Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza,etc)*3*
Raspunsuri - Pagina 21
wnimra spune:
Gata terapia ieeeee, dar ma distrez suplimentar ca astept instalatorii , doua bucati de barbati unul de 65 si unul de 70 care mai de care aranjat si dichisit ca azi am crezut ca nu au mai facut dush de muuuult.Sunt pr la tevi intre etaje si normal ca la mine trebuia sa fie macar ceva mic.
Adriana m-am prins de gluma dar m-am bagat si ca musca , nu de alta dar sa ma laud cum fac eu fatza lu' socrela, cu care in trecut am avut razboaie dar acum suntem ok, dar nici nu stau cu ea never ever.
tare faza cu adrian , eu am patit-o cand avea alex 3 luni , plangea noaptea si eu stoarsa de somn , i-am zis sa planga cat vrea ca nu mai pooot , pun capul jos si planton , era 5 dim, patul blindat ca sa nu cada nu ca se misca el prea mult , aud ceva nu realizez apoi un plans infundat , el jos pe sub pat , am murit de mila lui , alta daca a cazut asa de marfa ca nu l-am simit si statea pe jos si se uita la mine cum dorm , soc am facut cand am deschis ochii ,copilul nu era in pat si cand m-am intors sa calc pe el....acum una tare de tot , dormeam el se intorcea cu succes de ceva vreme , avea aproape 2 ani , si mereu se taraia peste picioarele mele, dormind ca in gara , era 6-7 dim, nu mi-am dat seama ca ce se frichinea de mine este alex si ridic piciorul si il scutur , stiti ca am scuturat copilul pe jos ...norocul lui a fost ca jos erau perne , ca aveam multe in pat la vremea aceea ca sa nu cada el si a aterizat pe perna dar nu total ca l-am auzit , m-am trezit brusc si am relizat instant ca l-am aruncat din pat , pitcul speriat tot cu ochii cat cepele se uita la mine si dupa dai si plangi.Acum dormim amadoi la acelas cap si nu mai am probleme, daca se trezeste si vrea apa vine si ma ciocane prin cap si striga AAAA, cel putin ieri dimineata a cerut apa de 15 mii de ori , doar asa ca sa ma trezesc, sau vine pe perna mea si imi face mai-mai prin par , daca nu ma simt sa il laud sau sa ii pun manuta ma trage de raman cheala.
Miha eu zic ca poti sa mai lasi noul capitol, daca nu ai timp , putem sa mai facem pagini,am vazut la un subiect si 35 40 de pagini .
http://community.webshots.com/album/562999251nDJbru
andru_mami spune:
bai trasei si eu un pui se somn cu andrei in asteptarea aluia sa puna usa,am avut timp sa si visez am granit copilul cu un castron de mancare de rosii cu vinete si un pic de copanel si tust la pc.mai si andrei a cazut o data din pat,el sprijinit de perna se uita la tv,eu mama grijulie pe net,la distanta de 0,5 m de copil,eu f concentrata la pc,cand aud poccopilul pe jos,el nimic nimic eu disperata ma uit la el sa vad daca are ceva,el de jos se uita la mine si facea eeeehhhhh si radea,ca spre norocul lui patul e mai jos si el s-a tarat si cand a simtit ca ii atarna picioarele atunci a prins viteza si a aterizat,dar nimic grav.
http://family.webshots.com/album/573480759HwBCSK
babette spune:
pt zile de nastere:
- Vladut 29 mai 2005
- babette 20 sept....
E bime asa Mihaela?, ca nu ma pricep altfel. Eu nu-s asa tanara si fresh ca voi, nici unduitaore ca wnimra!
Stiti cum se zice: eu sunt o si ca toate ..trebuie .... ...
babette spune:
A, am uitat!
Mai sunt si.......SOACRA! Dar o soacra fara..... ginere!
Tatal lui Vladut n-a vrut sa munceasca pt el.
Dar nici nu-i ducem dorul!
wnimra spune:
babette esti super tare , pe bune si o zic cu mult respect
Ma unduiesc cand si cand ca o viata am si peste niste ani o sa vreau sa fiu fresh ca tine.
- o soacra de nota 10, stai linistita ca nu este timpul pierdut.
http://community.webshots.com/album/562999251nDJbru
mdanicoleta spune:
neata fetele
noi mai greu pe aici ca avem net de la orange si merge ca naiba si daca e sotul acasa si descarca filme , ca sa pot citi ce ati scris imi ia ceva timp....mult timp
acum m-am trezit inaintea lui sa apuc sa citesc ce mai face lumea
acum o sa scriu zilele de nastere
nicoleta 21.12.1973
ioana 28.11.2007
sebastian 23.06.1997
adrianapop spune:
babette- felicitari ptr tot
sa nu iti para rau ca nu ai ginere,,,decat asa un exemplar la casa mai bine fara
eu vreau sa fiu SOACRAAAA,,,in adevaratul sens al cuvantului[:D
cel putin asa imi place mie sa ii spun la soacra mea ca atunci ea fata finutaimediat intreaba ,,
De ce,eu am fost soacra cu tine???? si eu zic NU dar daca ati vrut sa ziceti ceva ati zis,asa si eu vreau drepturi depline sssiii
Dupa poate sa creada ce vrea
Wnimra- si eu peste 10 ani vreau sa fiu FRESH,,,vreau sa merg cu copii la disco
ce cred ei ca scapa de mine si daca si tot merg
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianapop am uitat; Adriana 17-02-1978 Adrian si Cosmin 1-06-2003 Andreea 11-01-2006 |
acum,vroiam sa ma iau de tine,dar cat am facut capitol nou,tu ai dat datele....
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
babette,e bine cu datele,dar tu ai doar nepot?baiatul care a cucerit turcoaice si de care esti atat de mandra,mama lui vladut,nu sunt copii tai?hai,mai astept date,ca oricum mai am de completat si datele adrianei....
si pt ca ieri nu m-am tinut de cuvant,dar ati vazut,mi-a dat mada acordul,astazi am facut capitol,asa ca va invit aici,sa povestiti bune si rele(da domnul sa fie mai multe bune)...si sa ne fim aproape!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA