Regasiri (34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Am fost la tara, au alergat copiii de acum au picat rupti, s-au jucat cu puii de gaina, cu pisoii, cu vitelul...ce mai...au fost in delir...am facut si poze, dar...nu stiu cand voi avea timp sa le pun.

Am intrat mai mult ca sa-i spun Dastefei sa fie atenta cu ceaiul de coada calului, in cantitati mai mari e toxic, cel putin eu asa stiu, informeaza-te si tu. Ptr infectii urinare stiu ca era un preparat din plante, Renostim -nu stiu daca se mai gaseste, stiu ca era ptr infectii urinare si ptr pietre. Si mai e bun ceaiul de ienupar, dar nu mai stiu daca era ptr infectii sau ptr pietre, cauta si tu pe net si vezi.

Am gasit aici despre Renostim, il gasesti in magazine Plafar, am vazut ca are in compozitie ienupar, mesteacan parca , afin si inca 3 care nu mai stiu denumirea.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

dragelor ,

va invit la pizza, praji, tort si o visinica ... azi ne sarbatorim numele ;)

pupici si va asteptttttt !!

Mergi la inceput

Danita, sa-ti traiasca baiatul, sa creasca mare si frumos!

Tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui, La multi ani si sa vi se implineasca dorintele.

Eu am spalat sambata, si mai ramasesera ceva lucruri, pe care le-am lasat ptr azi, fara sa-mi dau seama ca-i sarbatoare , iar dimineata dupa ce-am dat drumul la masina de spalat mi-am dat seama. Asta este, o data nu se pune.

Mergi la inceput

Dar ce-i cu linistea asta pe aici?

Aloooooooooo, ma aude cineva? Haideti ca ma duc sa fac cafeaua, sa fie calda la prima ora.

Mi-am colorat numele, de mult ma bate gandul,oare sa-l pun cu alta culoare? Ma duc sa mai incerc o varianta.

Mergi la inceput

Am pus intai rosu, parca era prea strident, apoi albastru deschis...apoi albastru inchis metalizat...mai incerc gri si ma duc sa ma culc.

Mergi la inceput

Mai bine albastru , mai ma joc maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut fete dragi

pe mine m-au apucat insomniile.Mi se pare cam devreme pt asa ceva,ca la Daria am avut in ultimul trimestru.Dar e a 2 a noapte cand ma trezesc la 3 si nu se mai lipeste neam geana de geana

Roxana,Dbuny multam de sfaturile cu ceaiurile.Renostinul contine ienupar si coada soricelului despre care am citit pe dc ca sunt contraindicate in sarcina.Ceaiul de coada calului am vazut ca contine acid acetilsalicilic iar aspirina stiu ca nu e f indicata in sarcina si m-ai mai pus si tu pe ganduri cu el .Si pt ca nu am gasit contraindsicatii la ceaiul de codite de cirese am trecut pe el>vreau ceva ce sa pot folosi timp indelungat.Eu am o malformatie la unul din rinichi ceea ce predispune la infectii urinare dar cum nu am mai facut niciuna de la sarcina cu Daria am tratat lucrurile mai cu indiferenta.Mi-e asa ciuda pe mine ca nu am facut un rand de analize inainte

dbuny cand plecati la munte.Cam pe unde va duce gandul?
Maya nu ne mai zici nimic de voi.Ne-ai obisnuit cu mesaje zilnice si acum.....multa tacere

va invit de pe acum la o prajiturica ,o fripturica ,o berica ca azi e ziua lui Titi.De fapt noi am inceput sa-l sarbatorim de ieri .Am pregatit peste pt gratar dar cum a venit furtuna l-am facut pana la urma in tigaie.Poate macar azi avem mai multe sanse cu gratarul

Mihaela 10+ Daria-Stafania-16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui danita

dragelor ,

va invit la pizza, praji, tort si o visinica ... azi ne sarbatorim numele ;)

pupici si va asteptttttt !!

BeBelusca

La multi ani! Sa traiasca sanatos cu numele.

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

salut fete dragi

pe mine m-au apucat insomniile.Mi se pare cam devreme pt asa ceva,ca la Daria am avut in ultimul trimestru.Dar e a 2 a noapte cand ma trezesc la 3 si nu se mai lipeste neam geana de geana

Roxana,Dbuny multam de sfaturile cu ceaiurile.Renostinul contine ienupar si coada soricelului despre care am citit pe dc ca sunt contraindicate in sarcina.Ceaiul de coada calului am vazut ca contine acid acetilsalicilic iar aspirina stiu ca nu e f indicata in sarcina si m-ai mai pus si tu pe ganduri cu el .Si pt ca nu am gasit contraindsicatii la ceaiul de codite de cirese am trecut pe el>vreau ceva ce sa pot folosi timp indelungat.Eu am o malformatie la unul din rinichi ceea ce predispune la infectii urinare dar cum nu am mai facut niciuna de la sarcina cu Daria am tratat lucrurile mai cu indiferenta.Mi-e asa ciuda pe mine ca nu am facut un rand de analize inainte

dbuny cand plecati la munte.Cam pe unde va duce gandul?
Maya nu ne mai zici nimic de voi.Ne-ai obisnuit cu mesaje zilnice si acum.....multa tacere

va invit de pe acum la o prajiturica ,o fripturica ,o berica ca azi e ziua lui Titi.De fapt noi am inceput sa-l sarbatorim de ieri .Am pregatit peste pt gratar dar cum a venit furtuna l-am facut pana la urma in tigaie.Poate macar azi avem mai multe sanse cu gratarul

Mihaela 10+ Daria-Stafania-16.11.2006

Insomnii am avut in primul si ultimul trimestru la fata la baiat doar in ultimul trimestru

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Si eu pe fuga da dau 10....000 mari!
Dastefa sper sa se rezolve problema!
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si de ieri. Sa fie sanatosi, frumosi si fericiti.
Va multumesc pt gandurile voastre.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput