pe 20 avem prima aniversare si "tati" a plecat cu

pe 20 avem prima aniversare si "tati" a plecat cu | Autor: douafetemici

Link direct la acest mesaj

PE 20 IUNIE PUIUL MEU FACE 1 AN SI TATI A PLECAT ASEARA FARA SA NE SPUNA NIMIC , ADICA NE-A PARASIT SI A LUAT CU EL SI TOTI BANII. NU STIU DACA SA MA BUCUR SAU SA PLANG. OARE E MAI BINE CA S-A INTAMPLAT ACUM?
TOT PE 20 AVEM PROGRAMATA SI TURTA.
CE OM ISI PARASESTE COPILUL PT. NISTE BANI? PARCA E UN COSMAR CE NU SE MAI TERMINA. CUM AM PUTUT SA MA INDRAGOSTESC DE ASA UN OM? DE CE EU?//

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

unde a plecat?
ai vb cu el?
ce bani? toti banii vostri? adica tu nu mai ai acum bani cu ce manca, plati intretinerea, cumpara pampersi la copil??
v-ati certat sau a plecat el asa brusc?
da-ne mai multe detalii ca sa intelegem ce s-a intamplat...

oricum, imi pare extrem de rau pt suferinta ta e chiar socant sa auzi asa ceva, dar foarte plauzibil. am cunoscut multi oameni dusi cu capul si dc citesti pe la sectiunea abuzuri o sa vezi ca unii isi bat nevestele gravide in nu stiu cate luni sau cu pruncii in brate.
deci nebuni..cat cuprinde lumea asta!
nu stiu sincer ce sfat sa=ti dau..eu zic sa-ti suni parintii. sa-i suni parintii sotului..sa incerci mai intai sa vb cu el sa vezi ce l-a apucat, incercand sa te mentii calma, dc mai poti.mkr pt bebelusul tau.
nu-mi da altceva prin cap acum..in momentul asta.

_

Babyblue va pupa pe toti!!

"Dorintele neimplinite sunt sursa dramatismului interior. (Cioran)" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

O Doamne ce cosmar!
Cum mama lui de barbat sa faca una ca asta unui copil?

Raman fara cuvinte si socata ca se intampla una ca asta!

Iti doresc multa putere si daca ai nevoie de ajutor scrie aici sa vedem ce putem sa facem sa te ajutam!

poze

blog personal www.de-azi.ro
pentru cine crede ca nu mai poate...
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

aaaaaaaa.... de ce-a plecat? A plecat unde? Pentru cat timp? Ce ti-a spus mai exact? Cat de grava e situatia voastra? Suna-l. Suna-ti familia, prietenele, si pe ai lui?

Imi pare rau! Cum te putem ajuta? Daca vrei sa-ti versi amarul.... noi suntem aici.

In primul rand calmeaza-te. Respira adanc si asigura-te ca bebe nu vede ce se petrece cu tine.Se transmite si are un simt al suferintei foarte dezvoltat, va suferi odata cu tine. Incearca sa iti revi, pentru bebe. Macar, in limita posibilitatilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

CE OM ISI PARASESTE COPILUL PT. NISTE BANI? PARCA E UN COSMAR CE NU SE MAI TERMINA. CUM AM PUTUT SA MA INDRAGOSTESC DE ASA UN OM? DE CE EU?//
draga mea, sunt destui "oameni" care fac astfel de lucruri, sunt multi carora casnicia li se pare o joaca, de unde se pot retrage fara remuscari.Poate ca totusi e bine ca s-a intamplat acum ,,cand copilul inca este mic si nu prea stie ce si cum.
Dar vezi ca , dupa ce termina banii sa nu se intoarca spasit , sa iti ceara ierture, tie sa ti se faca mila de el si peste un timp sa faca la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Da, e mai bine. Schimba cheile de la casa si introdu actele de divort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biricica spune:

pe 23 iunie fiica-mea face si ea un an. deci sunt de aceeasi varsta.
spune-mi daca te pot ajuta cu ceva... bani, hainutze, pampers, orice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biricica spune:

n-am stiut sa-mi activez PM-ul dar imi poti trimite mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara2 spune:

Draga mea, te intelef foarte bine. Eu sunt insarcinata in 2 luni si tatal copilului ne-a parasit acum o saptamana pretextand ca nu ne mai intelegem ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda. Am ramas socata si plang de atunci in nestire termandu-ma in fiecare zi pentru bebele meu si pentru mine.

Imi doresc acest copil mai mult decat orice pe lumea asta si ma rog domnului sa imi dea puterea de a trece peste perioada sarcinii cu resemnare si tarie si ma rog sa nasc un copil sanatos si voios.

L-am iubit pe tatal puiului meu foarte mult, parea ca si el ma iubeste... nu inteleg, traim intr-o lume bolnava

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns notquiteso spune:

Poate ca este doar o faza. Barbatii se sperie uneori atunci cand vad ca viata inseamna responsabilitati. Incearca sa vorbesti cu el. Daca nu si nu, atunci incearca sa vezi ce poti face pentru copilul tau.
Daca ai nevoie de hainute, spune-mi. Cred ca mai am cate ceva de la fetita mea.
Iti tin pumnii si sper sa nu fie cazul sa va despartiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ottilia spune:

In aceasta dupamasa a plecat si sotul meu de acasa,nu e pt prima oara,i-am tolerat foarte multe,poate mult prea multe...sunt sigura ca e mai bine asa pt mine si micutul meu de un an si 3 luni...singura mea teama e ca se intoarce peste cateva zile si-si cere iertare,sper sa am puterea sa il refuz.Pot sa spun ca de cand il cunosc viata mi s-a schimbat radical si nu in bine,totul s-a invartit doar in jurul lui,i-am facut toate poftele,in speranta ca va fi bine,nu stiu pt ce motiv il iubeam,poate inca il mai iubesc sau poate a fost doar obisnuinta...poate m-am agatat in tot acest timp de o casnicie inexistenta...cum spune magdalena67,pt el casnicia pare o joaca probabil...nu stiu daca cineva isi poate inchipui ce a fost in sufletul meu cand fiul meu de un an si un pic ii facea cu mana razand tatalui sau care in timp ce acesta scotea masina incarcata de bagaje din curte...
Cateodata viata poate fi cruda dar as vrea sa cred ca toate se intampla spre binele meu si al copilului meu.Cred ca e mai bine pt el sa creasca fara tata decat cu ambii parinti din care tatal mereu absent-fizic sau psihic-iar mama vesnic plansa,intr-o atmosfera plina de tensiune,prins la mijloc intre certuri,s.a.m.d.
Capul sus,viata merge inainte!

Mergi la inceput