Paralizie Cerebrala(tetrapareza,parapareza,etc)*3*
Raspunsuri - Pagina 18
wnimra spune:
buna fetelor
Ma pregatesc sa plec de nebuna toata noaptea Mu ha ha , sper sa imi stea brotacul cuminte ca i-am promis solemn ca maine il duc la calut.
mdanicoleta eu zic sa ii lasam in voia lor sa vedem cum fac unul langa altul, poate se inteleg pe limba lor ....daca da va luam fata
adriana bine ai venit acasa
Despre dinti , alex la ultimul inventar ii avea pe toti si in stare ff buna, cred ca il mosteneste pe sotul meu ca eu sunt praf.
Cum apar dintisorii definitivi si masele repede la dr, care este cu carie tratat repede, o tipa de la kineto avea baiatul numai cu carii , cand au venit dintii definitivi l-a dus si cu ansestezie a extras tot ce era rau in gurita a facut tratament si acum ii cresc frumos si sanatosi urmatorii si a zis ca ce vede in neregula il duce sa ii trateze, mai multe nu stiu ca nu m-am confruntat cu probleme de genul acesta.
pupici la toata lumea si va urez o seara placuta
http://community.webshots.com/album/562999251nDJbru
andru_mami spune:
vedeti mai fetelor,pai e cinstit asa sa plece singura si noi sa ramanem acasa?
wnimra draga sa petreci cat poti in noaptea asta si sa uiti o clipa de necazuri,o clipa atat ,pe urma fetito coboara cu picioarele pe pamant,glumesc si eu din cand in cand,sa nu te supy pe mine.
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wnimra buna fetelor Ma pregatesc sa plec de nebuna toata noaptea Mu ha ha , sper sa imi stea brotacul cuminte ca i-am promis solemn ca maine il duc la calut. mdanicoleta eu zic sa ii lasam in voia lor sa vedem cum fac unul langa altul, poate se inteleg pe limba lor ....daca da va luam fata adriana bine ai venit acasa Despre dinti , alex la ultimul inventar ii avea pe toti si in stare ff buna, cred ca il mosteneste pe sotul meu ca eu sunt praf. Cum apar dintisorii definitivi si masele repede la dr, care este cu carie tratat repede, o tipa de la kineto avea baiatul numai cu carii , cand au venit dintii definitivi l-a dus si cu ansestezie a extras tot ce era rau in gurita a facut tratament si acum ii cresc frumos si sanatosi urmatorii si a zis ca ce vede in neregula il duce sa ii trateze, mai multe nu stiu ca nu m-am confruntat cu probleme de genul acesta. pupici la toata lumea si va urez o seara placuta http://community.webshots.com/album/562999251nDJbru |
bai,mama denaturata,vrei sa te vad la stirile de la ora 5?pe unde iti mai unduiesti trupul mladios?
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
adrianapop spune:
exact asa,,,mama normala sau nenormala????? iti arde de,,MU HA HA CUM ZICI TU
si vrei sa ne faci in ciuda nu?
las ca ti-o coc eu,,, fetelor eu cred ca deja MADA abuzeaza,,,e a 2 oara pe parcursul a 3 pagini cand ea chefuie si SPER ca se deztrabaleaza
cand vii trebuie sa dai detalii,,,amanuntite,,despre TOTTTT altfel
sa nu ne sari peste amanuntele picante de dupaca santem calite si suportam,,,
va pup pe toate,,,si o seara asa cum va doriti
Apropo madalina draga,
sper sa apucam sa ne povestim la batranete ca atunci se vad efectele abuzului din tinerete,,,si vreau sa vad cum saracul sotul tau o sa fie stramb de spate,,,
cica de la prea mult in tinerete il doare spatele la batranete
atunci fetelor o sa ii aducem aminte cum pierdea ea noptile
draga mea lasand gluma la o parte ,,,distractie placuta si sa rezisti pana dimineata
wnimra spune:
hello din nou !
M-am gatit pruna si DEGEABA , in constanta ploua torential ,este de nedescris afara si amanam clubul pt sapt viitoare, vroiam sa mergem in vision in neptun , sotul meu avea si treaba acolo si ne lipeam de distractie dar cred ca la tuzla treceam inot.
Asa ca ma duc sa ma demachez si imi pun tolul de scandal , muzica avem ma pun pe facut sincroane pana sambata viitoare.
Nu mai sunt mama denaturata .
Pupici
babette spune:
wnimra,
M-am gandit sa-ti dau o idee. Daca crezi ca e buna, incearc-o.
Am vazut filmuletul cu Alex si asa cred ca poti incepe cu el ca sa reuseasca. O sa-ti dau detalii pe privat
wnimra spune:
Multumesc babette
ideea este super tare , nu mi-a trecut prin cap deloc , am vrut sa ii fac ca un sarpe gros si lung din patura si sa il incalec si el sa mearga putin ajutat pana se mai intaresc manutele, pt ca mainile lui deja pleaca , fiecare este independenta dar miscarile sunt anapoda , nu stie , of of mai mai
ti-am trimis mail, ms mult
wnimra spune:
gata ploaia , acum fac ca pitigoiul ...pacat ca mama nu sta aproape de mine , daca era cu noi in bloc cred ca deja bateam la usa insitent dar asa pofta in cui pana sapt viitoare.
Alex a reuist sa stea in scaun pana pe la 11 noaptea , legat cu centura dar a stat destul de drept , are cifoza si trebuie indreptata, alte remedii aveti?
poop
andru_mami spune:
wnimra-cred ca scaunelul e cel mai potrivit,si noi i-am facut lui andrei,l-ai vazut in poze,si sa stii ca sta f bine in el,chiar in scaunel ii dateam sa pape inainte ca nu avea unde sa se duca de acolo,acum ii dau in carut ca e mai bine sta mai drept;ma gandeam sa il pun pe ceva dar nu stiu deocamdata pe ce ,ca sa nu mai aiba sprijin la cap cand ii d au sa pape sa vad cum e ,dar o sa incerceu cumva.-toate fetele,sa aveti o duminica placuta!
adrianapop spune:
wnimra- cum ti-ai mai unduit tu trupul prin casa azi noapte las,,,ca apuci sa te antrenezi pana sambata si atunci dai lectii
sincer imi pare rau ca nu te-ai dus ,o noapte de distractie din cand in cand e obligatorie
si sotiorul meu din dotare mi-a propus sapt viitoare un weekend departe de tot,,,dar avem si un bairam,,,si nu vreau sa ratez nimic
cumva le impart eu si daca decretez oficial luni si marti zi de WEEKEND
in rest fetelor o zi cat mai frumoasa ,,,