune:
Construim blocuri afara ca sa le vada toti copiii daca sunt frumoase si sa construiasca si ei altele si mai frumoase.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
lexi spune:
citat din mesajul lui Mihaelka Pe mine m-a intrebat un baietel (nu al meu, ca nu vorbeste inca) de ce construiesc oamenii blocurile afara. Ei, ce-aveti de spus? |
Ca in tara se fura. Sau nu asta era subiectul cu strainatatea vs. ro?
La rubrica "ce mai zic copiii nostri", praslea al meu, intorcandu-se de la un film cu tati, declara plin de importanta: mami, sa stii ca filmul nu a fost adevarat. Cum asa? il interoghez eu. Pai, de cand a inceput si pana la sfarsit, nimeni din film nu s-a dus la baie.
AB spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lexi
Ca in tara se fura. Sau nu asta era subiectul cu strainatatea vs. ro? La rubrica "ce mai zic copiii nostri", praslea al meu, intorcandu-se de la un film cu tati, declara plin de importanta: mami, sa stii ca filmul nu a fost adevarat. Cum asa? il interoghez eu. Pai, de cand a inceput si pana la sfarsit, nimeni din film nu s-a dus la baie. |
Asta mi-a taiat cascatul
anamaria spune:
citat din mesajul lui guzelnico Iata cateva lucruri interesante despre cascat: - un cascat dureaza aproximativ 6 secunde; - numarul de batai ale inimii creste cu o treime in timpul unui cascat; - mai mult de jumatate dintre oameni vor casca in timp de 5 minute dupa ce altcineva a cascat inainte; - oamenii orbi casca mai mult dupa ce au auzit o inregistrare audio cu persoane care casca; - vei casca si tu in timp ce citesti aceste informatii despre cascat; - sportivii olimpici casca inainte de competitie. |
poftim belea... chiar am cascat! tu esti cumva nostradamus?!