FIV 226
Raspunsuri - Pagina 22
fireyes spune:
Huski, multe felicitari! este intr-adevar, o reusita!
Mirimir, felicitari si 9 luni linistite!
Lilisor,
si pumnii stransi!
Kitta, bafta multa, 8 sa fie nr tau norocos!
Blanche25 spune:
Si eu sunt cu pumnii stransi pentru voi : Iana, Huski, Iazminn, sa veniti cu beta mari!!!

si sa primiti in dar un bebelas fiecare (minimum) de 1 iunie!
KITTA spune:
Korati-am dat explicatiile necesare. Daca nu te updatezi din urma....Si nu ma mai baraii la cap ca o sa aflii tu ![]()
KoraPop spune:
KITTA vad ca esti irascibila ca toate gravidoasele
. Mi-ai explicat cum ti-au dat pregnylul,ok si asta ce inseamna ca faci testul bhcg dupa ce trec 10 zile de la ultimul pregnyl luat ca sa nu ai urme de hcg in organism de la pregnyl? Nu cred eu ca astepti tu mai mult de ziua 10 dupa ET,da' in fine, fii tu misterioasa si cum vrei numai sa ne dai vestea cea buna, eu sincer iti doresc sa reusesti la fel ca si oricarei fete de pe forum! De aceea te tot intreb ca doar ne cunoastem demult si ar fi o mare bucurie sa te "vad" reusind... Hai ca te
si promit ca nu te mai "barai" pana nu anunti tu rezultatul.
p.s. Acu' am vazut ca ai scris la celalalt subiect ca vineri te duci la intepat, nu am stiut ca ai scris acolo...da' tot nu te mai "barai" chiar daca vineri o sa ma gandesc la tine si din pacate nu o sa fiu pe faza ca voi fi plecata din Bucuresti in weekend,da' daca esti fericita tare si o sa ai chef sa fii "baraita" trimite-mi un sms

Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
Dana_bebe spune:
hei ce ati patit? eu sunt nemancata - cu glicemia mica si se manifesta la voi?

sa va treaca!
KoraPop spune:
Dana
stai linistita ca asa suntem noi astea mai veterane de pe aici,ne cunoastem si ne intelegem nu-i nici o problema!A, si nu e bine sa nu mananci nimic acum chiar trebuie sa papi multe proteine bune! Eu vorbesc ca inca nu am mancat nici eu nimic, fug sa plimb catelul si apoi mananc ceva usor ca dupa 5 tratamente fiv nu imi place ce zice cantarul 
Kora
ingeras26a spune:
Sa ne traiasca puiutii
, dar si cei congelati :) ![]()
![]()
![]()
Kora, multumesc pentru raspuns, dar la mine nu e CM, ca eu stiu clar ce si cum - dovada ca atunci cand m-am dus sa-mi fac beta dupa FIV nu ma credea nimeni, ma tot incurajau, ca o fi, c-o patzi, dar eu nu si nu, ca-i CM. Si asa a fost.
So, prin urmare: am avut spotting maroniu pe chilot ieri, dupa care mi-am pus tamponel zilnic si n-am mai avut nimic, asa ca ... nu stiu ce a fost. Daca era sa-mi vina CM (la 2 saptamani??
) imi venea daja. De ovulat habar nu am daca si cand am ovulat, asa ca sunt in ceata, dar pana in septembrie incerc sa nu ma mai intereseze.
Ieri am fost cu Maya in Cismigiu si a fost superb, m-a capiat cu 

, s-a dat in toate prostiile, in lanturi din alea cum ne dadeam noi la balci-uri cand eram mici, in gargarite / buburuze, leagane etc, am mancat vata de zahar si floricele, am fugit, ne-am jucat, dupa care tati a cautat desene pe net si noi am dormit lemn 3 ore
de muuult n-am mai dormit de pranz, da' ce bine a fost!
Va pupam mult 
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
ingeras26a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui KoraPop Dana stai linistita ca asa suntem noi astea mai veterane de pe aici,ne cunoastem si ne intelegem nu-i nici o problema!A, si nu e bine sa nu mananci nimic acum chiar trebuie sa papi multe proteine bune! Eu vorbesc ca inca nu am mancat nici eu nimic, fug sa plimb catelul si apoi mananc ceva usor ca dupa 5 tratamente fiv nu imi place ce zice cantarul ![]() Kora CARPE DIEM!(Traieste clipa!) |
si ai sa vezi ca vom urma si noi: eu bb 2 sau 2+3, tu bb 1 sau 1+2 sau 1+2+3

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
KoraPop spune:
ingeras la pete de la implantare te-ai gandit? Ca spottingul acela mie imi "suna" bine....hm.... ia fa-ne tu o surpriza frumoasa peste doua saptamani...
Kora