Regasiri (34)
Raspunsuri - Pagina 20
ank999 spune:
pe toata lumea!
Eu cam cu treaba, da de citit am citit/
Dastefa sa de DD ca totul sa fie bine. Da si la noi cu prajituri![]()
Danita povesteste si tu despre vacanta si pune ceva poze.
Angi ma bucur ca sunteti bine. Sper sa va reveniti cu totul ca e pacat sa nu se joace printesa afara.
Dodo
Roxana habar nu am si am incercat sa-l iau de pe net, da nu am gasit treaba aia de instalare. Nu ma pricep si pace.
Dbunny noi am stat la tara numai sambata si duminica, da duminica am plecat la pranz ca ploua de vreo 12 ore tare rau. La mine la tara e la munte si cand se pune ploaia...se mai face si frig...
Maya voi ce mai faceti? Am vazut ochisorul Anei...Va pup si sper ca sunteti bine.
Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
Dbunny spune:
Eu am o leneee in mine, de parca as fi pensionara! ma culc noaptea la 1-2..Dani adoarme pe la 11, eu la tv, cu telecomanda-n mana pe canapea pana tarziu. pur si simplu nu mi-e somn. Am imbatranit
Dimineata nu-s buna de nimic, mai ales ca pana la 11 si ceva cand vine paco n-am nimic de facut. Dani ieri s-a trezit la 9.30 azi la 8.30 insa am noroc ca-l retin la tv cu desene pana pe la 10 cu mine-n pat. E asa dulce cum vine la mine cu telecomenzile sa-i pun Mickey...apoi ma trimite sa-i aduc bibe cu lapte.
Vroiam sa va intreb: periuta de dinti a copiiilor...e ok daca-i electrica? intreb din motive de gingii sensibile. la Dani n-am vazut insa eu le am sensibile si sangerez aproape zilnic. Ma gandesc ca poate se debiliteaza pielcuta aia si la el cu periuta electrica. Is bucuroasa tare ca-si spala dintii zilnic
dar sunt si speriata de carii. Eu la 4 ani aveam dintisori cariati deja. Dani n-are nimic, dar avand in vedere ca papa cam zilnic ceva dulce...
alta problema - ketchupul...papam destul de mult; rosii nu papa, si cand n-are chef de papa ii pun pe marginea farfuriei putin si el manjeste in ketchup(snitel, carnita, peste pane) dar problema e ca s-a cam obisnuit cu ketchupul si urla de multe ori dupa kiciuuup
Pe caldurile astea...ce mai faceti cu ei? ca nici in curte nu mai iese pana dupa 7 seara..
Am mai urcat 2 www.flickr.com/photos/dbunny/3722575317/" target="_blank"> poze
pup
Dbunny si
Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Mirona spune:
salutare,
sunt doar cu bebe mic la Timisoara, pe Karina amtrimis-o cu mama la Otelu - asa ca am si eu cata timp de net.
Imi tot repet zilnic cat e de usor cu un singur copil- nu spun ca e fain - ci doar cat e de usor cu unul singur: la ora 8.30 sunt deja afara in parc cu el, ne plimbam pana adoarme si apoi lene de voie pe o banca pana se trezeste - cand sunt cu ambii + ajutor nici macar la ora 10 nu suntem pe usa afara.
Kara e dince in ce mai rea - in sensul ca i se intensifica crizele si ma-sa nu mai are nervi de asa ceva - asa ca in loc sabeneficiez de ajutor din partea mamei - ea si mai rau imi pune bete in roate si imi minimalizeaza autoritatea in fata fetei - normal ca ajungem sa ne certam in fata fetei - eu cedez si urlu si la fata, ea se crizeaza si iese un kk mare. Sunt constienta unde gresesc - imi pare apoi rau - dar raul fata de fata e deja facut si nu mai am ce repara. Ne impacam noi - fata uita - sau cel putin asa da impresia si eu ma amagesc singura ca asa e.
nu stiu cum sa fac sa fac mai bine - sa nu ma mai enervez, sa am mai multa rabdare- caci atunci cand amcea mai multa rabdare cu ea - atunci o apuca o noua criza si pana laurma tot in pragul disperarii ma arunca.
eh! trecem noi si peste asta si crestem noi mari cumva.
Raul e ok -papa si creste vazand cu ochii. Gate pregatelile pentru botez - parca ma intreba cineva - DA! avem aceeasi nasi de botez ca si la Karina. De data aceasta insa il vom tine aici in Timisoara.
am maitras doua ture la Mako in Ungaria la strand - pun imedoat poze si un filmuletz cu Kara inotand si tot cu ea cantand. De data aceasta/anul acesta si-a dat drumul foarte bine la inot -sper eu sa scapam si de aripioare caci o vad din ce in ce mai stapana pe ea in apa - chiar daca e adanca.
Locatia in schimb incepe sa se duca pe apa sambetei - sunt din ce in ce mai multi romani pe acolo - asa ca devine din ce in ce mai necivilizat locul.
Naspa e ca nici macar salvamarii nu se mai baga intre ei - asa ca mi-am luat o minge in ochi de toata frumusetea - dintr-aceea care se imbiba de apa - asa de fain a pocnit in fata mea ca n-am mai putut deschide ochiul pentru cateva secunde. Am sarit sa ma cert cu cei doi care isi faceau jocul in piscina inchisa - (unul intr-o parte a ei si celalalt in cealalta parte a ei si aruncau de la unul la altul - normal ca nu eram eu singura lovita- dar ce le pasa lor) cand aud un scuze - apai sa nu te apuce groaza - erau normal romani - le-am zis eu cateva - si i-am trimis unde trebe - adica inapoi in Ro - daca nu stiu sa se poarte civilizat. Daca mingea aia nimerea in capul unui copil? ca nu pot sa-mi imaginez ce s-ar fi intamplat daca o loveau pe Kara. 
ma rog -cert e canu mai e locul pe care l-am vizitat noi acumun an sau acum 2 - se duce pe rapa si asta - e mult prea aproape de Romania. 
trimit mesajul sirevin
Mirona spune:
Dbunny - eu zic ca e super ok periuta electrica pentru copii - incerci - ii face bine - laso - daca vezi ca-i sangereaza gingiile - i-o schimbi.
Si eu ma bucur ca se spala pe dinti fara comentarii - intai se spala ea - apoi imi da mie periuta si ii mai frec si eu bine maselutele si dintisorii. Uneori ne spalam si de 3 ori pe zi - alteori se intampla si doar o data - depinde de cheful ei.
Vazut pozele - super idee pentru micuti.
Pe aceste calduri o trimit la mama- unde e mult mai racorica si are si piscinutza in care sa se scalde. aici - as tine-o in casa intre orele 11 si 19 - deci naspa.
Dodo - pupam copiii - noi ne laudam cu 6.300 g si 67 cm. Grasan - nu gluma - kilele lui le avea sora-sa pe la 8-9 luni. ![]()
Dastefa ai mare grija cu contractiile. Pupam burtocu si sarcina usoara in continuare.
TEMA ZILEI / SAPTAMANII:
- noi am scapat de pampi de zi si de cel de noapte
- noi ne imbracam singuri pantalonii, ciorapii - stramb - dar ne imbracam,ne incaltam singure si spre deliciul ei ii mai pune invers pentru a atrage atentia
- nu-i mai place sa stam si sa "facem treaba" ca pe vremuri. Daca stateam cate o ora la lipit, pictat, decupat - acum in 5 minute se plictiseste si vrea altceva.
- mai nou cantam mult - la un microfon - nu-i mai plac poeziile - insa incepe incet incet sa fiedin ce in ce mai fascinata de povesti si carti de povesti - citim mult zilnic.
- incepe spre satisfactia noastra sa fie interesata de un atlas zoologic foarte vechi ce l-am gasit in pod la mama.
- a redevenit timida la vederea unui strain - dar pe parcurs isi revine si apoi e ca raia si nu mai scapa omul de ea. 
- tre sa-i amintesti cam des sa spuna - pardon, multumesc, cu placere sau un simplu buna ziua sau la revedere. 
- papa singura supa -rareori cere ajutor ca cica a obosit. Lafelul doi - e jale - tre sa o hranesti tu in gura daca vrei sa pape ceva. La desert isi revine miraculos. ![]()
De dormit doarme tot cu noi -sau intre noi. 
- crizele varstei - cele de personalitate i se intensifica d.p. cu cresterea. 
abia astept sa reinceapa gradi - poate poate redevine fata mea cuminte si draga
tre sa fug acum - nu stiu cand mai apuc sa scriu - asa ca va pup pe toate
pup si copiii bolnaviori si ma rog la DD sa se faca cat mai repede bine.
va pup 
AICI pozele noi - si la final sunt cele doua filmuletze promise
angi_m spune:
Poftiti la Capitolul 35
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
- 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal