FIV 226

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Mirimir felicitari,sarcina usoara sanatosi si frumosi.
Fetelor a inceput sa ploua cu burtici....
Rizzuca,GeorgianaI va asteptam cu vesti bune....
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

HUSCHI dar parca am vazut ca tu ai anuntat pe la 12,00 sau ma insel?
Cred ca nu ne intalnim iar, ca noi ajungem pe la 9-10 .

Mergi la inceput

Huschi acum ce simptome ai?
Mai ai sanii unflati?

Mergi la inceput

KITTA mai am putin si-mi ies ochii din orbita.
La fiv-ul trecut in ziua 8 si 9 am avut niste pete maron ,iti dai seama ca ieri si azi sunt cu ochii cat cepele
IAZMIN DAR CE FACI FATA DRAGA NU MAI ZICI NIMIC?
FETELOR,azi noapte am avut niste intepaturi de ovare sau dureri de m-am trezit din somn.Nici nu mi-am dat seama exact cea fost pt. ca a durat foarte putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Mirimir, felicitari si aici!!

Girls, gata: aseara am facut primul gonal. Continuu cu 150 de unitati pana marti seara, iar miercuri dimineata am monitorizare! Uh! Se intampla!

---------------------------

New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Draguta mea, Iana, te inteleg perfect!
Si eu inainte de test eram cu creierii varza, dar sa-ti spun un lucru, am incercat cat mai mult sa-mi distrag atentia de la semne si simptome, de aceea am si preferat sa merg la servici.
Cu 2 zile inainte de test nu ma mai durea nimic nu mai simteam absolut nimic, sanii se lasasera si nu ma mai dureau...atunci eram sigura ca rezultatul o sa fie negativ, dar, sanii au inceput usor usor sa tensioneze ...si rezultatul il stii.
La fel de bine stii si ca sunt fete (Alsima daca nu ma inseala memoria)la care sensibilitatea sanilor a scazut si totusi rezultatul a fost pozitiv. Fiecare organism reactioneaza in felul lui.
Te rog incearca sa nu te mai stresezi. Mai bine mergi la plimbare in parc sau in oras, fa orice dar nu te mai stresa!

Acum, da, sanii sunt tensionati si usor mariti parca spre marea satisfactie a sotului meu si am o stare de somnolenta continua...cred ca si de la vremea de azi (la Bucuresti sta sa ploua)
Hai fii fetita cuminte, mai e un picutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

mirimir - sarcina usoara si bebei sanatosi!

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

mirimir – felicitari – felicitari - felicitari!!!! -am dat cate un pup pentru fiecare bebe.lasa stresul ca nu ajuta totul va fi bine la eco.
frank- eu ma trezesc la 6 in general(e drept ca ma culc la 22-22.30) azi am visat urat ma certam cu cineva si pe la 5 m-am trezit plangand – nu am mai putut sa adorm dar uite pana la 11 casa e luna (m-a cam bodoganit baratul ca la 7 aspiratorul mergea si nu a putut bea cafeaua in liniste- noroc ca stam la casa, altfel ma injurau toti vecinii) si cumparaturile facute iar eu pot lenevi pe net.
kitta – si eu cred ca luna mai e luna buna – mama a facut 2 copii in luna mai (si eu si sora mea suntem nascute pe 7 februarie).Oare inceputul lui iunie va fi la fel de bun?
huski – se apropie ziua cea mare si oricat as vrea sa stau calma cred ca incep sa ma agit.
iana_mari astept vesti BUNE de la tine luni!!!!!!!!!!!!!!!!
anka_daria77 – eu ziceam la fel de cel stang dar uite acum sunt mai multi foliculi acolo! Hai curaj! Luni la ce ora mergi?

Dupa atatea zile de stimulare ma dor sanii de mor cu tot cu sfarcuri!Parca as fi insarcinata .nici pe burta nu mai pot sta!
Azi am facut ultimul gonal, parca a durut mai rau decat toate celelalte la un loc,parca nu mai vroia sa intre nemernicul de ac si nici solutia...am trisat un pic nu am impins chiar tot a mai ramas asa 1mm,dar nu mai puteam. Maine la 5.30 fac pregnyl-ul,luni la 16.30 punctia si apoi asteptam sa vedem recolta! Sper sa fie embrionasi frumosi. Chiar te lasa sa alegi pe care-i vrei la ET?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

MIRIMIR FELICITARI.SARCINA USOARA SI LA TERMEN.Pup toate fetele..Tuturor va doresc sau sanatosi si papaciosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Mirimir, FELICITARI !!!!!, eu zic ca sunt gemeni . Doamne ajuta! Sa ai parte de o sarcina usoara.
LucaLuca sa fie un inceput bun
Dana bebe ,ce harnicutza esti ! Ma rog pentru tine sa fie cu noroc.
Pupici pentru toate aspirantele , gravidutzele si mamicile
Asteptam vesti bune.

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput